Zprávy
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeNe znamená ne! Senát schválil redefinici znásilnění, zvýší se trestní sazby, přibude i nový protiprávní čin
12 komentářů
našinec
0
Ne znamená ne! Tak to zkuste říci své partnerce a kufry máte přede dveřmi.
lahny
A jak si u žen vysvětlit toto..
U několika žen jsem se snažil při nějakém večírku o sexuální styk.Každá z nich odmítala.Tak jsem to vzdal.Jenže po několika dnech mi samy tyto ženy přiznaly, že kdybych více naléhal podvolily by se mi.Akorát nechtěly být přiznány jako davajky, které dají každému.Prý musely dělat drahoty.
Takže i ženy by samy měly vědět co chtějí a ne jen odmítat z principu, že nechtějí být v očích toho muže za ku..., které dají na požádání každému.
U několika žen jsem se snažil při nějakém večírku o sexuální styk.Každá z nich odmítala.Tak jsem to vzdal.Jenže po několika dnech mi samy tyto ženy přiznaly, že kdybych více naléhal podvolily by se mi.Akorát nechtěly být přiznány jako davajky, které dají každému.Prý musely dělat drahoty.
Takže i ženy by samy měly vědět co chtějí a ne jen odmítat z principu, že nechtějí být v očích toho muže za ku..., které dají na požádání každému.
Richard Šebesta
Všecko to je podle mne špatně. Takové bludy,že ne znamená ne,mohou vymyslet jen politici,nebo údajní (údajné) odbornice kteří(které) nemají co na práci a vymýšlí kraviny. Podle mne je problém jinde. Kauzy Feri i Cimický to jasně ukázaly. Je zcela absurdní žalovat nějakého pachatele po 3 nebo 5 či dokonce po 20 létech. Osobně bych stanovil hranici pro oznámení do jednoho roku maximálně. Výjimka by mohla existovat v taxativně vyjmenovaných případech. Např.obět je zdravotně postižená .Problém u těchto kauz je hlavně způsob dokazování.Ve většině případů je to vždy tvrzení proti tvrzení (údajná obět a údajný pachatel) jsou vždy sami a já se obavám ,že tento nový systém jen způsobí více problémů v dokazování .Dvě nebo tři ženy se domluví a dokonce se předtím nemusí ani znát společný jmenovatel bude údajný pachatel a budou li chtít tak ho u soudu hravě zničí.
Lior Chaos
A já zase říkám ne zbytečnému Senátu, odkladišti nepotřebných a vysloužilích, někdy i nepohodlných lidí aby se jim zavřela hu-ústa.
@Lior Chaos Tak si to říkej doma do skříně a nedělej si ostudu hrubkami ve veřejném prostoru.
@Lior Chaos Souhlas na 100 %. Mimochodem. Pokud se nepletu ještě nikdy nebyla u senátních voleb překročena hranice 50 % účasti a to se bavíme o 1.kole. Ve 2.kole bývá účast i pod 20 %.Kdyby u nás byla skutečná demokracie senát by dávno nebyl. Slováci ho nemají a vůbec jim nechybí.
@Richard Šebesta Tak se seber, Šebesta, a jdi zrušit Senát. Akorát máš plno keců a prd. Kdybych si u tebe nechal připustit kozu, vrátil by se mi tučňák 🐧😃
@Miroslav Hraběta
Ty se zase seber a nepouštěj do diskutérů, kteří mají naprostou pravdu. Vezmi se za ruku s Pepkem Vyskočilem, budete si zřejmě dost podobní.
Ty se zase seber a nepouštěj do diskutérů, kteří mají naprostou pravdu. Vezmi se za ruku s Pepkem Vyskočilem, budete si zřejmě dost podobní.
Petr Fojtik
Některé ženy u toho vzdychají "nééé nééé", mám po tomto pokračovat v jízdě či jít za kamarády na pivo? Chápejte mé obavy, nerad bych se dostal do maléru.