Reportáže
Zpět na článek
Mrtvo v Teplicích: Paroubek už nikoho nezajímá. Zeman na pódiu s Tygrem málem usnul
64 komentářů
Uživatel_5734171
13
Tohle je regulérní obludárium...
Přejít do diskuze
reproman
@jerryx Ona to nemusí být zrovna neschopnost. Já si třeba myslím, že na Vás jenom ostentativně serou.
Miroslav Hraběta
Hezký! Jeden vypadá jak něco, co kočka přitáhla z popelnice, druhej jak exponát patologického ústavu 😃😃
Petr Minář
@jerryx ne "řekněme si", ale "jerryx blábolí". To se za současné vlády může, jerryx, tak si blábol.
Jan Nowak
No, snad už Zemanem nelomcuje demence. Každopádně tak jeho ksicht vypadá.
Miroslav Hraběta
@jerryx Před "jako já" se čárka nepíše, vemeno. Ani se nedivím, žes ho přestal číst. Pro pologramotné je to těžká četba 😃😃 A propos, 3. pád mně, vemeno dvojité 😃😃
Petr Minář
@seng názor soudruha Putina? Ten je známý, seng, s tím zde neunavuj. Sebe ani druhé.
Petr Minář
@Frank51482 představit, protože čtení ti, jako absolventovi VŠŽ, dělá těžké potíže. Ty brýle (třeba ke čtení) věru nepotřebuješ.
Mirek Ohmálek
@jerryx Paroubek patří spolu se Zemanem k těm nejšílenějším hrobníkům kultury české společnosti a ani v nejaktivnějším věku se nedali s tím co je teď ve vládě srovnávat, natož teď v sedmdesáti 🙄 a to přesto, že je jasný, že k těm nejschopnějším tahle vláda nikdy patřit nebude 🫠
Filip Zavřel
@jerryx V naší otevřené a inkluzivní společnosti je místo i pro vás.
Petr Minář
@seng jaké probůh "nálepkování"? Každý se svým názorem, co tu zveřejní, onálepkuje sám. Zastáváš se Putina, štveš proti Ukrajincům? Tak budeš asi proruský kolaborant. Štveš proti (a blábolíš tu o) "pětikolce"? Tak asi budeš mít zájem na vítězství estébáka Babiše nebo SPD. To obecně. Vy osobně: "Zlatej Zeman s Paroubkem ..." atd., viz výše. Tedy buď ruská onuce (štvaní proti Ukrajině) a poskok ANO/SPD (proti dnešní vládě) - nebo: cvok, co blábolí páté přes deváté, sám neví co. Pepek Vyskoč, "mé hop pětikolka Ukrajina, mé hop". Nálepka přilepena samotným "sengem".
Michal Bednárek
@Saša Krach To jsou teda "politici". Zřejmě není co psát, proto sem Reflex hodil tenhle článek. Paroubek už nikoho nezajímá min.5 let a větší polovina národa je ráda, že hradní ožrala odtáhl tam, kam patří - na smetiště politických dějin
reproman
@Miroslav Hraběta Nesmíte soudit jenom podle vzhledu. Protože ten pravý bizár je uvnitř.
Petr Minář
@Saša Krach zvlášť oslovení od té trosky vpředu asi bere za srdce (útrpnost s ubožákem). Rozum ale říká, že je až neskonale trapné, jak někdo nemá absolutně SOUDNOST.
PEtr Tobes
@Mirek Ohmálek jj je to tak, jsou to politicus dinosaurus, oba dva zemi poskodili, Zeman samozrejme mnohonasobne vice, kolaboroval s russkem do unora 2022 a jeho otocka je neduveryhodna. jsou to uz bezvyznamne trapne figurky a jeste ze tak
Petr Lavička
Sečteno podtrženo, vždy když tu byla vláda ODS s libovolnými přívěsky ( KDS, ODA, US- DEU, VV, Zelení nebo nyní )byla tady krize, zvyšování daní a utahování opasků, když vládu vedli sociální demokraty nebo ANO, bylo dobře.Taky nenávidím Putina tím víc, že polovina mé rodiny pochází z Ukrajiny, ale v současnosti mi jako nejlepší volba vychází ANO
martin simunek
@seng
Zeman sice nikdy nebyl na peníze, zato všichni v jeho okolí ano. Kam se hrabe Dalík s Topolem.
Zeman sice nikdy nebyl na peníze, zato všichni v jeho okolí ano. Kam se hrabe Dalík s Topolem.
Mirek Ohmálek
@jerryx Nemyslím si, že se Reflex bojí něco psát ale má svojí politickou orientaci jako většina medií a tu si drží 🤷🏻♂️ být na jejich místě taky bych nekritizoval současnou vládu a prezidenta, ne že bych měl pocit, že je dobrá a prezident nevídaný ale všechno co je v dohledu je o řády horší a tak jsem rád alespoň za to jak to je nyní 😎
wings123
@Saša Krach Ale kde, to napisali pre zabavu diskutujucich, inych uz tito dvaja tragedi nezaujimaju
Frank51482
@jerryx Dovedu si živě představit, co asi ten obrýlený signalista z Brna spatlal na knihu. Zcela jistě jde na dračku a bude se dotiskovat protože jeho hluboké myšlenky nesmí zapadnout do zapomnění.
stoura
@Saša Krach Pětikolka se nakrknout nedá, ti jsou splachovací a český národ je jim u p..ele!!
Ivana Adamovská
@seng mohu se zeptat a koho volíte? To, že všude v kauzách se objevují hlavně členové ODS a ČSSD, víme všichni. Většina z nás zažila 90. a celou politickou scénu tehdy a až do teď. Někteří zde i bolševiky. A Babiš je také úplatný. Koho volíte? Populisty?
Ivana Adamovská
@seng teď četla, jak byl skvělý festival mládeže pořádaný bolševiky. Od nás tam byl zastupitel z Plzně, z SPD a KSČM. Co jako říct. Ale že jste se nezúčastnil? Měli to zaplacené,. 4 hvězdičkový hotel, celá Ruska vládní sestava. Že se vážně nestěhujete mezi Rusy. A do průvanu. Co jste dosud udělál Vy.
Ivana Adamovská
@Jozef Kolek Máte to doma, tak, co reagujete na nás. Toto je akce, která je tak populární u vás. Jen u vás je pořád populární svaz, který je mrtvý a nikoho již nezajímá naštěstí. Založte si odbory, ty to nahradí. Přestaňte se vracet. Komouši ven.
Ivana Adamovská
To je strašný. A ta fotka Zemana, vypadá jak soudruzi za mlada. Ať jdou pást husy.
Petr Lavička
Jo, máte recht, oba když byli premiéři, byli docela Možná jen nechápu, proč Paroubek založil novou sociální demokracii, když i ta původní je nyni mimo.Spíš by se levice měla spojovat než tříštit.
martin simunek
No nejlíp podstatu mítinku vystihli ti dva důchodci, co si nevzali peníze - oni mluví pravdu, protože říkají, co my si myslíme. A vo tom to je. Takhle se získávají ti jednodušší.
Jozef Kolek
@Petr Minář dychaj z hlboka, mozno ti to pomôže, aj keď pochybujem
pakuj do zakopov - banderovec!!
pakuj do zakopov - banderovec!!
seng
@Petr Minář já se Putina nezastavam, to jste mi pouze Vy vnutil že jsem zastanec soudruha Putina. Víte já už něco pamatuji a dobre vím co byla ODS zač V devadesátých letech nejvíce zkorumpovana strana propojena s kmotry a politiky. To ji nikdo soudnej neodpare. Zeman je pomstichtivej,zákeřnej ,oponenty politicky likvidoval(třeba Sobotku),ale Zeman nikdy nebyl zloděj a tunelar,prostě nebyl na majetek,měl rád moc. Mezi lobisty měl přezdívku sádlo, protože mu nešlo o peníze. Jaký rozdíl Topolánek a Dalík.
seng
@Petr Minář každý má svůj názor. Není náhoda,že ANO má lepší preference než tři strany dohromady(spolu). Lidovci ani Topka už nemůžou sami kandidovat a ODS je rada za hlasy pár zoufalcu navíc. Ale všeho do času, parlamentni volby už se blíží. Já nejsem příznivec Putina, ani jsem nikdy nevolil Babise. Ale vy lepsolidi na to nalepkovani lidi s jiným názorem jednou dojedete.
jerryx
@jerryx Částečně Vám rozumím, jenže já jsem ještě příznivcem Havla-JEHO života, názorů i omylů. Dnes tady máme tak 5. ligu politiků, kariéristů a něčích loutek. Mimochodem, není dost hrozné že se vláda nezmůže na nic jiného, než že Babiš a Okamura jsou horší? Oni si platí PR poradce, takže na Hradě dnes máme prací prášek, který nepere, ale vnucují všem, že pere a že celý civilizovaný svět to uznává. Pouhá reklama, zatímco Havel byl autentický, asi by ani nepochopil, k čemu je PR oddělení.
Richard Šebesta
@Uživatel_5734171 Souhlasím jen částečně. Chybí tam ale Bureš a Fiala a v podstatě celá vláda. Pak by bylo OBLUDÁRIUM PERFEKTNÍ !
Saša Krach
Tak jsem si přečetl váš pokec...
Závěr....kecy a strach že dvou politiku.
Proč, dovedou oslovit dobře voliče. Proto to kňučení.
😂
Závěr....kecy a strach že dvou politiku.
Proč, dovedou oslovit dobře voliče. Proto to kňučení.
😂
jerryx
@Mirek Ohmálek Tohle je docela zajímavý názor, já osobně jsem naštvaný na Topolánka, ten měl jako poslední nějakou vizi, názory , schopnosti a vyměnil to za okamžitý osobní prospěch. K čemu mu ty prachy a nemovitosti dneska jsou? Zeman a Paroubek nikdy nechtěli to, co já, ale Topolánek myslím ano. Svobodnou , pragmaticky fungující společnost, bez pokryteckých řečí. Ale já to spíš myslel tak, že Reflex statečně kope do nějakých důchodců, zatímco psát třeba o okolnostech vzniku STAN, nebo o Fialovi a Pavlovi, to se bojí. Jistě mají rodiny, hypotéky a progresivní majitele , kteří chtějí být s vládou zadobře. Jenže k čemu vládní a hradní časopis? Ať si ho čte Fiala, na Pavla je v něm málo motorek.
jerryx
@Miroslav Hraběta Jsem trochu dyslektik, čeština mi moc nešla, ty čárky jsem nikdy nezvládl. Taky neumíš všechno, ne?
jerryx
@Petr Minář Hele vzdělanče , mám UK Praha ještě z doby, kdy se skutečně studovalo. Reflex jsem si kupoval v době, kdy byl ke čtení. 😅
jerryx
@Saša Krach Mě by spíš zajímalo jak se teď Reflex prodává, kolik lidí ho přestalo kupovat , jako já. Rozhodně by mě ke koupi nenalákali takovouhle reportáží.
jerryx
Řekněme si upřímně, že i ten 70-tiletý Paroubek by byl lepším premiérem , než Fiala. A Zemanova kniha není o nic směšnější, než ta poslední Fialova. První má utkvělou představu , že proti němu bylo zorganizováno spiknutí, druhý si myslí, že skvěle vládnul v období strašných krizí, které byly často jen v jeho hlavě. A to, že jsou ve Fialově vládě odborníci ,si můžou myslet jen novináři.
Saša Krach
No ...pokud zajímají Reflex,,budou pro tuto vládu nebezpeční....
Pozor ..Zeman nespí, ale přemýšlí jak nakrknout pětikolku...
😂
Pozor ..Zeman nespí, ale přemýšlí jak nakrknout pětikolku...
😂