Komentáře

Zpět na článek

Viliam Buchert: Superdebata České televize byl nonsens, tři zástupci jedné koalice Spolu v ní být neměli

63 komentářů

Richard Šebesta
Pane Buchert oceňuji vaši objektivitu. Je to přesně ono co je každému kdo má smysl pro férovost jasné už dlouho. ČT se už dávno proměnila v hlásnou troubu současné vlády a hlavně prounijních " pravd " . Mimochodem napsal jsem do ČT jako plátce kon. poplatku právě to že jsou nefér a straní jen vládním a prounijním a pronatovským silám. Ani se mi nenamáháli odpovědět.
Současná ČT je stejná jako její předchůdkyně za totáče.Šíří jen jednu pravdu
a lžou a dezinformují jako čs.televize před listopadem 89. Když by někdo chtěl důkaz Uvedu mu kolik chce.Jeden za všechny. Když byl protiprávně vyhozen
z UMV profesor Drulák bývalý diplomat a vyhrál s nimi soud (UMV spadá pod MZ). LIpavský se mu ani neomluvil a Čt o tom ani zmínku,že vyhrál soud. Inu některá pravda se nehodí. Když se ale cokoli šustne třeba okolo Fica nebo AFD to jsou celí horliví a informují všechno velmi podrobně, zejména tehdy je-li to zpráva která se jim hodí a může ony nesprávné politiky či strany dehonestovat.
Megator
Vládní sebranka zkouší vo vydrzime myslím že už toho bylo dost a je potřeba jim to ve volbách spočítat.
Saša Krach
Tohle už demokratické vládní seskupení přehnalo...Nebo má voliče za úplné blbečky, nebo má blbečky kteří podporují účelové lhaní a dělají politiku.
Každý na toto jednání dojel . ...😝😛😝😝😝🖕🖕🖕🖕🖕
Ladislav Marhold
Veřejno právní televize potvrdila svoji podporu vládnoucí petikolce. Je naprosto nezávislá. Jdeme k volbám a dáme vám vědět.
lug70
Čt jako striktně jednostranné bruselské propagandistické médium má přece určený úhel pohledu, jak 6 února 2015 řekl bývalý radní Michal Jankovec. Má ho určen na základě doporučení Evropské komise, která povoluje veřejnoprávním médiím fungovat z poplatků nebo z daní jenom za předpokladu, že budou prosazovat, obhajovat a dívat se na všechno z úhlu pohledu tradic evropského humanismu a kritického myšlení. Česká televize se na to nesmí dívat tak, jako kdyby byla součástí současného Ruska, které nikdy žádné humanistické tradice v evropském slova smyslu nemělo. To bychom museli vystoupit z Evropské unie" Takže se podle toho ČT i chová. Nebude přece dávat prostor politikům a názorům, které nejsou kompatibilní se zájmy EU a ideologie progresivního liberalismu. Osobně jsem přesvědčen, že toto obskurní médium, ve službách cizích zájmů je nutno zrušit bez náhrady a ty ideologicky pevně ukotvené euroaktivisty, kteří nám jako klasičtí zaprodaní "presstituti" vnucují od rána do večera cizí nebo Fiailovu propagandu, vyhodit na dlažbu.
Uživatel_5657348
Byla to debata lídrů sněmovních stran, akorát Babiše raději ANO uklidilo po tom výprasku od Fialy na Primě o den dříve😂
Papanikula
U komoušů aspoň vím na čem jsem. Ne jako u ODS, co se tváří jako pravice, má plnou hubu keců o tom, jak chtějí podporovat investice na kapitálovém trhu, spoření na důchod, a přitom se snaží okrást lidi přes lexČEZ taxČEZ a lžou u toho jak baron Prášil.
tempter
@Richard Šebesta Tyhle kecy ti to tvoje za totáče ušpiněné svědomí nevyčistí. A můžeš si relativizovat jak chceš, tohle ti baští jenom stejně postižení kryptokomouši jako jsi ty.
Richard Šebesta
@epr3 Ano taky je nějak postrádám. Nějak jim není do řeči těm zástupcům jediné pravdy a jediného správného názoru.
Frank51482
Naprostý souhlas. ČT si zprivatizovala banda šmejdů a podle toho to také vypadá. A za to svinstvo, které nabízejí, chtějí vyšší poplatky a to i těm, kteří televizor nevlastní, ale mají mobil. To je naprosto stejné, jako kdyby zavedli všem řidičům poplatek za dálnice, i když po dálnicích vůbec nejezdí a to jen proto, že by někdy mohli.
jerryx
Vždyť nám to přece pan premiér řekl, že kdo volí opozici, volí Putina. Divím se ČT , že vůbec nějaké zástupce opozice zve. ČT tady není pro nějaké voliče populistů, ČT je tu pro boj s dezinformacemi , nebo změnami klimatu a pro ochranu menšin. Většina je tu od toho, aby platila koncesionářské poplatky. Ale já myslel, že Reflex je s ČT na stejné vlně ne?
epr3
Debata před volbami do europarlamentu, kde nejenom že vládnoucí koalice měla přesilovku, ale nebyl v ní jediný kandidát do toho europarlamentu😂😂😂.
Ať mi ještě ruzní Vyhulínci, Sračketové, Terpentýnové a očíslovaní uživatelé vyprávějí, že je to tak správně😂😂😂.
giorgio287
GoebbelsTV. Je z ní blivno. Za jednu vládní tlupu 3 zástupci?!? A kde byli zástupci ostatních, kteří mají šanci?

ČT potřebuje privatizovat. Soukromý vlastník všechny zaměstnance propustí a najme nové, bez ambicí vymývat mozky jedinou europravdou. A taky nebude chtít výpalné.

Howgh!
Jaromír Urbanec
Tak to je opravdu novinka jak se ČT chová vyváženě! )) Objevili jsme Ameriku. Po volbách se s tím bude muset něco udělat jako na Slovensku. A ty redaktory v kosilich vyhazet.
Mirek Hnilička
@Papanikula
Máte pravdu. Ale vyhodit jednoho dramaturga na hodinu nestačí. Celou televizi. Do povětří. Samozřejmě mám na mysli zase ten přístroj. Nebo aspoň zajít na procházku kolem pošty.
Přesila 5:2? Ano, ale i zástupcům parlamentní opozice to ve skutečnosti takhle vyhovuje. Snažil jsem se poukázat na přesilu 7 : 0
Richard Šebesta
@tempter Temptere odpověď hodná tvému intelektu. Intelektu jednoduchého člověka bez fantasie a nápadu, prostě primitiva. Proč chodíš do debat když nemáš žádnou myšlenku ?
Papanikula
@Mirek Hnilička
Tak to neměla byt účelová předvolební Superdebata na TV veřejné služby a porušit tím kodex a zákon debatu už bude řešit Rada ČT .

Byla to opět ze strany ČT taková cikánská férovosti 5 na dva . Doufám, ze dramaturga toho pořadu vyhodej na hodinu
Mirek Hnilička
Co se čertíte, pane Bucherte? Asi jste nezaregistroval, že ČT prezentovala tento pořad jako debatu "o vztahu národní a unijní politiky". Jeden by od toho čekal seminář o teoretických otázkách subsidiarity a kvalifikovaných většin pro zasloužilé profesory ústavního práva, že se ale ve výsledku řešila úplně stejná témata, jako ve všech ostatních předvolebních debatách (včetně závěrečných apelů k voličům), to nevadí. Když totiž budete důsledně trvat na tom, že to bylo "o vztahu národní a unijní politiky", obhájíte i pozvánku pro zástupce této národní politiky. S trochou tréninku i bez červenání se.
Přešlap v dramaturgii? Naopak, masterpiece. Takhle to vyhovuje ČT i všem pozvaným, vládním i opozičním. Hlavně být vidět a neúnavně se vydávat za jedinou dostupnou protiváhu zdiskreditovaným oponentům, tak se to hraje. A kdyby snad někdo z pozvaných před debatou chvilkově podlehl vyššímu principu a tento formát debaty odmítnul, zařadil by se mezi ty, kteří prostě "nevyužili pozvání". Hádám, že čas rezervovaný na jeho závěrečný apel by pak kamera snímala osiřelý pultík (aby svou neúčastí otrávil všechny diváky bez rozdílu).
Nevím, jestli nejsou trestné výzvy k násilí i proti televizi (tomu přístroji samozřejmě), ale výzva k procházce snad ne. Třeba kolem pošty, odhlašovacích formulářů mívají dost.
Uživatel_5657348
@Papanikula Byla to debata lídrů sněmovních stran, ne lídrů kandidátek, čemu na tom pořád nerozumíte? Nikdo z těch, co tam byli, nekandiduje do voleb.
Pavel Vlček
@Richard Šebesta
-AntiBabišské nepopulistické nejlepší nejchytřejší hodnotové eurohujerské progresivní liberální: Hnutí Spolu !!!
AntiBabiš !!!
Nalejme si čistého tichého vína: Máme novou superstranu: Hnutí Spolu !!! -Ne, bude hůř !!! Lépe už bylo: Čím hůř, tím líp !!! ODSTOPKDUČSL !!! ODSTAN !!!
Pavel Vlček
@tempter
Kapka za předkožkou? Za všechno přece může Ten Ba ba ba Babiš !!! Sdílejte, než to smažou !!!
Alodop
Jlpo­dola@­seznam­.cz@Pr­vek Na ČT jsem přestal zprávy a politické diskuse.
Redaktor Reflexu pravdivě zhodnotil uvedenou besedu. Já jsem zapnul tevevizi ale po pěti minutách jsem ji vypnul!
Papanikula
Debatu jsem viděla a bylo to děsné. ČT 24 vytvořila, jistě záměrně, přesilovku 5 vládních na 2 opoziční politiky. Nechápu, podle jakého klíče, když 3 vládní strany kandidují společně=Spolu. Na počátku byl dotaz na úspěchy Europoslanců, takže chyběla paní Konečná, aby se také mohla pochlubit. Vládní politici v úvodu společně útočili na Havlíčka, kterému redaktorka umožnila reakci jen někdy. Nejagresivnější, nejarogantnější a nejlživější by il po včerejší generálce na Primě Fiala. Na závěr měl každý půl minuty na agitaci pro svou kandidátku. Takže kandidátka Spolu měla 1,5 minuty. To nevymyslíš.
Nevím, kolik voličů to divadélko mohlo ovlivnit. Lidi pojďte k volbám a pokud jste nespokojení s vládou, volte proti ní. Na výběr jsou i další, kteří mají velké šance překročit 5%, než byli V ČT24. Stačilo projde určitě. Myslím , že i Motoristé v čele s Turkem, i když poté, co byli 2. ve volbách středoškoláků, jede v mainstreamu kampaň Antiturek..
Saša Krach
@tempter Dnes horko moc nebylo....a ty blbneš jako by bylo 40 nad. nulou.😛🖕🤣🤣🤣🤣🤣
Radek Kocvelda
Tempter a jaká je ta pravda,ty moulo?
Radek Kocvelda
Hulín no gadžo!Dnes je ve formě, že i redakce milovaného diskutéra blokuje!Tvl to zas budou volby.
Richard Šebesta
@Richard Šebesta Mimochodem, Konečná, pokud ta stará komunistická struktura uspěje v těchto eurovolbách může si to současná vládní pětidemolice přičíst jako svou totální prohru !
A pokud to náhodou nedejbože ksčm dovrší za rok ve sněmovních volbách a vrátí se do sněmovny bude to pro ní triumfální návrat a opět totální porážka současné vlády !
Saša Krach
Demokratické strany si udělali nedemokratický sedánek v tv. Tak zvané veřejnoprávní ..😂
Gen.ředitel ČT údajně dostane medaili za největšího veřejnoprávního mecenáš co na vše kášó... Hmm
Hulin No More
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Hulin No More
Saša Krach
ČT si udělala z voleb a voličů....prču
Ale udělala a nikdo to nevezme zpátky...Tak že má Babiš pravdu pokud říká...ČT není veřejnoprávní tv...asi má ...ale je mu to na prd ....záměr ČT se povedl a strany byli poškozeny....a jejich voliči také....v každém případě za ty srač.y si připlatíte...🤮😭🤣🤣🤣
kladivonablbce
sami za sebe do voleb nejdou ,to mají hnědé trenky ,žvanit chce ale každý sám. To je slavná koalice spolu.
Robert Šín
Tak nevím, jestli to bylo fér nebo ne, protože koalice SPOLU tvoří 5 stran, takže pozvat 3 zástupce těchto stran mi nepřijde zase tak nefér
P.S. Pokud z ostatních kandidujících stran byli taky pozváni
Josef Burianek
Úplně fér to nebylo, ale poslouchat Pitomia a Havlíčka se stejně nedá.
Jaromír Urbanec
@Mirek Hnilička jak můžete odhlásit ČT? Vyhodit mobily a zrušit internet?
Uživatel_5657348
@Papanikula To je jejich věc, zákon to dovoluje.
Papanikula
@Uživatel_5657348

http­s://ec­ho24­.cz/a/­HQC5M/­zpra­vy-domaci-superdebata-ceska-televize-ct-lidri-snemovnich-stran-kritika
Papanikula
http­s://ec­ho24­.cz/a/­HQC5M/­zpra­vy-domaci-superdebata-ceska-televize-ct-lidri-snemovnich-stran-kritika
Papanikula
@Uživatel_5657348 tak proč kandiduje SPOLU jako jeden subjekt ?
Uživatel_5657348
@Papanikula To neni 5 na 2, to je 7 proti 6. Jsou to volby, kde chce každá strana ziskat svoje poslance.
Uživatel_5657348
@Papanikula Jak 5 na 2? Každá strana z těch sedmi, potřebuje uspět a mit zvoleny europoslance. To jsou nové volby, ne hlasovani o zákoně. Už se proberte.
Richard Šebesta
@epr3 Přesné a pravdivé !
Papanikula
@Uživatel_5657348
V předvolební debate ? Taková cikánská férovka 5 na 2 v podání české televize
Uživatel_5657348
@Saša Krach Na Fialovi se mi líbí, jak ho všichni podceňují, ale on si je vždycky nakonec namaže na chleba. Vždyť vyhrál doposud všechny volby v době své vlády. Opozice vždycky říká, bude to referendum o vládě, vládní strany vyhrají a opozice pak mlčí😂 Teď vyhrají zase vládní strany.
Pavel Vlček
@Megator
Mráz přichází z Bruselu a z Washingtonu: Eurohujerská fašistická progresivní liberální demokratura a globální fašistické americké finanční trhy !!! Great Reset and Green Deal !!!
Prvek
Tak oni tam mohli být všichni tři předsedové Spolu, ale měli mít na své názory stejný čas, jako ty subjekty, které jdou do voleb také jako jedna strana či jedno hnutí.
epr3
@Hulin No More Teď už tě tady nic nedrží a můžeš klidně narukovat na tu Ukrajinu 😂
tempter
@Saša Krach Ta tečka za předložkou má nějaký skrytý význam nebo to jen další z důkazů tvé mimořádné blbosti?
tempter
@Richard Šebesta Ale já nikdy netvrdil, že jsi chytrý, šebíku.
tempter
@Radek Kocvelda Pravda je jenom jedna. To ostatní jsou lži.
Richard Šebesta
@tempter Hast du nicht stinkende Füsse ?
tempter
Zabili Kennyho (Hulína) parchanti... Pravda, nebojoval vždy v rukavičkách (taky za to zaplatil), ale bojoval za pravdu a srdcem! Čest jeho památce!!!
Hulin No More
Hulin No More
Saša Krach
@Uživatel_5657348 Musíš být velký fanda pana Fialy....
Richard Šebesta
@Hulin No More Sám jsi Mongol ! Píše se v velkým ! Mon***.
Nommonik
@Uživatel_5657348 Anno, tak de to dělá, chtělo to Alu a Báru 🤣 Ale jinak se tohle nepovedlo. Pravda, pane redaktore...

Tím spíš, že z hlediska výsledků voleb je tahle talk shaw úplně marginální... Jen nabili křiklounům, což je zde vidět.
jerryx
@giorgio287 Je fakt, že třeba na ČT2 se dívám hodně- dokumenty, pak ještě ČTart a ČTsport. ČT1 málokdy a ČT24 nikdy. Ale zprávy v TV jsou už přežitkem.
epr3
@Hulin No More To nebude, protože peníze na takové schratschky jaksi nebudou. Buď to bude veřejnoprávní televize vysílat vyrovnané zpravodajství na jednom kanále a vzdělávací programy na druhém, tak jak ji přikazuje zákon, nebo nebude vůbec. Žádná škoda.
giorgio287
@Hulin No More
Abych jako ty hltal Moravce, 168 a podobné politické školení mužstva, na to jsem už moc velký kluk, soudruhu!
Saša Krach
@Hulin No More Janku já si ty pořady na ČT zaplatil snad už 10...a stále dokola ..A ČT diskriminuje voliče..
Může jít výš kam..ano tam.
Miloš Hora
@Hulin No MoreJasně, Fuňas a Blondýn z velkejma botama je o hodně lepší...
Stana Klouzava
Demokracie po česku. A všude tvrdá cenzura.