Komentáře
Zpět na článek
Viliam Buchert: Slovenský premiér Fico se po atentátu převtělil do Zorra mstitele. Hovoří o dalších obětech
49 komentářů
Uživatel_5734171
@bella.
ne Fico nevaruje. Fico naprosto BEZ DŮKAZŮ obvinil z atentátu opozici. V demokratické zemi absolutně nepřijatelné. Zjevně máme každý jinou citlivost na to, co je normální a co ne. Fico nyní zařadí vyšší rychlost a provede některá opatření, která povedou k demolici právního státu. Za pár měsíců si to povíme...
ne Fico nevaruje. Fico naprosto BEZ DŮKAZŮ obvinil z atentátu opozici. V demokratické zemi absolutně nepřijatelné. Zjevně máme každý jinou citlivost na to, co je normální a co ne. Fico nyní zařadí vyšší rychlost a provede některá opatření, která povedou k demolici právního státu. Za pár měsíců si to povíme...
Miroslav Kašpar
@giorgio287 A čo také si, vojín Kefalín, predstavujete pod takým pojmom "liberálný fašista":¨?
jerryx
A co takhle? Atentátník byl patologický nespokojenec, vyhledávající extrémní postoje a toužící vyniknout. Není ale zajímavé že se na akcích slovenské opozice cítil dobře? Fico už byl jednou na 8% podpory, oživil ho chaotický psychopat Matovič a extrémistické Progresivní Slovensko. Fico je prostě pro Slováky menším zlem, než nenávistní progresivci.
Marta Hánová
Fico v jedné větě odpouští útočníkovi a slibuje pomstu opozici, která s tím nemá nic společného. I když útočník je taky v opozici, ale vůči všemu a všem.
Fico sklidil jen to, co zasel a nejspíš mu to nestačí. Situace je výbušná a nemusí ji zvládnout. Pouští se na velmi tenký led. Slovensko se velmi snadno může ocitnou ve vlně násilí. Jiného než za Mečiara, ale toho náckovského.
Fico sklidil jen to, co zasel a nejspíš mu to nestačí. Situace je výbušná a nemusí ji zvládnout. Pouští se na velmi tenký led. Slovensko se velmi snadno může ocitnou ve vlně násilí. Jiného než za Mečiara, ale toho náckovského.
tempter
@Richard Šebesta Jako obvykle hrušky a jabka. Míchat no go zóny do debaty o politickém napětí na Slovensku může opravdu jenom barevný diletant.
Uživatel_5734171
@RASPUTIN
vždy mě fascinuje, když kovaný soudruh začne poučovat o demokracii...))) Výsledek voleb opravdu není držet hubu a krok. Demonstrace, protesty včetně občanské neposlušnosti, to vše patří k demokracii. Demokracie opravdu nefunguje tak, že vítěz bere vše a 4 roky si může dělat, co chce...
vždy mě fascinuje, když kovaný soudruh začne poučovat o demokracii...))) Výsledek voleb opravdu není držet hubu a krok. Demonstrace, protesty včetně občanské neposlušnosti, to vše patří k demokracii. Demokracie opravdu nefunguje tak, že vítěz bere vše a 4 roky si může dělat, co chce...
Uživatel_5734171
@Uživatel_5542819
ty jsi dobré jelito... "V právnom štáte nemôžeš nikoho obviniť bez dôkazov"...))) Možná ti uniklo, že Fico včera bez důkazů obvinil opozici z odpovědnosti za ten atentát. Jsi vítězem skoku na vlastní vidle pro tento týden...)))
ty jsi dobré jelito... "V právnom štáte nemôžeš nikoho obviniť bez dôkazov"...))) Možná ti uniklo, že Fico včera bez důkazů obvinil opozici z odpovědnosti za ten atentát. Jsi vítězem skoku na vlastní vidle pro tento týden...)))
Uživatel_5734171
@Uživatel_5542819
jak píši, je mi jedno, co si o mně a mých názorech kdo myslí. Fico je gauner, navíc nebezpečný gauner. Ten atentát s tím nemá nic společného... A jsem OPRAVDU rád, že už nežijeme v jednom státě, mně bohatě stačí naši gauneři, i když ten největší k nám jako náhodou přišel ze Slovenska, nebo kde se to Bureš narodil...)))
jak píši, je mi jedno, co si o mně a mých názorech kdo myslí. Fico je gauner, navíc nebezpečný gauner. Ten atentát s tím nemá nic společného... A jsem OPRAVDU rád, že už nežijeme v jednom státě, mně bohatě stačí naši gauneři, i když ten největší k nám jako náhodou přišel ze Slovenska, nebo kde se to Bureš narodil...)))
bella.
Pane Bucherte, já se s tím nebudu párat!
Fico je státník.Byl na něj atentát, což nevím, zda vy byste prostřílené střevo s následky a rozšíštěnou kost ustál, ale Fico ví co o atmosféře na Slovensku říká.A varuje.
Abych to zkrátila, státníkům, poslancům(aktivním ) a senátorům ( aktivním nikoli populistickým a la Mirka Němcová ) vždycky hrozí nebezpečí.Varování je na místě.
Vy, jako redaktor obskurního Reflexu současných pár let akorát tak můžete dostat přes d r ž k u .Na vás pistoli nevytáhnou.
Takže - Bucherte - příště bez úvah, zato víc nastudovaně!
Děkuji!
-------------------------------------- -------------------------
Fico je státník.Byl na něj atentát, což nevím, zda vy byste prostřílené střevo s následky a rozšíštěnou kost ustál, ale Fico ví co o atmosféře na Slovensku říká.A varuje.
Abych to zkrátila, státníkům, poslancům(aktivním ) a senátorům ( aktivním nikoli populistickým a la Mirka Němcová ) vždycky hrozí nebezpečí.Varování je na místě.
Vy, jako redaktor obskurního Reflexu současných pár let akorát tak můžete dostat přes d r ž k u .Na vás pistoli nevytáhnou.
Takže - Bucherte - příště bez úvah, zato víc nastudovaně!
Děkuji!
-------------------------------------- -------------------------
Uživatel_5734171
Fico je gauner a teď na to jen dal razítko. Je to můj názor a je mi jedno, co si o tom kdo myslí. A gauner je to dlouhá desetiletí, on není nepopsaný list. Zkorumpovaný zmetek a loupežník, který se snaží pomocí demokratických mechanizmů svoje zločiny jednou provždy sprovodit ze světa. A je mu jedno, že přivede Slovensko na periferii Evropy, je mu jedno, že přivede Slovensko na pokraj občanské války... On se chtěl mstít hned po loňských volbách, teď jen zařadí vyšší rychlost...
Richard Šebesta
@jerryx Je to přesně tak. Poslouchal jsem jeho první projev po částečném zotavení a pokud se zabýval hodnocením EU a její současné politiky našel jsem s ním 100 % shodu.
Uživatel_5734171
@tempter
kdo byl někdy na Slovensku tak ví, že no go zóny jsou právě tam. Do romských osad na středním a východním Slovensku se opravdu DŮRAZNĚ nedoporučuje chodit. To je regulérní středověk, bez vody, bez kanalizace, bez elektřiny. ***amotné obyvatelstvo, které nikde nepracuje, žije z dávek, polonahé špinavé děti, zfetovaní nebo ožralí dospělí. Byl jsem tam několikrát a opravdu jsme se báli a to nás bylo asi 30 vodáků a mezi námi i borci přes 210 cm.
kdo byl někdy na Slovensku tak ví, že no go zóny jsou právě tam. Do romských osad na středním a východním Slovensku se opravdu DŮRAZNĚ nedoporučuje chodit. To je regulérní středověk, bez vody, bez kanalizace, bez elektřiny. ***amotné obyvatelstvo, které nikde nepracuje, žije z dávek, polonahé špinavé děti, zfetovaní nebo ožralí dospělí. Byl jsem tam několikrát a opravdu jsme se báli a to nás bylo asi 30 vodáků a mezi námi i borci přes 210 cm.
Richard Šebesta
@Uživatel_5734171 Ty jsi dobré jelito. Je rozdíl někoho obvinit z tr.činu jako obvinili Fica trestně ho stíhat a další za časů Matoviče a někoho a někoho obvinit že má na něčem podíl ve smyslu politické odpovědnosti. On nikoho konkrétně neobvinil jen v podstatě řekl,že podle něho má opozice podíl na tom činu.Taková obviňování se ději dnes a denně i u nás od opozice i od vlády. Apropos když zemřel Navalny ty a tobě podobni jste bez důkazů začali tvrdit že ho nechal zabit Putin. A pak se ukázalo že zemřel přirozenou smrti.A teď mudruj. Dobře si to pamatuji.
ppmm
Mi přijde neuvěřitelné, že ani to, že o vlásek uniknul smrti, mu nestačí, aby konečně skončil s tímto toxickým rozeštváváním společnosti až na hranu toho, že se začne střílet. A je to už třetí politicky motivovaná střelba na Slovensku. O vraždě Kuciaka by se ještě dalo debatovat, jestli měla politický podtext, ale střelec před gay klubem měl jako původní cíl premiéra Hegera, btw teď představitele opozice (obviňoval tehdy někdo Fica, že za střelbu může on?). Tohle nedopadne dobře, protože to zjevně nebude poslední případ, na Slovensku přestává být bezpečno
Miroslav Kašpar
No jo, když na to má někdo náturu a když to přežije, kouká z toho vytřískat, co se dá
giorgio287
Bucherte, že se nestydíte!
Přeji všem liberálním fašistům prknem přes držku za to, co Ficovi provedli.
Přeji všem liberálním fašistům prknem přes držku za to, co Ficovi provedli.
ppmm
@bella. A po mně chcete co? Abych vám teď poslal pár odkazů z minulosti (a že jich existuje tuny), kde třeba nadává prezidentce do amerických krav, abyste mi vzápětí napsal, že to neříkal sám Fico, ale Bláha, co stál na pódiu s ním, a že Čaputová je agentka, a už se hádáme. To je skvělá ukázka rozdělení společnosti. Ačkoliv v reálu proti sobě asi vůbec nic nemáme, najednou budete mít pocit, že jsem největší zlo světa a musíte se vůči mně vymezovat. A není kvůli tomu, co říká Šimečka nebo Matovič, ale kvůli Ficovi...
bella.
@ppmm
Hele, vrátíme se k tématu! A neuhýbejte,ano ?
Čím rozeštvával ! Požil jste minulý čas a na ten se ptám !!!!!!!!!!Neptám se na jeho vyjádření poté, co mu byl zachráněn život!
Opakuji, k věci a dobu minulou!
Neboť Kuciaka mu nepřišijete, střelbu před klubem taky ne a jediný co by vás asi mohlo vytočit je, že chtěl Slovensko Slovákům.A upozorńuji, že jen blb, opakuji jen blb bude argumentovat jeho sympatiemi k Rusku.Vzdělanější jedinec ví, jak za Putinem lítala Merklová kvůli kšeftům a od nás EU žádala embargo kvůli pitomým ukáčkům na Majdanu!
---------------------------------------
----------------------------------------------------------
Hele, vrátíme se k tématu! A neuhýbejte,ano ?
Čím rozeštvával ! Požil jste minulý čas a na ten se ptám !!!!!!!!!!Neptám se na jeho vyjádření poté, co mu byl zachráněn život!
Opakuji, k věci a dobu minulou!
Neboť Kuciaka mu nepřišijete, střelbu před klubem taky ne a jediný co by vás asi mohlo vytočit je, že chtěl Slovensko Slovákům.A upozorńuji, že jen blb, opakuji jen blb bude argumentovat jeho sympatiemi k Rusku.Vzdělanější jedinec ví, jak za Putinem lítala Merklová kvůli kšeftům a od nás EU žádala embargo kvůli pitomým ukáčkům na Majdanu!
---------------------------------------
----------------------------------------------------------
bella.
@Uživatel_5734171
Co konkrétně Fico provedl!Dejte sem odkazy!
Jinak žvaníte a nevíte.To je jako u nás .....: jé,, nikdy Okamuru ! Ale když se zeptám co jim provedl, zírají s otevřenou hubou.Oni jen totiž opakují a holt tohle je trendy!
A kdyby se zamysleli, tak on má veškerá tvrzení doložená, ne jako Nerudová, která se zmůže na vytahování minulosti a není stavu odpovědět co ona !
----------------------------------------
Co konkrétně Fico provedl!Dejte sem odkazy!
Jinak žvaníte a nevíte.To je jako u nás .....: jé,, nikdy Okamuru ! Ale když se zeptám co jim provedl, zírají s otevřenou hubou.Oni jen totiž opakují a holt tohle je trendy!
A kdyby se zamysleli, tak on má veškerá tvrzení doložená, ne jako Nerudová, která se zmůže na vytahování minulosti a není stavu odpovědět co ona !
----------------------------------------
bella.
@Uživatel_5734171
Opozice měla brutálně dostat přes hubu, když má mezi sebou magory s pistolemi a nesnesou změnu !
-----------------------------------------------------------
Opozice měla brutálně dostat přes hubu, když má mezi sebou magory s pistolemi a nesnesou změnu !
-----------------------------------------------------------
bella.
@ppmm
Čím on rozeštvává?
A jestlipak spíš toxicky napůsobila Puta Čaputa , kterí otrávila svými nic než kecy půl inteligence Slovenska, která ještě nezdrhla do Čech!
Čím on rozeštvává?
A jestlipak spíš toxicky napůsobila Puta Čaputa , kterí otrávila svými nic než kecy půl inteligence Slovenska, která ještě nezdrhla do Čech!
giorgio287
@Hulin No More
Rudofialová krysa vylezla z díry a prská jedovaté sliny. Zalez šmejde!
Rudofialová krysa vylezla z díry a prská jedovaté sliny. Zalez šmejde!
Frantisek Najman
Autor článku se chová jako pravý fašista či komunista! A má na své zvrácené názory v demokracii právo a je jen na občanech, jak si jeho počínání vyhodnotí.
Uživatel_5542819
@Uživatel_5734171 Skôr ty píšeš ako gauner ! V právnom štáte nemôžeš nikoho obviniť bez dôkazov a ty to robíš .
Uživatel_5542819
@Uživatel_5734171 Klameš ! Predseda vlády predsa varoval ešte pred atentátom , ako to môže skončiť. A ako to skončilo ?
Uživatel_5542819
Buchert je iba obyčajný bulvárny klamár . Vládna koalícia po atentáte podala ruku na zmier a ospravedlnila sa. Opozícia okrem KDH, pokračuje vo svojej nenávisti a rovnako novinári a hlava štátu . Kto rozoštvával po prehratých voľbách, kto zvolával mítingy ?
Tomáš Kostelecký
Jenom drotár se zesra čkovatělým zbytkem mozku, bolševik, kolaborant a primitiv. Jeden z těch co vyřvával " Dost bolo Prahy " a " Čehúni von". Táhni do Ruska šmejde, mentálně tam budeš doma.
bella.
@tempter
Poslyš, když dojdou argumenty, začneš směšná klišé, jak naštvat a nic neříct.Takže k tvému komentu o mně a la " smutná ženo, ..... " , nevím, z čeho soudíš, že jsem smutná, protože já si to nemyslím, ale myslím si naopak, že vzdělanější, než ty , tudíž o mnoho víc skeptická k budoucímu životu v Česku.Tak obrovský slepenec Čechů s Ukrajinci, který nám vnutil Fiala s Rakušanem se prostě vymstí.
Ale, takoví jako TY zapomněli, že by měli chtít od této trapné vlády plnit závazky, ke kterým se při volbách zavázali plnit.
Nikde není také psáno, že vynucovat si empatie k Ukrajině a řvát " Putinovi vytrháme zuby za živa " a kdo nesouhlasí je podporovatelem Putina a musí být vymazán ze sítí , potrestán napomenutím, nebo podmínkou od soudu je norma!
A o tom by měla být debata, zda tato vláda, adorující válku, zejména válku, která se nás netýká a pouze se y přidáváme k USA a Západu , tak jestli tato vláda co hystericky vidí Putina za každým pařezem a drze mu kecá co vnitřních věcí, které Merklová a spol. ignorancí Minské dohody rozjela, tak jestli vláda zkorumpovaného Fialy a dalších učitelů a kurzistů a la Pekarová a Černochová nepatří před soud! Drancují ćeské hospodářství a moje zájmy nehájí, jsem občan ČR a mám větší obavy z Francie, než z Ruska a mám velké obavy o osud Česka ve společenství s takovým dílem Ukrajinců co za chvíli budou mít občanství !Rozdíly v kultuře, mentalitě jsou veliké, nepředěláš je, tak jako Araby na Západě.
A jsem frustrovaná z toho, že v Praze slyším jen ruštinu těch z východu a ukrajinštinu těch ze západu Ukrajiny a kopla bych do všeho, když vidím, jak tady rabují a vozi si na Ukrajinu!!! Rabováním myslím obří nákupy zboží na svoje živnostenské listy těch co jsou tu dýl co na Ukrajině pak prodávají za majlant.V Česku dluží na daních a mají pořád odkladDo Kyjeva si jezdí cizinci na lévné estetické operace, tedy Kyjev stojí a funguje, tedy šup s UA tam, ne jim hradit naši zdrav. péči u nás.Není pro ně místo.
-----
Poslyš, když dojdou argumenty, začneš směšná klišé, jak naštvat a nic neříct.Takže k tvému komentu o mně a la " smutná ženo, ..... " , nevím, z čeho soudíš, že jsem smutná, protože já si to nemyslím, ale myslím si naopak, že vzdělanější, než ty , tudíž o mnoho víc skeptická k budoucímu životu v Česku.Tak obrovský slepenec Čechů s Ukrajinci, který nám vnutil Fiala s Rakušanem se prostě vymstí.
Ale, takoví jako TY zapomněli, že by měli chtít od této trapné vlády plnit závazky, ke kterým se při volbách zavázali plnit.
Nikde není také psáno, že vynucovat si empatie k Ukrajině a řvát " Putinovi vytrháme zuby za živa " a kdo nesouhlasí je podporovatelem Putina a musí být vymazán ze sítí , potrestán napomenutím, nebo podmínkou od soudu je norma!
A o tom by měla být debata, zda tato vláda, adorující válku, zejména válku, která se nás netýká a pouze se y přidáváme k USA a Západu , tak jestli tato vláda co hystericky vidí Putina za každým pařezem a drze mu kecá co vnitřních věcí, které Merklová a spol. ignorancí Minské dohody rozjela, tak jestli vláda zkorumpovaného Fialy a dalších učitelů a kurzistů a la Pekarová a Černochová nepatří před soud! Drancují ćeské hospodářství a moje zájmy nehájí, jsem občan ČR a mám větší obavy z Francie, než z Ruska a mám velké obavy o osud Česka ve společenství s takovým dílem Ukrajinců co za chvíli budou mít občanství !Rozdíly v kultuře, mentalitě jsou veliké, nepředěláš je, tak jako Araby na Západě.
A jsem frustrovaná z toho, že v Praze slyším jen ruštinu těch z východu a ukrajinštinu těch ze západu Ukrajiny a kopla bych do všeho, když vidím, jak tady rabují a vozi si na Ukrajinu!!! Rabováním myslím obří nákupy zboží na svoje živnostenské listy těch co jsou tu dýl co na Ukrajině pak prodávají za majlant.V Česku dluží na daních a mají pořád odkladDo Kyjeva si jezdí cizinci na lévné estetické operace, tedy Kyjev stojí a funguje, tedy šup s UA tam, ne jim hradit naši zdrav. péči u nás.Není pro ně místo.
-----
bella.
@Miroslav Kašpar
nikoli , napsal jste, že jste hulvát a navíc asi chudej, když za vším vidíte jen prachy.
nikoli , napsal jste, že jste hulvát a navíc asi chudej, když za vším vidíte jen prachy.
tempter
@bella. Smutná ženo se smutným životem, nevěš hlavu. Třeba ti to vyjde v příštím životě 😃
PEtr Tobes
@marita tak to je...misto, aby byl trochu pokornejsi, stal se spis opak...no ale kdo s cim zachazi, s tim take schazi a on uz na to malem dojel a evidentne mu to nestacilo, je to lhar a darebak a to je pravda a nezalezi na tom, co hrozneho se mu stalo
bella.
@ppmm
Co po Vás chci?
Tu " tunu " odkazů a odkaz, kdy Fico říká veřejně, že Puta Čaputa je k r á - v a .Že je US agentka ! To možná řekl, ale asi ne vážně, protože tahle se svou pofiderní kariérou v nezizkovkách a v kopírování mody mondendam západní Evropy toho asi moc obecně neví.Taky jen kejvá, jako naše hradní guma!
Velmi mě rozesmála, když na Sputnik přítáhla papeže, aby jim žehnal.Kdyby cikány obstarali tak, aby měli řádné bydlení, dohled nad tím, jestli chodí do školy a pokud ne, dítě do ústavu, kde by se aspoň naučilo tak, aby mohlo pak pracovat, kdyby všechny, kteří nemají místní příslušnost z města vykázali atd atd ... tak by nemusel papež žehant, protože žehnáním jim antikoncepci nezaplatí a chudáky děti v ghetech taky nevzdělá!!!!!!!!!!!!
Ale holt Puta je puta a magor Matovič to taky podělal.Potřebují pevnou ruku. To my taky.Rozbředlý Kája Mařík, učitel češtiny a dějáku naše Nutella není ani vojevůdce, ani vládce nad bezpečím svého národa, ba ani hospodář.Je to puňta, který si nechá pochlebovat Bruselem, jen proto, že tam už úkáčka nechtějí, tak je on za hrdinu, že jich další haldy přijímá a to z míst naprosto mimo jejich ohrožení.A tak fandím Ficovi!To takový ..... až tak není ,A vy sem nestrkejte hned, že tohle rozděluje společnost, anebo když dáte odkazy ihned budete za nepřítele ! Dejte je sem, chci je vidět.O tom přece je argumentace! Tvrdím - doložím! Tvrdím - nedoložím - kecám.Řekla bych jednoduché, jako facka,Akorát někteří nechápou.
Co po Vás chci?
Tu " tunu " odkazů a odkaz, kdy Fico říká veřejně, že Puta Čaputa je k r á - v a .Že je US agentka ! To možná řekl, ale asi ne vážně, protože tahle se svou pofiderní kariérou v nezizkovkách a v kopírování mody mondendam západní Evropy toho asi moc obecně neví.Taky jen kejvá, jako naše hradní guma!
Velmi mě rozesmála, když na Sputnik přítáhla papeže, aby jim žehnal.Kdyby cikány obstarali tak, aby měli řádné bydlení, dohled nad tím, jestli chodí do školy a pokud ne, dítě do ústavu, kde by se aspoň naučilo tak, aby mohlo pak pracovat, kdyby všechny, kteří nemají místní příslušnost z města vykázali atd atd ... tak by nemusel papež žehant, protože žehnáním jim antikoncepci nezaplatí a chudáky děti v ghetech taky nevzdělá!!!!!!!!!!!!
Ale holt Puta je puta a magor Matovič to taky podělal.Potřebují pevnou ruku. To my taky.Rozbředlý Kája Mařík, učitel češtiny a dějáku naše Nutella není ani vojevůdce, ani vládce nad bezpečím svého národa, ba ani hospodář.Je to puňta, který si nechá pochlebovat Bruselem, jen proto, že tam už úkáčka nechtějí, tak je on za hrdinu, že jich další haldy přijímá a to z míst naprosto mimo jejich ohrožení.A tak fandím Ficovi!To takový ..... až tak není ,A vy sem nestrkejte hned, že tohle rozděluje společnost, anebo když dáte odkazy ihned budete za nepřítele ! Dejte je sem, chci je vidět.O tom přece je argumentace! Tvrdím - doložím! Tvrdím - nedoložím - kecám.Řekla bych jednoduché, jako facka,Akorát někteří nechápou.
Miroslav Kašpar
@epr3 Inu, tebe jsem se neptal, takže tvoje představa by nejspíš byla jiná, než ta @giorgio287.
A, mimochodem, nomen omen, eprde
A, mimochodem, nomen omen, eprde
ppmm
@bella. Nejspíš se ptáte jen provokativně, abyste vyvolal lacinou hádku, ale pokud fakt příklad potřebujete, tak dokonalý je třeba tohle video, co právě vydal. Pána, co reálně střílel, neobviňuje, zato ukazuje prstem na opozici, která s atentátem neměla vůbec nic společného. To je ukázkové rozdělování společnosti a rozpoutávání nenávisti.
bella.
@Uživatel_5734171
Uživateli xyz ---
Jsem velmi citlivá na slovo demokracie.Je to slovo velkohubé a skryje se v něm nějak díky zmagořenému postkomunistickému Česku všechno.Počínaje Putinem v pytli na mrtvoly na budově ministersta , tedy extra vnímanému místu , kdy toto má být seriózní aby mohlo a občany jednat a je chránit, přes podivnou senátorku, která uráží vlastní občany, díky některým z nich se ale i dostala do svých funkcí, že jsou nikoli občané, ale proruský švábi, kdy její nadřízený premiér Fiala drží hubu, místo aby ji dal kárný pohlavek, až po prezidenta, který nemá páru o hospodářství a mele , že musíme mít už euro a že musíme padat, abychm se naučili zvedat.
Kryl by mu na řekl ..jó, nasra pane preziente, jó nasr ... , jó nasra...
Demokracii vidím dnes a denně ve Francii a Německu a Švédsku!Půvdní obyvatelé budou chodit vyhraněnými koridory s policejní ochranou a žít v bungrech!
--------------------------------------
Uživateli xyz ---
Jsem velmi citlivá na slovo demokracie.Je to slovo velkohubé a skryje se v něm nějak díky zmagořenému postkomunistickému Česku všechno.Počínaje Putinem v pytli na mrtvoly na budově ministersta , tedy extra vnímanému místu , kdy toto má být seriózní aby mohlo a občany jednat a je chránit, přes podivnou senátorku, která uráží vlastní občany, díky některým z nich se ale i dostala do svých funkcí, že jsou nikoli občané, ale proruský švábi, kdy její nadřízený premiér Fiala drží hubu, místo aby ji dal kárný pohlavek, až po prezidenta, který nemá páru o hospodářství a mele , že musíme mít už euro a že musíme padat, abychm se naučili zvedat.
Kryl by mu na řekl ..jó, nasra pane preziente, jó nasr ... , jó nasra...
Demokracii vidím dnes a denně ve Francii a Německu a Švédsku!Půvdní obyvatelé budou chodit vyhraněnými koridory s policejní ochranou a žít v bungrech!
--------------------------------------
bella.
@Uživatel_5734171
Teď hned mi řekněte, co si od pojmem demokracie představujete!
Definic je mnoho, chci znát tu V A Š I !
Teď hned mi řekněte, co si od pojmem demokracie představujete!
Definic je mnoho, chci znát tu V A Š I !
Richard Šebesta
@Uživatel_5734171 Chlape že jsou no go zóny na Slovensku vím stejně jako u nás Chánov atd. Zrovna na jaře jsem četl na seznamkách že do jedné takové čtvrti v Ústí nad Labem nebo
v Chomutově odmítli jezdit řidiči městské dopravy. ! Ale jinak jsi stejně mimo. Ty chceš srovnávat no go zóny u nás nebo na Slovensku s těmi v západních zemích EU ? Tak to jsi hodně vedle. Tam je to daleko horší ! Občas je dobré číst i západní tisk. Pokud ovládáš nějakou řeč. Naší eurohujeři a znormalizovaná Čt o tom neinformuje vůbec nebo velmi málo přesně jako za totáče. Co se nehodí o tom se neinformuje !
v Chomutově odmítli jezdit řidiči městské dopravy. ! Ale jinak jsi stejně mimo. Ty chceš srovnávat no go zóny u nás nebo na Slovensku s těmi v západních zemích EU ? Tak to jsi hodně vedle. Tam je to daleko horší ! Občas je dobré číst i západní tisk. Pokud ovládáš nějakou řeč. Naší eurohujeři a znormalizovaná Čt o tom neinformuje vůbec nebo velmi málo přesně jako za totáče. Co se nehodí o tom se neinformuje !
Richard Šebesta
@ppmm To souhlasím . Na Slovensku už za Mečiara bylo vždy drsné prostředí. Na druhé straně no go zóny jsou hlavně na západě od nás kde žiji bandy migrantů . I o tom budou dnes a zítra a někde i v neděli volby v EU.
ty si myslíš, že jsme tu všichni včera spadli z višně? Lžeš, až se ti od huby práší. Pár minut po atentátu Danko s Blahom BRUTÁLNĚ obvinili opozici a média z odpovědnosti za atentát. Ta tiskovka byla naprosto šílená. A ty napíšeš, že podali ruku na zmier...))))))))))))))))))))))))))) Patrně máte na Slovensku trochu posunutý význam slov...