Divoký kačer
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeAndrej Babiš v rámci kampaně slibuje halu Davida Pastrňáka. Bude stát nedaleko haly Martiny Sáblíkové
36 komentářů
hnusoba
0
Ach ta paměť.Halu pro Sáblíkovou sliboval už Paroubek, byť při gratulaci Sáblíkové sdělil, že její hala bude pro krasobruslení ⛸
2938
Pane Fiala Vy jste vysílal signály aby cesko vyhrálo no to nemůže sdílet normální člověk a natož premiér nechápu Vaše uvažování a sdělování do tisku to je hnus
Pavel Nyklíček
Česko, shrábmu všecko....
A dobre si to zapamatujte, čehůni moji poddaní.
A vždy hovořím pravde....
Snad ma Bůh nepokálí....
A dobre si to zapamatujte, čehůni moji poddaní.
A vždy hovořím pravde....
Snad ma Bůh nepokálí....
Pavel Nyklíček
Slibem nezarmoutíš.....
Kolikrát nám již tento důchodce na sklonku života pod účinky prášků na tlak, vytlačil toto jeho oblíbené moto.....
Zachánil jsem za covidu tisice mrtvých, do politiky jít nechci, premiéra dělat nechci , na hrad kandidovat nebudu, ve Francii nemám žádné nemovitosti a moje žena Monike je muž.
Ale je to marný, je to marný, je to Bláboliš.
Kolikrát nám již tento důchodce na sklonku života pod účinky prášků na tlak, vytlačil toto jeho oblíbené moto.....
Zachánil jsem za covidu tisice mrtvých, do politiky jít nechci, premiéra dělat nechci , na hrad kandidovat nebudu, ve Francii nemám žádné nemovitosti a moje žena Monike je muž.
Ale je to marný, je to marný, je to Bláboliš.
Aleš Kmuníček
Hlavní otázka zní, jestli má prezident v šatně motorku. V tom případě je to jasný a můžeme oficiálně zrušit Lány. I jako město.
Gustav_Andel
Já som žádnú halu nesliboval.
Vlasta Hrdličková
A vejdou se tam obě? I když ta hala pro Sáblíkovou je nádherná.. Je to hala jakou svět neviděl!!!😉
Brett
Náhodou na haly je pan Babiš expert. Tu co nechal postavit Sáblíkové nám dodnes závidí celý svět.
@Brett Ta hala pro Sáblíkovou je opravdu skvostná. Byla na ni použitá nová neviditelná technologie. Je to prostě hala jakou svět neviděl!!!
@Vlasta Hrdličková
Znám....jitrnice jakou svět neviděl....🤣
Hlavně, že už nevidím v televizi toho důchodce
Znám....jitrnice jakou svět neviděl....🤣
Hlavně, že už nevidím v televizi toho důchodce
Richard Šebesta
Burešovy sliby a bláboly by vydaly na knihu knih. Já nechci do politiky .Já nebudu premiér. Já nebudu kandidovat na presidenta. Já budu v politice jen jedno volební období. Já nevím kdo vlastní farmu Č.H. Hala pro Sáblikovou taky ukázka Burešova lhaní a DILETANTISMU co by premiéra ! A.B. Tedy Agent Bureš umí hlavně lhát, bonzovat, neplní co slíbil a neumí česky i když údajně ovládá 4 nebo 5 řečí. Co taky umí je krást a podvádět !
@Richard Šebesta A přesto to více než třetině našich spoluobčanů nijak nevadí, spíše jim to, že lže, podvádí, bonzuje vlastně (pro mne z naprosto nepochopitelných důvodů) imponuje ....
@Richard Šebesta ...... no vidíte a Fiala a jeho banda zoufalců to lhaní dovedla až k úplné dokonalosti.😃
@Richard Šebesta hlavně že Fiala vydal signály aby cesko zvítězilo to je machr přímo senzibil co dopředu predpovida