Divoký kačer

Zpět na článek

Byla ožralá, omlouval Babiš slova Schillerové o tom, že nikdy nepije alkohol

19 komentářů

Jana Čangelová
Dit je otekla z chlastu ty
Uživatel_5841706
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
seng
@Uživatel_5841706 s kokainem má zkušenost brněnská ODS.
Stana Klouzava
Já mám pocit, že je celá koalice jako kára
Petr Lavička
Asi tak.Fiala rozdává moudra, Rakušan je hlavní cenzor, Bartoš vyhulená hlava, Jurečka posera a Parkanová tak tupá, že ji pro jistotu do vlády nevzali vůbec.Doufam, že tento spolek po dalších sněmovních volbách skončí na pracáku ( nebo aspoň mimo snemovnu
Pavel Nyklíček
Alena v poslední době vytváří na Tiktoku nedůstojná videa politika ve státních službách, placeného z našich daní....
Dokázala to již mnohokrát.
Pokud byste ji znali z kanceláře, tak jak jsem měl možnost já zjistit od člověka co s ní 4 roky denodenně na ministerstvu pracoval.....
Říkali ji špína. Neskutečně se potila, make-up nandávala špachtlí, nemluvila či spíše mluvit vůbec neuměla a když dorazil Babiš tak jsem měl možnost slyšet nahrávky z jednání....
Pí, pí, pí, pí, pí.....
Naprosto šílené.
Hlavního ekonoma nemohli vyhodit bo všemu rozuměl a ze zákona to nešlo, tak mu nařídili, aby si v práci jen četl a Babiš dosadit za něj svého člověka co řídil státní věci ke kterým nesměl mít ikdo jiny přístup.
Příběh je velice dlouhý, ale Babiš je opravdu chaot, co pro svůj zisk prodá vlastní dítě.
Hulin No More
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
seng
Vozraly byl leda tak Jurecka,když ani střelba na fakultě s mnoha oběťmi ho nepřesvědčila zrušit chlastacku. Následné mlčení a později lhaní novinářům raději bez komentáře. Ze o tom nevěděl ,to může vyprávět tak malým dětem, ty mu to možná uvěří.
Pavel Nyklíček
@seng
Ty jsi na té chlastačce byl?
seng
@Pavel Nyklíček nebyl ,ale určitě tam do rána nepili limonádu.
Pavel Nyklíček
@seng
Každopádně pokud jakýkoli člověk je na jakekoli zábavě či setkání má většiou vypnuty telefon, protože se bavit chce. Má totiž volno.
Zeman když popijel, vystupoval nopilý i na veřejnosti a to mi připadá horší.
seng
@Pavel Nyklíček tohle doufám nemyslíte vážně, že o tom nevěděl. Bylo tam sto lidí a s jistotou Vám říkám,že o tom věděli všichni.
Pavel Nyklíček
@seng
Opět se ptám, zda jste tam byl přitomen...
Nelze přeci posuzovat děj u kterého nevime, jak probíhal a známe ho z doslechu z médií.
Dokonce jsem nečetl zpověď.konkrétniho člověka, co by na té oslavě byl a vystoupil na veřejnosti s prohlášením o dané aktivitě.
Ani komise nezaznamenala pochybeni kohokoli.
Pokud řádi někde psychopat, tak je to ojedinělý jedinec,. kterého komise označila jako za nedohledatelného do doby, než něco provede.
Manželce do ordinace chodi docela slušně zdevastovani jedinci, jejichž psychická labilita je za poslední dva roky na vzestupu.
S tím se nedá nic dělat.
Proto vítězí populisté.
seng
@Pavel Nyklíček chápu,že jste zastánce spolu,ale tohle prostě Jurecka nezvládnul.A ten Vas argument, že o tom nevěděl, to opravdu ne. Věděla to celá republika ,přece neměli zranici někde na Marsu. Taky Vám můžu dát nesmyslný argument, Vy jste tam byl,že víte,že o tom nevěděl?
Miloš Hora
Kolikrát mám dojem, že vožralá je půlka redakce Reflexu...
Pavel Nyklíček
@Miloš Hora
Neřekl bych. Navíc toto je humorný plátek.
Vladimír Veselý
🤣🤣🤣 Super!
Uživatel_5734171
námět dobrý, ale forma tragická. Bureš tahle NEMLUVÍ!!!! Kdyby to bylo psané jeho jazykem, nemělo by to chybu...Třeba:"Ona něni bola triezva, byla ako cepelín...".
Jana Anastasie Prachařová
Pane Landsmane... opět PARÁDA 😂