Komentáře
Zpět na článek
Bartkovský: 14 důvodů, proč Česko po 14 letech vyhrálo zlatou medaili na MS v ledním hokeji
10 komentářů
BudhaS
1
@našinec Ale tohle je hokej
Přejít do diskuze
Uživatel_5734171
@Jozef Kolek
já vím, že to naštve, ale budeš se s tím muset smířit. Ale Fico říkal, že udělá z Ježíše slovenského krále, tak vydrž...A možná i svatořečí Gustáva Husáka...
já vím, že to naštve, ale budeš se s tím muset smířit. Ale Fico říkal, že udělá z Ježíše slovenského krále, tak vydrž...A možná i svatořečí Gustáva Husáka...
PEtr Tobes
tak pecka to byla, byl jsem na finale a atmosfera naprosto neskutecna, a stalo to za to!! tak treba to zas zopakujem a driv nez za x let!!
Pavel Maleček
Rozhodující byla devítka - že si oficiální trenér nenechal do práce od nikoho kecat ... hlavně od Hadamczika. To je žába na prameni co už léta dusí ČR hokej.
našinec
Emoce nechávám jiným. Bohužel, extrémně emotivní lidé se nechávají snadno ovlivnit a pak dělají různé nepředloženosti, jako je narušování předvolebních shromáždění či střelbu na premiéra.
jerryx
Stejně dobře hrálo mužstvo i na MS 2004 v Praze , kde v základní hrací době neprohrálo a byl to nakonec neúspěch. I s USA letos jsme mohli klidně prohrát, někdy je ta hranice mezi úspěchem a neúspěchem velmi tenká.