Komentáře

Zpět na článek

Viliam Buchert: Ztopoření národa, české hokejové šílenství, není Fiala jako Fiala a politici jako fanoušci

18 komentářů

Miroslav Navrátil
Nejen erekce páně V. B. ale i ejakulace pitomin.
Frank51482
A Slovákovi Buchertovi se ztopoří anebo jen závidí?
Georg Waldman
Český národ se ,,ztopořil", ale to ztopoření je plané a opadné bez užitku. Před českými hokejisty lze jen smeknout, odvedli pořádný kus práce. Kéž by ke ztopoření českého národa docházelo i jiných oblastech našeho žívota.
našinec
@Georg Waldman Buchert je Slovák původem z BB.
jerryx
Ještě bych dodal, že jsem byl rád že se ani jeden z mých synů tomuto krásnému sportu nevěnoval, je totiž extrémně nezdravý a pro děti a jejich rodinu otravný. A opravdu není Fiala jako Fiala, ten švýcarský určitě na svůj post patří.
našinec
@jerryx Z genetického hlediska by v hokeji měli uspět muži, kteří mají genové zastoupení od neadrtálských mužů.
Papanikula
Fialo

nakoupime ztratove benzinky, zadluzene distributory plynu, nadzvukova letadla, zbytnou munici v Africe i Asii, a zachranime mir v Evrope zvysenim vsech dani v zemi, ktera mě zvolila za premiera... bravo Fialo... jen tak dal a stanes se vudcem Evropy..., kde te vsichnivmaji za uzitecneho idiota...
Karel Maděra
@Papanikula řečeno s klasikem. Papanikulo jdi do ***e.
Papanikula
@Karel Maděra
Dej si Nutellu a k tomu zakusek Blbuši Danuši
Jan Nowak
Zeman měl jiné prio­rity­....­.chlas­tat vodku na ruském konzulátě.
Papanikula
@Jan Nowak
Fial zase lže a je podvodník Brněnského formátu
Papanikula
Predevsim Fiala je lhář a podvodník a skládal reparaty z matiky na střední měl čtyřky a propadal proto šel na politologii
Jan Macharacek
@Papanikula No, na žáka,který, nesložil reparát ani, řeknu málo, ani v šesté obecné,je váš příspěvek pozoruhodný. A kterého Fialu jste myslel?
Papanikula
@Jan Macharacek
Petra Fialu vašeho předsedu vlády, co tam mate dále ?
Papanikula
@Jan Macharacek

Petr Fiala: Na vysvědčení na gymnáziu jsem měl čtyřky, Jsem jako James Bond
Uloženo pod ČLÁNKY - NOVINKY
Jaké ambice jste si naplnil? Od dětství jsem chtěl být vědec a univerzitní profesor a to se mi podařilo. I když jste na střední škole údajně propadl z matematiky? Propadal, ne propadl, to je rozdíl. Tak to promiňte – a v čem je vlastně ten rozdíl? Tím se znovu vracíme k otázce, jestli jsem byl někdy mladý. Dříve jsem měl skutečně potíže se školami. Na vysvědčení na gymnáziu jsem měl čtyřky a jednou dělal postupovou zkoušku z matematiky, takže jsem nakonec jen taktak nepropadl.”
Rijard_65
@Papanikula A kam jste to dotáhl Vy, mistře světa s vyznamenáním?
našinec
@Rijard_65 Neustále slyším - Jsme mistři světa. Tak zřejmě to dotáhl na mistra světa v hokeji.
reproman
To zas bude v alejích nablito.