Komentáře

Zpět na článek

Cizáci, raus! Jak se z eurodancového hitu stala hymna německého antimigračního hnutí

22 komentářů

Richard Šebesta
@TCerny Jako chirurg by se zdálo, že jste vzdělaný člověk. V oboru lékařském jistě ano. Ale jinak na mně váš blábol působí velmi neuvěřitelně . Jste ignorant nebo jste spadl právě z Marsu ? To co nelegální migranti v Německu ale nejen tam provádí vám nevadí ? No a ta vaše češtin to je taky " úžasné " !
Tomáš Kostelecký
Cizáci chtějí v Německu chalífát. Tedy touží udělat z Evropy stejný bor del ze kterého utekli. To mi hlava nebere.
Tomáš Kostelecký
Tou německou žvanírnou nás chcete ohromit jak jste dobrý nebo vám demence nedovolí mluvit rodnou řečí.@TCerny
Tomáš Kostelecký
Já se na Bulovce narodil a nevím z čeho usuzujete můj věk nebo jak víte, které lékaře pamatuji. Vy budete válečná generace a patrně jste prodělal bombardování Prahy i se znatelnými následky na duši. HOWG@TCerny
Tomáš Kostelecký
Warum Sie schreiben Deutsch ?@TCerny
Spytar
@TCerny Opravdu se ukazuje, že i když pravděpodobně ovládáte některé procesy
opravy lidských schránek a jste možná diplomovaný jak chichi tak i rurg, ale taky z toho co jste tu vyplodil usuzuji, že vetšího 🐂 jsem tu ještě nepotkal.
Tomáš Kostelecký
Na Bulovce, v závodce, asi vařili hodně vtipnou kaši.@TCerny
Avatar - našinec
našinec
A proto je potřeba vyhnat Palestince z Izraele do EU, aby nás mohli muslimové asimilovat.
Zuzana Maříková
@TCerny Nevytahujte se, není to hezké...
TCerny
@Tomáš Kostelecký Natürlich kann ich mit Ihnen auch auf Englis­ch,Fran­zösis­ch, Spanisch oder Russisch bei bedarf kommunizieren.
TCerny
@Richard Šebesta coby obcan Nemecka poslednich 50 mslim, ze je to u nas o.k. a zcela jiste bych se nikdy nechtel vratit do Ceska jako treba Kundera , ktery byl velmi spokojen zase ve Francii , kterou ja miluju stejne jako jeji jazyk.Ale vy Richard sebesta muzete byt v Cesku spokojen .S illegalnimi migranty , ke kterym patrim v nemecku i ja , najdeme urcite nejaky ten modus vivendi.
Jak nejaky Allah , tak nejaky kristus, Buh ci Budha mi mohou byt ukradeni, ale kdyz nekdo na ne veri , je to naprosto o.k.Vzdyt z 8 miliard lidi na nasi Zmi veri 3 miliardy na Budhu, 2 miliardy na Allaha , 2 miliardy na Krista a na tom Vy p. Sebesta z 10mil. Ceska ani my take z malickeho 84 mil. Nemecka nic nezmenime .
Und es ist gut so!
TCerny
@Tomáš Kostelecký ***s ich Ihnen auf Deutsch antworte impliziert ja, , ***s ich an jeglicher Diskussion mit Ihnen nicht interessiert bin.
TCerny
@Tomáš Kostelecký Auch ich bin auf Bulovka 1943 geboren worden.
Wann Sie tomas kostelecky dort auch geboren worden, *** Sie sicher nicht preisgeben., so ***s ich nicht umhin kann , sie für eine Rotznase zu halten.Ihre Frage :wie ich wisse , an welche Ärzte Sie sich zu erinnern vermögen zeugt davon , ***s Sie an Dyslexie leiden.Dr.Singer ist für mich ein junger Mann , hingegen Dr.Hercz ( die Orthographie seinen Namens kennen Sie nicht richtig) war noch um eine Generation älter als ich.Sie sind Tomas Kostelecky ein Vollpfosten sondergleichen.
TCerny
@Spytar Ihre Auffassung bleibt Ihnen ohne Zweifel unbenommen .Nicht nur hier , sondern an allen tschechischen Diskussionsforen gibt es lediglich Diskussionspartner auf Ihrem Niveau mit den Weltanschauungen die Ihrigen gleichen.
Es tut mir Leid, ***s ich immer noch des Tschechischen mächtig bin und auch bei Ihnen möchte ich mich deswegen entschuldigen.In diese Tschechei gehöre ich zweifelsohne nicht mehr.
TCerny
@Tomáš Kostelecký Sie sind ein überaus einfach strukturierter typischer Bürger dieser Tschechei . Ich bin zweifelsohne kein Diskussionspartner Ihrem Niveau entsprechend !
TCerny
@Tomáš Kostelecký Na Bulovku jsem se dostal po promoci uz v r. 1966 zasluhou prim Hercze ( byl jak vite velmi dlouhy jako ja asi 195 cm), Mladicky holub Dr. Singer tam jeste v te dobe kdy ja tam pracoval asi do r.75 jeste zdaleka nebyl.
Nicmene byli tam i ostatni mi pratele Dr.Sonsky, Dr.Jaros( byl tam posleze primarem ale uz umrel), Dr. Pech­ar,Dr­.Ostrc­il,Dr. Schwarz, Dr.Hazuka, konopasek etc. ktere vy Tomas kostelecky znat nemuzete neb jste tam do r. 75 patrne diky svemi mladi ( musel jste tehdy chodit jeste na detskou chirurgii .Prednostou tam byl za meho casu prof. Knobloch ( nar.1900),posl Prof.Novak .Na zaactku tam byl primarem Dr.Mach, ktery tam byl uz v dobe , kdy na nasi chir. privezli zraneneho Heydricha v r. 42.Poslednich 50 let pracuji coby chirurg v Nemecku jak jsem vyse uvedl.Sie müssen in Anbetracht der Zeit als ich auf der Bulovka tätig war nur eine Rotznase gewesen sein , wenn Sie den jungen Dr Singer kennen!
Spytar
@TCerny Podle vašeho komentáře budete neuvěřitelně velký, až nezvykle velký, 🐂.
Tomáš Kostelecký
Když mě osud zavál, pracovně, na Bulovku, na chirujgii, sestřičky nás zvaly na kávu
a člověk přišel do styku i s lékaři. MUDr Herz, Singer byla tamější esa. Blba jsem tam opravdu nikdy neviděl.@TCerny
TCerny
@Richard Šebesta nejsem a nikdy jsem nebyl obcan tohoto ceska , ale cely zivot jem se ucil velmi intensivne angl­.,fran­c.,s­panel­sky, rusky a samozrejme nemecky , neb mam i nemecky doktorat mediciny, ale za poslednich 50 let jsem neprecetl v cestine ani jedinou knizku a presto cestinu umim vysoce nadprumerne , bohuzel delam spoustu preklepu , neb na stroji psat neumim. Kdyz jsem pre 58 lety 1966 zacinal jako chirurg na Bulovce , psali jsme si propusteci zpravy a operacni protokoly sami , takze pisu na stroji 2 prsty a moc to neumim-quod erat demonstrandum.
Ja s migranty v Nemecku v zivote nemel problemy a " no go zone" ve Stuttgartu nejsou zadne.Lokalni problemy s s klany migrantskeho puvodu ma nase policie treba v Berline , ale i jinde , ale urcite to zakonnym postihem zvladneme -wir schaffen es ! , jak trefne rikala p. Merkel nebo i Obama.
Muj svetonahled je samozrejme diametralne odlisny od 99% vasich spoluobcanu vcetne Vas coz je jiste vase vec v Cesku.
Mne spis vadi ta neonacisticka sebranka -lec de gustibus et coloribus non est disputandum.
TCerny
Poslednich 50 let ziji v Nemecku a jsem explictni sympatisant p. Merkel a od r. 15 , kdy k nam vpustila ty migranty cekajici na budapestskem nadrazi bez nejmensi pomoci , jsem vzdy volil jeji stranu.
Autor clanku nezna situaci v nasem nemecku , mysle, ze to nezvladneme , nebot my to zcela jiste zvladneme jak anticipovala p. Merkel.
Ti vyse zmineni , co na Syltu zpivali ty udesne neonacisticke trylky: Deutschland, D. über alles a Ausländer raus budou jiste dle zakona potrestani a jak spravne pise autor clanku , mnozi uz byli okamzite vyhozeni z prace a ze skol
Ja osobne , take illegalni immigrant pred 50 lety jsem exoplicitni symopatisant toho nadherneho multikulturelniho melting pot vsech ras, barev kuze a nabozenstvi jako je USA, Francie , nase Nemecko etc.
Jak si to u sebe zaridi male staty cesko , madarsko , slovensko etc. je samozrejme jejich vec . Souhlasim s tim, ze se immigracni zakony musi nejak humanne upravit i kdyz ja osobne jsem pred 50 lety tezil z tehdejsi nemecke velkorysosti ( Großzügigkeit).Ja osobne , coby chirurg s 58 letou praxi jsem s migranty jakekoli barvy kuze ci puvodu nikdy problemy nemel a jen proto , ze jsem byl 190 cm blondak a lekar jsem sam coby migrant zde take nikdy problemy nemel , nocmene vetsina ostatnich migrantu tolik stesti nema.
Richard Šebesta
Celé západní Evropě s výjimkou VB ujíždí vlak. Zdaleka nejde jen o Deutschland i když tam se to zdá být nejhorší. Mimochodem VB , která zvolila jak se zdá radikální postup už není v EU jaká to náhoda , že ? Podle mně už je pro západní Evropu pozdě i když jedno německé přísloví zní: besser spät als nie. Tedy lépe pozdě než nikdy. V tomto
případě 10 let nezvládnuté migrace to platí určitě. Právě tyto volby nyní do EU budou o tom zda se EU ponoří ještě více do svých problémů z migraci, greendealem atd. nebo se začne blýskat na lepší časy aspoň trochu.Proto pokud jde o naší republiku je určitě dobré nevolit žádnou vládní stranu. Tím netvrdím, že ANO nebo Stačilo je to pravé ořechové. Bureš i Fiala už nejednou řekli např.před volbami 2021 že EU je sice dobrý podnik ale potřebuje reformu. Ani jedna strana z těch zmíněných za onu dobu proto neudělala vůbec nic.Jen plané kecy a skutek utek.
Jozef Kolek
👍👍👍👍👍👍👍