Komentáře

Zpět na článek

Migrace v kampani a Babišovo farizejství. Proč neřeší výroky francouzského premiéra s Macronem?

9 komentářů

Pavel Nyklíček
Agentura STEM již poněkolikáté zjistila, že babisovi voliči jsou v kategorii 55+ bez maturity.
Lidi se základním vzděláním., pokud možno v důchodu,.kterým Babiš vždy řekne co si mají myslet...👌
Superfebata na Primě nám včera ukázala, že svým voličům možná i proto nic nenabízí, jelikož by bylo složité pochopit jeho myšlenkový kolotoč i lidem vzdělanějším.
Vydržel jsem tu hoďku a půl poslouchat. Bylo to doslova příšerné.
Pan Kňů opravdu kňoural, na otázky neodpovídal, skákal do řeči a vyrušoval.
Při dotazech na konkrétní věci mluvil z cesty a připadal mi jak pod psychotropními látkami.
Je starý, ale to ho neomlouvá.
Možná, že mluví čtyřmi jazyky, ale nikdo mu nerozumí. Prostě to nejde.
Pokud se podíváme do Wikipedie na slovo Chaot, splňuje všech deset bodů definice chaotického starce.
Debaty nejsou jeho doménou co ho znám a pokud by tento nejznámější imigrant z lůna Zakarpatské Rusi měl být opětovně někde ve vedení státu, tak je konec českému národu.
Hlavním slovem včerejšího duelu bylo stále do kola opakovane slovo: podělali, podělali,.podělali, podělali....opravdu inteligent, jen co je pravda.
našinec
Tak panu Sezemskému uniklo, že Babiš není již nějaký ten rok premiér a tudíž není kompetentní zastupovat ČR na nejvyšší úrovni. Dále zřejmě ANO naráží na to, že dohoda není ve prospěch ČR, nýbrž Západu a že tudíž Fialova vláda špatně chránila a chrání zájmy ČR. Také se asi bude hovořit o tom, že Rakušan a 5ti koalice lže o prospěšnosti paktu o migraci. ....Politruk Sezemský úmyslně zamlčel, že bude povinně nepovinná relokace, a to buď lidí nebo peněz. Babiš měl evidentně o výši a způsobu pomoci zasaženým státům jiné představy než má 5ti koalice. Takže Soudruh Sezemský míchá hrušky s jablky.
Uživatel_5734171
@našinec
nevím, jestli lžeš záměrně nebo jen z neznalosti. Bureš před pár lety navrhoval PŘESNĚ to, co bylo nyní schváleno. Abychom místo migrantů mohli pomáhat nejvíce postiženým zemím technicky nebo personálně, třeba vysíláním policistů či vojáků. Lze to velmi snadno dohledat...)))) Teď otočil, protože je to součástí jeho marketingu, součást předvolební kampaně. A to nemluvím o tom, že političky ANO tvrdě prosazovaly v Bruselu povinné kvóty...))))))))) Jourová, Charanzová, Dlabajová či Maxová. Opět to lze snadno dohledat...
našinec
@Uživatel_5734171 Přečti si ještě jednou můj příspěvek a třeba ho pochopíš. A navíc - článek byl zveřejněn v době, kdy bylo jasné, že se mimořádná schůze konat nebude.
Saša Krach
Já z migraci nemám problém...Tady jsou jen hodní Vietnamci a Ukrajinci.
A pokud k nám dají ty co dělají bordel ...v Německu a budou dvě znásilnění denně a sem tam nějaký mrtvý ...,tak se mě to netýká, jsem muž a ošklivý, žijí za vysokým plotem a mám.....
Dobrmany...
A ženám bych doporučil zakoupit burku a ven bez ní nechodit,,,koupat se jen doma.
A bude klid...
😂😂😂😂😂😂😂😂
Richard Šebesta
@Saša Krach Trefné a moudré a hlavně reálné kvůli takovým Fialům a Rakušanům a dalším dezolátům. Ale až to přijde bude už pozdě. Osobně se daleko více obávám těch kobylek z muslimského světa co k nám půjdou z přeplněné západní Evropy než nějaké údajné ruské agrese. Pak bude čas koupit si i střelnou zbraň byť plynovou. EU nezvládá migraci už 10 let to je jednoznačný fakt a jakékoli kecy okolo
které to zpochybňují jsou lži a kecy prounijních dezinformátorů.
Uživatel_5734171
Kuní ksicht a jeho poskoci se v tomto chovají naprosto děsivě.
1. Současný migrační pakt je PŘESNĚ to, co chtěl estébák v době, kdy vládl. Místo migrantů poskytovat třeba policisty a vojáky na pomoc nejvíc postiženým zemím, jako třeba Řecko nebo Itálie. Dnes se k tomuto svému plánu nehlásí. A je to mimochodem přesně to, co chci jako občan Česka i já. Vyčlenit několik tisíc vojáků a policistů a poslat je na pomoc těm zemím.
2. Kuní ksicht v jedné větě řekne, že Francouzi jsou magoři, vítači a sluníčkáři a zároveň řekne, že Macron je jeho největší kámoš, má na něho telefon a tykají si... Francie má prezidentský systém, podobně jako USA, prezident je absolutně nejvyšší politik (i když Emenuel je maličký, jako napoleon) a je odpovědný za všechno.
3. S naší imigrační politikou já osobně nemám nejmenší problém. Jsou detaily, které bych vylepšil, ale obecně jsem spokojen. Co bych řešil je to, aby skončily pracovní agentury a ti lidé dostávali individuální pracovní povolení. Pracovní agentury je eufemismus pro moderní otrokářství. A není náhodou, že jejich služby využívají firmy jako Škoda auto nebo právě Agrofert.
4. Největší žába na prameni je imigrant Bureš... Zbavme se ho a bude zase líp...)))
Saša Krach
@Uživatel_5734171 Mezi opravdovými přáteli je to takto.
Můžou se mít rádi ale politický jsou jinde,,,,jako v manželství,, a pokud jsou přátelé tak se můžou při hádce poslat i do prd le. A proč si to k sobě dovolí...Protože jsou přátelé....Janku
Nenávist nic neřeší, ,😂😂😂😂😂
Richard Šebesta
@Saša Krach Tak Sašo je v tom kus pravdy,beru.