Rozhovory
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeVoráček: Dojetím jsem brečel, musel jsem si vypínat mikrofon. Líbilo se mi, když Babiš přišel v dresu
3 komentáře
IvoCZ
0
Ano Babiš přišel v dresu. Ale ne protože se mu líbí hokej a chce fandit. Bylo před volbami a on přišel sbírat politické body. Je to obyčejný ksindl.
Luboš Hanus
0
@IvoCZ Tak to snad musí bejt každýmu aspoň trochu soudnýmu člověku jasný.
Mirek Ohmálek
Majitelé NHL týmů nejsou sebestřední ale profesionální, s hokejem a hokejovýmí hráči podnikají 😎 MS ignorují proto, že vědí, že o něj v Americe nikdo zájem nejeví, většina lidí ani neví, že nějaké existuje, proč by měli riskovat zranění hráčů pro něco tak málo prestižního 🥳
....s olympiádou je to podobně 💪 tahle šaškárna je jen o politice a o penězích ale navek se tváří jakoby to byla nejhumálnější sportovní údálost světa 🙃
V kolečku olympijské výbory, jejich úředníci, sponzorské firmy a jejich manažeři se perou miliardy ale ke sportovcům a jejich manažerům se z toho moc nedostane, zato riziko úrazu v souvislosti s neznámým prostředím roste rapidně 🫣vůbec se nedivím, že NHL bosové nechtějí podporovat tenhle kontroverzní podnik 🥱
Když podnikáš v NHL, moc toho není co by za to stálo zabývat se s tím 😏 MS a olympiáda to tedy určitě nejsou 🤷🏻♂️
....s olympiádou je to podobně 💪 tahle šaškárna je jen o politice a o penězích ale navek se tváří jakoby to byla nejhumálnější sportovní údálost světa 🙃
V kolečku olympijské výbory, jejich úředníci, sponzorské firmy a jejich manažeři se perou miliardy ale ke sportovcům a jejich manažerům se z toho moc nedostane, zato riziko úrazu v souvislosti s neznámým prostředím roste rapidně 🫣vůbec se nedivím, že NHL bosové nechtějí podporovat tenhle kontroverzní podnik 🥱
Když podnikáš v NHL, moc toho není co by za to stálo zabývat se s tím 😏 MS a olympiáda to tedy určitě nejsou 🤷🏻♂️