Komentáře

Zpět na článek

Martin Bartkovský: Jak je těžké být protivládním demonstrantem

23 komentářů

bella.
Bartkovský!
Jak jse přišel na to, že se ANO doučuje na Slovensku?
Sem s tím!
Já vím ( vím to ), že některé obraty a nejen Vy prostě osoba vymyslí, jenže kam je upíchnout? když se mu líbí ! A tak přizpůsobí honem věty okolo, prskne tam pak svůj nějaký ten obraz, příměr , kterýho by byla škoda neužít a takhle to pustí do světa.
Asi tak to bylo s tím doučováním se ANO na Slovensku ( čeho ? ale autor Bartkovský nesdělil, protože n e v í ).

No a ke zbytku : Češi nesjou Fransouzi a tak moc nestávkují a nedemonstrují.Fakt je, že Vrábel a Rajchl i v této mizerii úspěch měli a věnovali tomu obrovské úsilí.Ale - to byste měl vědět ! Smetanu pak slízne ten , kdo se ozve jako další.Tak to prostě je .Očekávám, že Turek a spol. budou úspěšní, ANO taky, bohužel v Praze už je hodně Ukrajinců s občanstvím a hodně Milionů chvilek a umělců, jejichž mozek není studijní a tak méně kruitický, tedy 5 kolka září možná i s tou nemožnou Nerudovou
-----------------------------------------------------------
jerryx
Ano, tyhle protesty a ti zoufalci na pódiu nikoho nezajímají. Proč tedy zajímají pana Bartkovského místo toho, aby se zabýval těmi, co dnes vládnou?
bella.
@jerryx
Hele, jak to že nikoho nezajímají?
Ty jsi stát, národ, občanstvo ?
Mluv za sebe! Mně z a j í m a j í !
!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!
jerryx
@bella. Mě vždycky zajímali ti, co vládnou a ovlivňují naše životy. Zabývat se těmi, co nikdy ve volbách neuspějí, je nesmysl.
bella.
@jerryx
Takže příště to tedy bude znít od @jerryx takto :
mně nezajímají .... , ovliňují můj život!
A jinak, ti političtí předskakoani odvedli takový kus práce, o kterým by se Fialovi mohlo zdát, anebo i Nerudovvé.
Proto mě zajímá co sdělují, když novátorsky burcují.
giorgio287
Zato je lehké být vládní m liž***kou, že...
tempter
Těžko se vyvolávají protivládní demonstrace v zemi, ve které se lidem žije dobře. Bohudík, dezolátů má každá společnost jenom omezené množství a s tím se volby vyhrát nedají.
Richard Šebesta
@tempter Tak to je vtip roku TEMPTERE ! Ale pozor jako nejhorší !
Nespokojení jsou ve školství,ve zdravotnictví v justici,zemědělci, vláda okradla důchodce v rozporu s Nutelovým slibem že nebude šahat na důchody a ty napíšeš takovou kravinu. Ty jsi asi spadl z Marsu a praštil jsi se do lebky při pádu. Nebo jsi primitiv komunistického ražení.Za totáče v 80.letech v jejich druhé půlce to vřelo v celé společnosti a taky pár komunistických dezolátu tvrdilo že se máme skvěle a kam se na nás hrabe západ. Ty jsi taky takový akorát v obraceném garde,pokud chápeš smysl toho slova ? Ve volbách za rok poznáš co čeká Nutelův kabinet hotové Waterloo !
tempter
@Richard Šebesta Já už vím, že jsi hloupý šebíku, dalších důkazů netřeba. Ale jestli nemáš na chleba, pošli číslo účtu, něco už vymyslíme. Vyspělá demokratická společnost se musí umět postarat i o nejslabší kusy i když jde o neúspěšné kryptokomouše a chcimíry.
bella.
@tempter
Kod je dezolát?
Já si myslím, že Pekarka a Fiala a oni myslí , že já.
Takže asi tak, dezoláte, z leknutí.
Frank51482
Jak lehké je slintat hovadiny v provládním médiu. V čem Vidlák dezinformuje ty troubo? Vy jste se opravdu v té redakci dlouho hledali.
Radek Kocvelda
Uživatel 5734171 co tady lžeš,najdi mi kde Fico vykládá co píšeš, hňupe.!
Saša Krach
Kdo to dnes nemá těžké. Protivládní demonstranti to mají těžké,,,,
Je jich tam pár a mají bojovat za všechny, co nadávají na vládu ale na protest nejdou.....
Pro vládní demonstranti by šli podpořit vládu ale stydí se ...před většinou.
A třetí cesta je nechat to na novináři,,,,,,padni komu padni,,,,a to je zde.Nestrannost nadev­še..­.nebo­....Mr­avnost nade vše....😂😂😂😂😂
Uživatel_5734171
Kdo si myslí, že tahle eskalace napětí ve společnosti je jen taková předvolební taškařice, nechť se pozorně podívá na Slovensko. Jen co se gauner Fico vylízal z nejhoršího, okamžitě přitopil pod kotlem a označil ten atentát za organizovanou akci opozice. Něco neuvěřitelného... Slovensko se velice brzy ocitne na periferii Evropy, tohle je překročení všech možných hranic... Fico nemá ani ten nejmenší důkaz a přesto řekne tohle... Dalším krokem bude represe vůči médiím a pak už je jen občanská válka...Osobně se těším, jak budou to šílené Ficovo vyjádření komentovat naši politici, kteří Fica obdivují. Bureš, Okamura, Klaus, Zeman, Paroubek, Zaorálek a další...
RASPUTIN
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
lug70
Já bych se zeptal Bartkovského, jak je těžké být slouhou Fialova zločineckého režimu. Odpovědi se zřejmě nedočkám, tak si odpovím sám. Aby mohl novinář sloužit zločineckému režimu, musí mít velkou míru bezpáteřnosti a velmi silný žaludek. Osobně si myslím, že obvzlášť dnes být mainstreamovým novinářem je jeden z nejhnusnějších způsobů obživy hned po politice. Sloužit zlu a nechat se jim platit za výblitky, které obhajují vládnoucí lumpy a jejich lumpárny a házet špínu na opozici a mnohdy i na slušné lidi, kteří se nechtějí na ty vládní hnusárny dívat se založenýma rukama, to je fakt zaměstnání na blití. Já bych to dělat nemohl za žádné peníze, protože bych se na sebe nemohl podívat ani do zrcadla
Filip Zavřel
@lug70 Reflex je mainstream? A kdo další je, podle vás,
mainstream, třeba A2larm? Nebo každý s kým nesouhlasíte je mainstream? Toho slouhu pomíjím.
bella.
@Filip Zavřel
Osobně bych řekla, že dobře chápete co tím myslel.Reflex je novodobé Rudé právo .Neumí nic jinýho, než v souladu se stranou a vládou rejpat do lidí, co chtějí ukončit válku, rejpat do lidí, kteří chtějí znát, jak to bylo s Minskou dohodou a rejpat do lidí, kteří chtějí echt rovnou informaci co předcházelo Putinově útoku.Rejpat do lidí, kteří nechtějí dotovat Ukrajince v množství už 1 mlionu přicházejíc " za lepším " a drancovat naše výdobytky a rejpat do lidí, když evidentně Fiala neumí spočítat kolik jich pracuje na kolik je nepracujících a že 3 mld co daly na daních nějak nekoliduje s jejich platy, které jsou nižší, neboť nejsou ani z větší poloviny vyučeni.Nějaká haunumera nám Fiala háže a ještě nehodil, kdy stopne další příchody.
Reflex se posmívíá těm, kteří mají zachované kritické myšlení a bezmoc je děsná, naprosto chápu Wericha, anebo Karla Čapka, dnes už ano.
---------------------------------------------------------
Miroslav Hraběta
@lug70 Zločinecký režim máš ty v kebuli, tatrmane. Strč si nohu za krk, to ještě můžeš 😃😃 A propos, slušnými lidmi se vždy označovala ta největší chamraď.
Saša Krach
@Miroslav Hraběta Tak tomu nerozumím...Nebo to ....slušný ...Hraběta slušný člověk nedomyslel. 😂😂😂😂😑
reproman
@lug70 No tak do toho Reflexu nepiš. Nikdo tě nenutí.
lug70
@reproman no jo, potrefená husa se vždycky prozradí.
jerryx
@lug70 Tak těžké to není, podíváte se po světě, žijete si dobře, a protože chválit vládu a kritizovat opozici není náročné na myšlení , tak se ani nezapotíte. Jenže tak někde v koutku duše tušíte, že pravda je trochu jinde a že jste jenom lokajem.