Komentáře

Zpět na článek

Sedm důvodů, proč sledovat výsledky evropských voleb: (Ne)Zkažené Babišovo referendum a Turci před Bruselem

26 komentářů

Richard Šebesta
Tyhle volby jsou částečným ukazatelem toho jak to bude za rok ve sněmovních. Nicméně bylo by dobré kdyby i zde vládní pětidemolice prohrála.
Jsem přesvědčen že za rok dostane Fialův kvintet pořádný výprask. Samozřejmě že ony tři témata jež hýbaly i těmito unijními budou hlavními
i za rok u nás ve sněmovních tedy: válka na Ukrajině,migrace a greendeal. Přibudou jistě i další domácí témata.
Richard Šebesta
@Richard Šebesta Jen dodám válka na Ukrajině by už nemusela být. Zda bude to je ve hvězdách ?
Jaroslav D
@Richard Šebesta to bych úplně neřekl, do eurovoleb stačí jít s jedním silným tématem, třeba téma migrace, tady je možný že i hlavně proto letos vyhrálo ANO, to je svou rétorikou ohledně migrace známý, do parlamentních už to ale zdaleka nestačí.
jerryx
Jen jsem si vzpomněl na listopad 1989, Anatomický ústav v Praze, ten kde se točili Básníci s Pavlem Křížem. Na pódiu stojí tehdy štíhlý a usměvavý Saša Vondra a herec Boris Rössner . Saša vypadá jako my, i když je o pár let starší a je samý vtip. Boris poznamenává, že teď už nebudou papaláši, ale takoví politici jako Saša Vondra. No a v roce 2024 tu máme stejného tlustého a arogantního papaláše, jako byli ti komouští.
tempter
@jerryx Kolik vážíš?
jerryx
@tempter 177/80. Ale já nesoudím tlusté lidi, tak jsem to nemyslel tím arogantním tlustým papalášem. Mnozí z těch s nadváhou jsou fajn.
Richard Šebesta
@jerryx Primitiv Tempter je zaostalý proto to nechápe.
Lilith Černá
@jerryx Tak to jste vystihl přesně. Na toho Rössnera s nějakou herečkou si taky vzpomínám.
Richard Šebesta
@jerryx To 100 % podepisuji. Navíc se ukázalo co je zač. Při jedné debatě v redakci ECHA kde byl třeba profesor Drulák tlustý "demokrat " Vondra chtěl odejít když se mu nelíbila řeč profesora Druláka. Toť ukázka kam vede nadutost tohoto tlusťocha. Těch jeho faulů bych našl víc, třeba jak zařídil aby se na kandidátku spolu nedostalKalousek. "Demokrat " Vondra měl strach o koryto,třeba by ho mohl Kalousek vyřadit ze hry. Je mi blujno když ho vidím.
jerryx
@Richard Šebesta Obvykle, když se chlap zapomene, platí alimenty. Ne tak Saša, ten svého nemanželského potomka už dostal do ODS a z jeho matky udělal europoslankyni. Tak výraznou, že ji doteď nikdo nezná. Takže jsme alimenty vlastně zaplatili všichni. V době covidu se Saša proslavil hláškou: ,, Nařízení vlády se musí poslouchat!" Takže fakt nevím proč před rokem 1989 vládu neposlouchal a šel sedět.
Avatar - Petr Fojtik
Petr Fojtik
@Richard Šebesta Mám dojem, že těch debat z kterých chtěl odejít bylo víc. Pokaždé když měl subjektivní pocit že oponent dostává více prostoru a to i přesto že neměl k tématu co říct, kromě naučených frázích o ruských dezinformátorech kterými je posedlý.
Papanikula
@jerryx ano byl jsem tam
Anatomicky ústav Vondra je tragédie co se z nej stalo
Stana Klouzava
ODS, KDU, TOP09, Starostové a Piráti jsou pro mne fuj. A smrdí.
tempter
@Stana Klouzava Sorry, ale ty tak nějak smrdíš už jménem.
Stana Klouzava
@tempter Pořád lepší než váš fialový zadek.
Lesak Radek
Vládě fandím dělá to dobře.
lug70
@Lesak Radek fandit organizovanému zločinu může buď jen naivní hlupák nebo mafián. Apropo, za záhadných okolností zase zemřel jeden ze svědků aféry kampelička, kde je zaleten i premiér Fiala. Aktérů zapletených v aférách Dozimetr a kampelička už zemřelo nějak podezřele moc.
Lilith Černá
@lug70 Ale o tom Reflex nenapíše! Hlavně že ti aktivisti z Reflexu neustále smolí pamflety, jak v Rusku padají lidi z oken.)))
Prostě to byla "sebevražda", i kdyby měl v zádech ještě zapíchnutou kudlu. Všichni víme, jak funguje pod Rakušanem policie a justice.
Richard Šebesta
@Lesak Radek no myslím že tento názor je u nás menšinový a za rok ve volbách se to ukáže. Vládní pětikolka má štestí že k těmto eurovolbám chodí málo voličů opozice . Jak říkám za rok to bude jiná káva !
Papanikula
Aktéři Dozimetru padají z oken, umírají pod koly automobilů, představitelé tunelovaných kampeliček, kde se praly prachy, mizí...
A na ministerstvu vnitra se usmívá Capo di tutti capi s šifrovaným mobilem a na postu premiera pologramotný retard, který za pohlazení od Eurobolševiků přikreje úplně všechno...
Stana Klouzava
@Papanikula Lépe se to napsat nedá. Jen je škoda zapomenout na ostatní aktéry téhle zločinné vlády. Bylo by jim to líto a utíkali by žalovat na Hrad.
Pavel Nyklíček
@Stana Klouzava
Srovnávat současnou a minulou vládu nelze.
Ta předchozí neměla výsledky, tak není s čím porovnávat.
Lilith Černá
@Pavel Nyklíček To tahle tedy má!
Ožebračila 90 procent občanů, zatáhla nás do cizí! války, podškrábla kvóty na migráčky i gryndýl a své bílé koně popravuje jak na běžícím pásu. A aby lidem se "špatnými názory" zavřela hubu, zavádí kriminalizaci a cenzuru názorů. Těmhle fašounům přeju jen to nejhorší. Aby skončili jako Mussolini!
Stana Klouzava
@Pavel Nyklíček Tahle má? Jedině tak v rozkrádání republiky.
Richard Šebesta
@Papanikula Ne že by to nebyla pravda ale agent Bureš je něco podobného jen v jiném burešovském odstínů.
Jirkanov Novotný
@Papanikula teda co máte potom vystudováno Vy? Nejméně 3 ročníky VŠŽ. Rád bych věděl z kterého ročníku devítiletky jste vyšel. Řekněte si sám co jste vystudoval,co jste v životě dokázal,kam jste to dotáhl. Alespoň na rozdíl od dalších chytrých neděláte hrubky.