Divoký kačer

Zpět na článek

V Poslanecké sněmovně proběhl test na drogy. Sedm nedostatečných a Schillerová si zopakuje celý ročník

37 komentářů

Jana Kuběnková
Kdo vypouští tyto dezinformace? Reflex se podílí na lžích a hází špínu na opozici. Je vidět za kým stojí a jak ho má vládní strana podplacený.
Roman Durst
Možná že kačer nebude tak daleko od pravdy.protoze to jejich chování odpovídá nálezu🤣
Tomas Trojka
Vzhledem k tomu, kam ideově zamířil reflex, tak se není čemu divit, že někteří komentující nepochopili, že se nejedná o reálný článek. Když pročítám současný reflex, tak mám pocit, že to je hnědý kačer, jak má celá redakce zaraženou hlavu v evropské, ukrajinské a zelené prd..I.
Jakub Procházka
@Tomas Trojka Já vám prozradím tajemství. To nepochopení není dané tím, kam ideově zamířil Reflex, ale tím, že většina vašich souvěrců je totálně tupých. Ostatně, kdyby nebyli, tak by nefandili Rusku a těm českým "politikům", kterým fandí. Voliči rudých a hnědých populistů jsou prostě poněkud mentálně zaostalejší. S tím nic neuděláte, kdybyste se na tykev stavěl. Satiru pozná tak jeden ze sta - ale jsem rád i za vás výjimky, které potvrzujte pravidlo. 😋
petr malecek
To asi nebude tajemstvím že lidi berou drogy. Ve sněmovně asi nejsou lidi.
Zaráží mě v článku ale to, že se vůbec někdo ohradil proti testu! Na co příprava? Proč šibeniční termín?
Chachacha
Uživatel_5236112
Pan MIBUS nepochopil, že si dělám legraci a vysmívám se panu Havlíčkovi, který jako komická figura patří do Divokého kačera. Já za káčerem občas zabrousím, protože je tu legrace, vím, že jde o vtipné překroucení skutečnosti. Bohužel je K.Havlíček hoden této pocty, protože to není zrovna osobnost, která by byla ověnčena bystrým duchem.
Ostatně, kdo umí číst, tak si přečte upozornění v úvodu Divokého kačera, že jde o fake.
Mibus
Všem, kteří se rozčilujete se upřímně směju. V článku je upozornění, že se jedná o fake news. Že popisuje něco, co se nestalo. Lidí, kteří vášnivě vážně debatují o pointách vtipů, mi není líto. Těm vzkazuji, neberte sebe tak smrtelně vážně. Stáváte se sami pointami vtipů. A právem.
Jindřich Žižka
Pod drogami jsou hlavně přispěvatelé, kteří nedokáží rozeznat nadsázku a seriozní zprávu. Pak se nelze divit, že desinformace mají v Česku zelenou. Kačere, od dob České sody, dost dobrý. Souhlasím, že test u Havlíčka a Schillerové byl vcelku zbytečný.
honza1212
Když RefleX píše o drogách ve sněmovně, číst článek je zbytečné.
Pod drogám jsou všichni anoisti a expeďáci, naprosto čistí jsou ostatní a nejčistší piráti
Ti o drogu ani nezavádí...!
PS. Viz klíčové slovo Gregorová zpívá, a dovíte se "až budeme ve vládě, budou drogy, drogy, drogy, bude hej..."
Mibus
@honza1212 Nepřečetl jste si upozornění, že se jedná o fake news o událostech, které se nestaly?
honza1212
@Mibus
Samozřejmě, že ano. Ale drogy ve sněmovně byly a je téměř jisté, že je tam "dopravili" ti, kteří toto zboží propagují.
Kdo? Piráti!
Jirkanov Novotný
@honza1212 Vy jste ..l.
Frank51482
Landsman by měl podstoupit test na blbost. Ale asi by to bylo nošení dříví do lesa. To se dá poznat i bez testu.
Mibus
@Frank51482 Nečetl jste upozornění, že se jedná o fake news o událostech které se nestaly?
VACLAV PSENICKA
Jsou to ubohosti s cílem pošpinit hnutí ANO. Nechte toho, Chudáčku.
Mibus
@VACLAV PSENICKA Vy asi nevíte o čem je divoký kačer. A přitom je v článku upozornění, že je to o situaci, která se nikdy nestala.
Uživatel_5236112
U mluvky ANO Havlíčka byl vliv nepatřičných látek patrný již před drahným časem, kdy prohlásil, že "ANO je jeho srdeční záležitostí". Již tehdy mělo být všem jasné, že je pod vlivem. Již tehdy se měla zjišťovat látka, která zapříčiňuje rudnutí tváře i názorů. U KH se stav zhoršuje, protože mu při projevech není takřka rozumět, inu vliv.
Mibus
@Uživatel_5236112 Nečetl jste upozornění, že se jedná o fake news o událostech, které se nestaly?
Jirkanov Novotný
@Mibus zajímavé ovšem je,a to není fejk, proč si Sony stále odlišuje rty!
Olda Popek
Sice mám rád vtipy a rikaji že jsem srandista , ale co je moc to je moc! Srovnávat Sněmovnu se školou je dost ubohé. Někoho v třesu a vykřikováním vidím mrtvé je na hraně máte to natočené se zvukem mělo by se to dokázat. Měl jsem za to že ve sněmovně jsou vzdělaní lidé kteří něco pro ČR a lidi udělali! Tak jako ve vládě jak tvrdil předseda Fiala. Drogy nejdou brát jako sranda Ti lidé zdrogovani jsou schopni zabíjet aniz by o tom věděli ? A to není legrace ani sranda.
pablo41
@Olda Popek .......bzzzzzzzz
Magdalena Kučerová
@Olda Popek Podle mě je to reakce na video Aleny Schillerové, kde si hraje na učitelku.
Mibus
@Olda Popek Byl jsem svědkem několika situací, kdy si ze sebe navzájem dělali srandu lidé, na vozících, dokonce i lidé, kteří ztratili zrak. To jsem i já, cinik, koukal s pusou dokořán.
Neberte, prosím, sám sebe tak smrtelně vážně. Cinismus většinou pomáhá překlenout chvíle, kdy prožiju tragédii.
Aleš Kmuníček
Co na to rodiče? Doufám, že se to bude probírat na třídní schůzce. Protože to vypadá že se nám v Parlamentu rozmohl takový nešvar a děti velice často na záchodě nechávají papírky a pořádně je neuklízejí... Co z nich pak vyroste?
Miroslav Kašpar
Chudinka holka malá, tak to už ukončí školní docházku ve třetí třídě?
Uživatel_5734171
Havlíček a Havlíček, stejné chyby, stejné známky...
reproman
Pobavilo, dobrý.
Magdalena Kučerová
@reproman mě taky to pobavilo. Ovšem na komentáře anoistů tady to nemá. I když občas člověk neví, jestli ty jejich komentáře nejsou spíš k pláči.
Saša Krach
Zase ti vrabci na střeše toho vědí více,,,,,než zmáčený vltavský kačer.
😝😝😝😝🤣🤣🤣
Jan Macharacek
@Saša Krach Že vám kromě intelektu krachuje i smysl pro humor, je příznačné.
Saša Krach
@Jan Macharacek ...Tak to jste špatně pochopil...jen také humor...jinak tato stará kauza,,,mně nic neříká,,,a je u ledu. Zkuste se usmát...😂😂😂😂😂😥
Jan Macharacek
@Saša Krach Nezlobte se, cha cha cha,že se směji, uchacha,že se směji vám.
Miroslav Hraběta
Bureš vypadá a "mluví", jako kdyby byl na koksu od dvanácti let 😃😃
Saša Krach
@Miroslav Hraběta Zkus mu poradit co a jak....určitě se z tebe po....🤣
Pavel Nyklíček
@Saša Krach
Babiš je za zenitem a je v celku jedno co už udělá.
Kauzy a soudy ho zabrzdi a zdraví je prevít.
Richard Šebesta
@Pavel Nyklíček Souhlas ! Ale Bureš je takový primitiv že si to neuvědomuje !