Zpětné zrcátko

Zpět na článek

Vladimír Mertlík: Může mít všemi zpackaná provinční tragikomedie na Slovensku happyend?

17 komentářů

V.Holeček
@Jana Petrová Docela rád bych se od Vás dozvěděl, v čem má ta "druhá strana" máslo na hlavě. Já totiž situaci na Slovensku docela sleduji a že by se třeba Šimečka vyjadřoval o Ficovi, potažmo Smeru-SD nějak hanlivě nebo agresívně, o tom tedy nevím. Ani nevím o tom, že by třeba Denník N nějak štval proti vládě a vyzýval k převratu, o nějaké ozbrojené akci ani nemluvím.
Mimochodem slovník Fica (o třeba Dankovi ani nemluvím) je takový, který by si tady nikdo z vrcholných politiků nedovolil. Včetně Babiše nebo Okamury, samozřejmě.
Uživatel_5559876
Co dodat? Naprosto s článkem souhlasím. A přestože nesouhlasím s násilím na civilistech, v případě Fica je tak snadné a bez výčitek prohlásit : Zaseli jste vítr a sklidili bouři. A moc se bojím, že pan Babiš a jeho ANO, kteří se nedávno rozčilovali nad neseriózní bilbordovou show Pětikoalice, přestože sami takovou špinavou hru s radostí hráli před minulými volbami, jsou schopni po vzoru Fica a jeho nohsledů provádět věci, které mají s politikou pravdy, pochopení, slušnosti a tolerance jen málo společného....no, vlastně nemají s těmito pojmy naprosto nic společného. Nezbývá než doufat, že se z krizového vývoje na Slovensku naši politici poučí.
Uživatel_5236112
Celá vládní garnitura v SR je prolezlá vulgaritou a vyzdobená chováním divokého psa. Hrozné je, že mluvčím "demokacie" se stal Kalinčák, který by vůbec neměl lézt na veřejnost, protože je vulgární rváč a řváč. Pravý "horný chalan". Je mi líto slušných Slováků, protože i my v ČR máme takový "dárek" - Slováka Andreje B. I jemu by prospělo vrátit se do Blavy, svoji k svému. Netřeba nám, Čehúnom, slovenského pacholíka!
Hulin No More
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Uživatel_5236112
@V.Holeček Souhlasně se připojuji k Vám a Vašim názorům. Ta skvadra Smerovců se vyznačuje vulgárností, ve světě nevídanou. Jsem ráda, že jsme samostatným státem.
Michal Kelner
@Richard Šebesta Ríšo, Tebe už nic nezachrání. Na dutou hlavu neexistuje lék.
Miroslav Hraběta
@Richard Šebesta Nechápu, proč bych tě měl já zachraňovat, čuníku. Mimochodem, ani nelze zachraňovat někoho, kdo už je total metal ztracenej 😃😃
Jana Petrová
Pěkně páté přes deváté, polopravdy, vyložené lži, ukazování prstem na jednu stranu, jako by i ta druhá neměla hroudu másla na hlavě. Klasický liberální počin, zakončený čím jiným, než větrem a bouří. Ale pro Reflex typické. 👎
V.Holeček
@Uživatel_5236112 Já už teď taky. Čím dál tím víc mě Slováci udivují. Jak třeba takový Harabin mohl být dokonce i předsedou Nejvyššího soudu… Prý je to velmi chytrý člověk😊
Frank51482
@Jana Petrová To je ale typické pro všechnu tu svoloč, která si říká demokrati. Jedině oni mají přece pravdu a patent na rozum. Doufám, že pan Fico se brzy zotaví a bude pokračovat v načaté práci i kdyby se všechna ta pakáž postavila na hlavy. A také doufám, že se u nás voliči konečně vzpamatují a tu vlastizrádnou pětižumpu volit nebudou.
Pavel Maleček
Atentátník s legálně drženou zbraní (kterou tedy znal a uměl používat) měl 10 vteřin na to, aby pěti ranami Fica, který, byť před atentátem na čelného vládního politika varoval, bez neprůstřelné vesty "náhodou" přišel přímo k němu, s jistotou zastřelil. Byla z toho, za selhání ochranky, jen jedna život ohrožující rána do břicha. Teprve pak se na atentátníka vrhla Ficova ochranka.

No o ... nějak moc náhod pohromadě. Slovy divadelní klasiky - co se mého rozumu dotejče, já bych čet' a četu dal, že tohle byla připravená komedie z které měl Fico vyjít jen lehce zraněn (ta rána do břicha byl omyl). A pak s důkazem o proradnosti opozice, za podpory atentátem rozvášněného občanstva, ji nemilosrdně likvidovat začal. Což se, se znalostí Ficovy nátury, se vší pravděpodobností stejně odehraje, jen o několik týdnů později.

No mají se Slováci na co "těšit".
Spytar
@Jana Petrová
Musím souhlasit. Tento komentář pan Mertlík nezvládl. S Pejskem a Kočičkou chtěl uvařit 🍰.
Jak to tenkrát u P+K dopadlo většina z nás ví....🥴....
a tak nějak vyznělo to dnešní vyprávění....
Bohužel někdy je lepší nevycházet, než to totálně po....t. 🤠👋🏻
Richard Šebesta
@Hulin No More To neva. Ty a tobě podobní jako Tempter Hraběta a podobní dezoláti to jistí. Ti nás zachrání ! I když si osobně spíše myslím,že oni by potřebovali zachránit pochopitelně včetně TEBE !
Tomas Trojka
@V.Holeček v Postřižinách, byla krásná, ale teď jste ji asi neslyšel, když píšete to co píšete.
Frank51482
@Uživatel_5559876 Hlavně, aby se poučili voliči a tu pětidemoliční chátru nevolili.
Jana Petrová
@Uživatel_5412286 Je příznačné, že progresivní liberálové jsou v jádru největšími burany.
Uživatel_5412286
@Jana Petrová Zpět do kuchyně, tam patříte.