Zprávy
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeMiloš Zeman opět prohrál u soudu. Stehlíková se za výroky o jeho zdraví omlouvat nemusí
31 komentářů
Uživatel_5542819
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Asatin
Zeman rad pomluva,lze,urazi a soud ho po 8 tedy odsoudil, ze pravdu nema
a je tedy patologicky lhar.To je taky diagnoza na leceni v Bohnici.Svou osobnost,sam vubec nechape, ale skodit narodu,bude i jeho popel.Odvezteho radeji az za Ural.
a je tedy patologicky lhar.To je taky diagnoza na leceni v Bohnici.Svou osobnost,sam vubec nechape, ale skodit narodu,bude i jeho popel.Odvezteho radeji az za Ural.
Richard Šebesta
Mám z toho upřímnou radost, že opět neuspěl. Kolik už ten opilec prohrál soudu ? Já vím minimálně o 5 a to jich je určitě více jen si všechny nepamatuji.Byl taky v podstatě soudem uznaným lhářem a to nejednou. Jeho prasárny a podrazy,které dělal i na svoje spolustraníky viz. kauza OLOVO nebo jak po volbách v roce 2013 chtěl v soc.dem.vyvolat puč proti Sobotkovi atd.Opravdu suverenně nejhorší president a to nesnáším jak Havla tak Klause. Ale tenhle ochlasta a lhář je daleko překonal.
@Richard Šebesta To je zvláštní, párkrát jste mi napsal že se mnou souhlasíte, přitom já jsem havlista a Vy Havla nesnášíte. To jsou paradoxy, co? - jak by dodal Havel😊
Pepa Zahrádka
Příznivci M.Zemana asi těžko ocení další z mnoha prvenství, ketrých ve své kariéře prezidenta dosáhl, jen namátkou : Odešla mu cukrovka, prostatu měl jako teenager, v rozhlase nám vysvětlil co je to "passy", několikrát byl soudně uznán lhářem a nyní je první prezidentem-alkoholikem!
Spanel Jose
Zlodědek nedá a nedá pokoj..... Jediné pozitivní co je na těchto sporech založených na zášti proti skoro všem, je že se éra jeho působení ve veřejném životě stane zcela bezvýznamnou mnohem dříve než si dokázal představit.
Miloslav Podhola
Soud zamitl Zemanovu žalobu a za to se budou soudcům dorovnávat platy,
Jednoduchá úměra!
Jednoduchá úměra!
Uživatel_5385532
Gratuluji pani doktorce Stehlikove k odvaze jit s verejne suskanou pravdou ven. NIKDO ani prezident, notabene byvaly, NEMA PRAVO kydat hnuj na cloveka, ktery pouze hlasite vyslovil pravdu. Ze je ten dedek alkoholik neschopny slusneho chovani, ze dela ostudu celemu narodu vsude, kam jen strci ten svuj rudy rypak, to neni treba ani rikat, to slusni lide vidi a odsuzuji. A kdokoliv muze mit na kohokoliv svuj nazor a muze jej vyslovit. Nevim, proc by se o nekom, koho nasi ovcane zvolili do kresla, nemohla verejne rikat pravda. Samozrejme, ze se to senilovi nelibi a kope jak muze. Dekuji soudcum, ze dali pruchod spravedlnosti, ve kterou uz jako bezny clovek prestavam leckdy verit. Je to jako se po desti zhluboka nadechnout v lese..... DIKY!
@Uživatel_5385532 A víte , že se těm dvěma hodně podobáte? Všichni totiž žijete nenávistí. Nezávidím Vám.
@jerryx mno zatim jsem si vsiml ze zde na Reflexdiskusi dstite nenavist asi 4 Vy, Nasinec, Rasputin a Sebesta.
@jerryx
Myslím, že bych tvou odpověď přehodnotil opětovným přečtení komentáře, na který jsi reagoval....
Nenávist v příspěvku jistě není, jen konstatování.
Pokud, ale máš pocit, že bychom měli hodnotit Miloše z hradu pozitivně za to, že byl první, kdo do naší politiky vnesl vulgarismy, tak s tím nelze bohužel nic udělat.
Myslím, že bych tvou odpověď přehodnotil opětovným přečtení komentáře, na který jsi reagoval....
Nenávist v příspěvku jistě není, jen konstatování.
Pokud, ale máš pocit, že bychom měli hodnotit Miloše z hradu pozitivně za to, že byl první, kdo do naší politiky vnesl vulgarismy, tak s tím nelze bohužel nic udělat.
@Pavel Nyklíček Zemana jako prezidenta hodnotím velmi negativně , dodávám ale , že paní doktorka se chová stejně, což mě u ní nepříjemně překvapilo.
@Uživatel_5385532
Tak "nevím", kdo dělá větší ostudu, ten, který dokáže hovořit hodiny z patra,nebo ten, kdo neumí přečíst projev, který mu napsali.
Tak "nevím", kdo dělá větší ostudu, ten, který dokáže hovořit hodiny z patra,nebo ten, kdo neumí přečíst projev, který mu napsali.
@Uživatel_5385532
Páni Dzamilu už by někdo měl praštit přes prsty. Je to drzá a nenávistná ženská .
Páni Dzamilu už by někdo měl praštit přes prsty. Je to drzá a nenávistná ženská .
jerryx
Existuje něco jako lékařská etika a slušné vychování. Paní doktorka je zjevně na Zemanově úrovni chování, osobně bych se na ní nikdy neobrátil , ani bych ji nedoporučil. Je vidět, že pražské kavárně o slušnost nikdy nešlo, není to kritika Zemanových nevybíravých způsobů, je to kritika jeho některých konzervativních názorů. Tohle tedy nebyla kritika burana na Hradě, tohle byl útok na starého a nemocného muže, což u psychiatričky, která má pomáhat lidem se závistlostmi , šokuje. Připomenu, že prezidentka Čaputová Zemana v nemocnici navštívila ,čímž prokázala úplně jinou úroveň.
@jerryx za prve neprozradila lekarske tajemstvi. A kdys vas zamestnavatel rekne, ze ze dravotnich duvodu vas bohuzel nemuze zamestnat (cos v pripade verejne statni funkce je kazdy volic). Budete po nem chtit, verejnou omluvu a zaplatit milion korun?
@xkryspin Znovu opakuji- existuje lékařské tajemství ,etika, profesionalita a také slušné chování. Tohle všechno paní doktorka porušila. A to jen proto, aby ji pražská kavárna obdivovala. Zemana jsem osobně kritizoval i v médiích, dokonce jsem o něm psal jako o terarijním živočichovi, ale Zemanovi bylo právem vyčítáno neslušné až buranské chování a tady nevidím žádný rozdíl.
@jerryx A vy neumite cist. Zadne lekarske tajemstvi neporusila. Jen rekla ze ta osoba projevuje symptomy k predpokladane diagnoze. A tady si pan Zeman nabehl na vidle sam, kdys mlzil okolnosti a duvody sve hospitalizace.
A u zavislaka zedna etika neexistuje, pokud tim ohrozuje okoli, ba naopak je nutno na na ten problem poukazat. A v pripade snahy pusosobit ve verejne sprave je to o to vice dulezite upozornit, ze urcity zdravotni stav muze ohrozit verejnost.
A u zavislaka zedna etika neexistuje, pokud tim ohrozuje okoli, ba naopak je nutno na na ten problem poukazat. A v pripade snahy pusosobit ve verejne sprave je to o to vice dulezite upozornit, ze urcity zdravotni stav muze ohrozit verejnost.
@jerryx
Já osobně mám jako vzpomínku na bývalého prezidenta spojenou pouze s vulgarismy, které jako první v naší politice začal Zeman používat i v době,.kdy ještě byl myšlenkově zdráv.
Stehlíková byla mnohokráte přítomna nekontrolovanému pití u politických setkání, kde Zeman zvládl nadstandardní množství alkoholu a na debaty chodil zásadně posílen.
Proto její kritika nebyla je pohled doktoraa vycházela z nabyté zkušenosti v praxi.
Já osobně mám jako vzpomínku na bývalého prezidenta spojenou pouze s vulgarismy, které jako první v naší politice začal Zeman používat i v době,.kdy ještě byl myšlenkově zdráv.
Stehlíková byla mnohokráte přítomna nekontrolovanému pití u politických setkání, kde Zeman zvládl nadstandardní množství alkoholu a na debaty chodil zásadně posílen.
Proto její kritika nebyla je pohled doktoraa vycházela z nabyté zkušenosti v praxi.
@Pavel Nyklíček Tak tedy, Zeman nevykazuje žádné známky poškození mozku. Pouze se u něj normálně projevuje stáří, vždycky byl nevychovaný a arogantní a jak známo, ve stáří se tyto vlastnosti zhoršují. A stal se prezidentem, takže dle slov Radkina Honzáka mluvil sprostě v Hovorech z Lán , protože nám tím všem říkal: , Můžu si to dovolit."
@jerryx Vzhledem k tomu jaké prasárny ten alkoholik , zločinec a buran napáchal žádné ohledy nezasluhuje. Dvě pořekadla na to sedí krásně: Jak se do lesa volá tak se z lesa ozývá. Druhé pak : na hrubý pytel hrubá záplata.
@Richard Šebesta On jednou sprostě urazil i mě, i když mě vůbec nezná a přesto se na něj dívám shovívavě. Starý a nemocný chlap na vozíku. A mimochodem ,arogance Petra Pavla je srovnatelná, stejně jako Mynář s Kolářem.
To si jako kazašská velbloudářka může pouštět hubu na špacír a urážet prezidenta?!?