Divoký kačer

Zpět na článek

Jsem sběratel artefaktů. Mám doma i příslušníka SS, potvrdil kandidát do EP Filip Turek. Je po otci, dodal

19 komentářů

Uživatel_5411904
@Marcel Filip Není spíš prolhaný pan Turek? Ale možná jste obdivovatelem i těch myšlenek ,,vytržených z kontextu."
radar42
@Marcel Filip 🖕běž si léčit svoje komplexy jinam než k eurovolbám
radar42
👏Bravo mistře!
Marcel Filip
Kdysi jsem považoval reflex za seriozní čtivo,dnes je z Vás banda prolhaných trotlů.
Pan Turek je jedna z nadějí pro Česko,ale bude to mít sakra těžké s těmi evropskými idioty
Michal Kelner
@Marcel Filip doporučuji Ti četbu Parlamentních listů, tam je to pravé místo pro čtenáře Tvé inteligence.
radar42
@Bruno Ferari spíš trochu zhnědit
Ales Chocholousek
Nevolil bych ani wohnouta ani protektorku Ale hranatec to dal dobre a debatu vyhral. Pani vsude kandidatka nebyl od Stan dobry tah.
Uživatel_5411904
Snad mu jde jen o koryto, bohužel má všechno, co potřebuje novodobý diktátor. Inteligenci, vzhled, aroganci i schopnost se vymluvit z čehokoliv. Raději ať je v EU a nekandiduje do Parlamentu.
Bruno Ferari
Konecne nekdo, kdo ma sanci ten bruselsky rybnicek trochu zčeřit. A ten sluha Klein, at mu dela asistenta
Uživatel_5529512
A už je to tu zase, rýpání do všeho, nesmysly a výmysly jak někoho za každou cenu ponížit, pošpinit, pomluvit a poukazovat na kdeco, hlavně že je co mlít a mlít, bože co jsme to za národ, že se dereme kamkoli a za jakoukoli cenu?To by se musel pan Turek rovnou zastřelit za takové bláboly mám taky lucernu s hákovým křížem a rozhodně nejsem nebezpečný člověk, nemám ráda zbraně pouze krásné staré a taky nestřílím nic a nikoho, jsou nepoužitelné a já miluji krásné staré věci, mám mačetu výroby USA z r.1943 jako památku na naše osvobození amíky a taky s ní nikoho nesekám, je prostě památeční a tím to končí.Lidi vezměmě rozum do hrsti a uvažujme normálně, tyhle kampaně se mi hnusí, ať si každý zamete před vlastním prahem a hlavně tisk je u nás nebezpečný a všechna média jen prahnou po senzaci a prodeji nejvyšší včetně sledovanosti. Jak říkala Keliška, je to hnus velebnosti a du bl.... Krásný den všem
jasu1
To je junda jak z pomocné školy. Vy vyste mohl psát z fleku pro seznam. Že je pan Turek podivná figura s poněkud zvláštními názory a zálibami je zřejmé. Reflex býval chytřejší a voňavější vtipálek.
Škoda.
JeanneJane
I když sbírá esesaky, je zkousnutelnější než profesionální Kandidátuše 😅
Jana Anastasie Prachařová
Opět PARÁDA !!!!!
Saša Krach
No,,,Turek,odborník přes auto­mobi­lismus­....tak to je a nikdo to nemůže jen tak zpochybnit....Ale může se nahradit, třeba nějakou poslankyní která neví kde má kolo u vozu ventily v motoru...
A ta rozhodne o autech. 😂😂😂😂😂 a budoucnosti automobilového průmyslu. 😛
Jana Čangelová
To má hodně lidí,jen debil co chce do europarlmentu se tím nemá chlubit a už vůbec kand idovat
Uživatel_5529512
@JeanneJane To teda jo!!!
Petr Pidrmann
Není nácek, ale nemá rád nečisté rasy a miluje SS. To nevymyslíš.
Hulin No More
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
reproman
Sranda.