Komentáře

Zpět na článek

Cizáci, raus! Jak se z eurodancového hitu stala hymna německého antimigračního hnutí

22 komentářů

Tomáš Kostelecký
Cizáci chtějí v Německu chalífát. Tedy touží udělat z Evropy stejný bor del ze kterého utekli. To mi hlava nebere.
TCerny
Poslednich 50 let ziji v Nemecku a jsem explictni sympatisant p. Merkel a od r. 15 , kdy k nam vpustila ty migranty cekajici na budapestskem nadrazi bez nejmensi pomoci , jsem vzdy volil jeji stranu.
Autor clanku nezna situaci v nasem nemecku , mysle, ze to nezvladneme , nebot my to zcela jiste zvladneme jak anticipovala p. Merkel.
Ti vyse zmineni , co na Syltu zpivali ty udesne neonacisticke trylky: Deutschland, D. über alles a Ausländer raus budou jiste dle zakona potrestani a jak spravne pise autor clanku , mnozi uz byli okamzite vyhozeni z prace a ze skol
Ja osobne , take illegalni immigrant pred 50 lety jsem exoplicitni symopatisant toho nadherneho multikulturelniho melting pot vsech ras, barev kuze a nabozenstvi jako je USA, Francie , nase Nemecko etc.
Jak si to u sebe zaridi male staty cesko , madarsko , slovensko etc. je samozrejme jejich vec . Souhlasim s tim, ze se immigracni zakony musi nejak humanne upravit i kdyz ja osobne jsem pred 50 lety tezil z tehdejsi nemecke velkorysosti ( Großzügigkeit).Ja osobne , coby chirurg s 58 letou praxi jsem s migranty jakekoli barvy kuze ci puvodu nikdy problemy nemel a jen proto , ze jsem byl 190 cm blondak a lekar jsem sam coby migrant zde take nikdy problemy nemel , nocmene vetsina ostatnich migrantu tolik stesti nema.
Richard Šebesta
@TCerny Jako chirurg by se zdálo, že jste vzdělaný člověk. V oboru lékařském jistě ano. Ale jinak na mně váš blábol působí velmi neuvěřitelně . Jste ignorant nebo jste spadl právě z Marsu ? To co nelegální migranti v Německu ale nejen tam provádí vám nevadí ? No a ta vaše češtin to je taky " úžasné " !
TCerny
@Richard Šebesta nejsem a nikdy jsem nebyl obcan tohoto ceska , ale cely zivot jem se ucil velmi intensivne angl­.,fran­c.,s­panel­sky, rusky a samozrejme nemecky , neb mam i nemecky doktorat mediciny, ale za poslednich 50 let jsem neprecetl v cestine ani jedinou knizku a presto cestinu umim vysoce nadprumerne , bohuzel delam spoustu preklepu , neb na stroji psat neumim. Kdyz jsem pre 58 lety 1966 zacinal jako chirurg na Bulovce , psali jsme si propusteci zpravy a operacni protokoly sami , takze pisu na stroji 2 prsty a moc to neumim-quod erat demonstrandum.
Ja s migranty v Nemecku v zivote nemel problemy a " no go zone" ve Stuttgartu nejsou zadne.Lokalni problemy s s klany migrantskeho puvodu ma nase policie treba v Berline , ale i jinde , ale urcite to zakonnym postihem zvladneme -wir schaffen es ! , jak trefne rikala p. Merkel nebo i Obama.
Muj svetonahled je samozrejme diametralne odlisny od 99% vasich spoluobcanu vcetne Vas coz je jiste vase vec v Cesku.
Mne spis vadi ta neonacisticka sebranka -lec de gustibus et coloribus non est disputandum.
Spytar
@TCerny Opravdu se ukazuje, že i když pravděpodobně ovládáte některé procesy
opravy lidských schránek a jste možná diplomovaný jak chichi tak i rurg, ale taky z toho co jste tu vyplodil usuzuji, že vetšího 🐂 jsem tu ještě nepotkal.
Tomáš Kostelecký
Na Bulovce, v závodce, asi vařili hodně vtipnou kaši.@TCerny
TCerny
@Tomáš Kostelecký Sie sind ein überaus einfach strukturierter typischer Bürger dieser Tschechei . Ich bin zweifelsohne kein Diskussionspartner Ihrem Niveau entsprechend !
Tomáš Kostelecký
Warum Sie schreiben Deutsch ?@TCerny
TCerny
@Tomáš Kostelecký Natürlich kann ich mit Ihnen auch auf Englis­ch,Fran­zösis­ch, Spanisch oder Russisch bei bedarf kommunizieren.
Zuzana Maříková
@TCerny Nevytahujte se, není to hezké...
Tomáš Kostelecký
Když mě osud zavál, pracovně, na Bulovku, na chirujgii, sestřičky nás zvaly na kávu
a člověk přišel do styku i s lékaři. MUDr Herz, Singer byla tamější esa. Blba jsem tam opravdu nikdy neviděl.@TCerny
TCerny
@Tomáš Kostelecký Na Bulovku jsem se dostal po promoci uz v r. 1966 zasluhou prim Hercze ( byl jak vite velmi dlouhy jako ja asi 195 cm), Mladicky holub Dr. Singer tam jeste v te dobe kdy ja tam pracoval asi do r.75 jeste zdaleka nebyl.
Nicmene byli tam i ostatni mi pratele Dr.Sonsky, Dr.Jaros( byl tam posleze primarem ale uz umrel), Dr. Pech­ar,Dr­.Ostrc­il,Dr. Schwarz, Dr.Hazuka, konopasek etc. ktere vy Tomas kostelecky znat nemuzete neb jste tam do r. 75 patrne diky svemi mladi ( musel jste tehdy chodit jeste na detskou chirurgii .Prednostou tam byl za meho casu prof. Knobloch ( nar.1900),posl Prof.Novak .Na zaactku tam byl primarem Dr.Mach, ktery tam byl uz v dobe , kdy na nasi chir. privezli zraneneho Heydricha v r. 42.Poslednich 50 let pracuji coby chirurg v Nemecku jak jsem vyse uvedl.Sie müssen in Anbetracht der Zeit als ich auf der Bulovka tätig war nur eine Rotznase gewesen sein , wenn Sie den jungen Dr Singer kennen!
Tomáš Kostelecký
Já se na Bulovce narodil a nevím z čeho usuzujete můj věk nebo jak víte, které lékaře pamatuji. Vy budete válečná generace a patrně jste prodělal bombardování Prahy i se znatelnými následky na duši. HOWG@TCerny
TCerny
@Tomáš Kostelecký Auch ich bin auf Bulovka 1943 geboren worden.
Wann Sie tomas kostelecky dort auch geboren worden, *** Sie sicher nicht preisgeben., so ***s ich nicht umhin kann , sie für eine Rotznase zu halten.Ihre Frage :wie ich wisse , an welche Ärzte Sie sich zu erinnern vermögen zeugt davon , ***s Sie an Dyslexie leiden.Dr.Singer ist für mich ein junger Mann , hingegen Dr.Hercz ( die Orthographie seinen Namens kennen Sie nicht richtig) war noch um eine Generation älter als ich.Sie sind Tomas Kostelecky ein Vollpfosten sondergleichen.
TCerny
@Tomáš Kostelecký ***s ich Ihnen auf Deutsch antworte impliziert ja, , ***s ich an jeglicher Diskussion mit Ihnen nicht interessiert bin.
Spytar
@TCerny Podle vašeho komentáře budete neuvěřitelně velký, až nezvykle velký, 🐂.
TCerny
@Spytar Ihre Auffassung bleibt Ihnen ohne Zweifel unbenommen .Nicht nur hier , sondern an allen tschechischen Diskussionsforen gibt es lediglich Diskussionspartner auf Ihrem Niveau mit den Weltanschauungen die Ihrigen gleichen.
Es tut mir Leid, ***s ich immer noch des Tschechischen mächtig bin und auch bei Ihnen möchte ich mich deswegen entschuldigen.In diese Tschechei gehöre ich zweifelsohne nicht mehr.
Tomáš Kostelecký
Tou německou žvanírnou nás chcete ohromit jak jste dobrý nebo vám demence nedovolí mluvit rodnou řečí.@TCerny
Avatar - našinec
našinec
A proto je potřeba vyhnat Palestince z Izraele do EU, aby nás mohli muslimové asimilovat.
Richard Šebesta
Celé západní Evropě s výjimkou VB ujíždí vlak. Zdaleka nejde jen o Deutschland i když tam se to zdá být nejhorší. Mimochodem VB , která zvolila jak se zdá radikální postup už není v EU jaká to náhoda , že ? Podle mně už je pro západní Evropu pozdě i když jedno německé přísloví zní: besser spät als nie. Tedy lépe pozdě než nikdy. V tomto
případě 10 let nezvládnuté migrace to platí určitě. Právě tyto volby nyní do EU budou o tom zda se EU ponoří ještě více do svých problémů z migraci, greendealem atd. nebo se začne blýskat na lepší časy aspoň trochu.Proto pokud jde o naší republiku je určitě dobré nevolit žádnou vládní stranu. Tím netvrdím, že ANO nebo Stačilo je to pravé ořechové. Bureš i Fiala už nejednou řekli např.před volbami 2021 že EU je sice dobrý podnik ale potřebuje reformu. Ani jedna strana z těch zmíněných za onu dobu proto neudělala vůbec nic.Jen plané kecy a skutek utek.
TCerny
@Richard Šebesta coby obcan Nemecka poslednich 50 mslim, ze je to u nas o.k. a zcela jiste bych se nikdy nechtel vratit do Ceska jako treba Kundera , ktery byl velmi spokojen zase ve Francii , kterou ja miluju stejne jako jeji jazyk.Ale vy Richard sebesta muzete byt v Cesku spokojen .S illegalnimi migranty , ke kterym patrim v nemecku i ja , najdeme urcite nejaky ten modus vivendi.
Jak nejaky Allah , tak nejaky kristus, Buh ci Budha mi mohou byt ukradeni, ale kdyz nekdo na ne veri , je to naprosto o.k.Vzdyt z 8 miliard lidi na nasi Zmi veri 3 miliardy na Budhu, 2 miliardy na Allaha , 2 miliardy na Krista a na tom Vy p. Sebesta z 10mil. Ceska ani my take z malickeho 84 mil. Nemecka nic nezmenime .
Und es ist gut so!
Jozef Kolek
👍👍👍👍👍👍👍