Reportáže

Zpět na článek

Turek přejel Okamuru a startuje směr Brusel. Motoristé s Přísahou jsou SPD pro mladé

16 komentářů

Pavel Maleček
No tenhle text a mnohé jemu podobné na dehonestaci Turka a jeho volebního koalice zaměřené, jsou důkazem toho, jak celé to probruselské, tedy neomarx-progresivisticky zaměřené a rádoby intelekt-morál nadřazené politicko-mediální křídlo je totálně mimo.
Když takovýmito plivanci nejen že Turkovi a spol neublíží, ale dokonce mu další příznivce nahání. A to dokonce tvrdí, že to, jak se pokusili Turka zlikvidovat je normální politický boj. To by byl jekot, kdyby se takto někdo pustil do nich. A že těch kostlivců Fialova vládní koalice a její mediální poskoci ve skříni mají.

Ovšem nejhorší je, že tito probruselští intelekt-morál rádoby nedřazenci (Kuberou trefně nazvaní jako dobrotrusové) ubíjejí nejen sebe, ale přes ovládnutí veřejného prostoru - politika, státní správa, školství, média či kultura rozkládají celou společnost.
To právě s pomocí své neomarx-progres ideologie s jejím multikulti, gender, LGBT či eko-klima mocichtivým ohlupováním, kořeněným povinným sebemrskačstvím majority vůči všemožným menšinám a "znevýhodněným". Když to nazývají vylepšováním demokracie, ji ale v reálu rozkládají a přes cetrál-direktivismus (Brusel), regulování a přerozdělování k socialistické totalitě směřují.
A ta, jak každý politolog ví (s výjimkou echtes politologa Fialy) ví, k všeobecnému společenskému úpadku, bídě většiny, teroru mocných a nakonec do krvavého konfliktu zákonitě směřuje. Jak nám ten prý vyspělejší Západ už v přímém přenosu předvádí.
Bruno Ferari
Proc, vy novinari, porad nalepkujete? Nejaky mindrak nebo pisete na zadani?
lug70
@Bruno Ferari Ti novinářští Jidáši píšou na zakázku toho, kdo je dobře zaplatí. Kdepak nezávislost a padni komu padni, peníze mají přednost. Když se jedná o tak lehké prachy ze státního, tak morálka a novinářská čest jde stranou. Zrovna Okamura už před dobrými dvěma roky tvrdil, že Fialův gang má v úmyslu ze státního rozpočtu platit vybraná přední česká média aby psala v jeho zájmu. Teď jsme toho svědky.
Avatar - epr3
epr3
Nevím, koho Turek přejel, ale v televizních debatách sympaticky sliboval nesmiřitelný boj s se sebezničujícími eurodebilitami. Pokud se od toho Přísaha a Motoristé odchýlí byť jen o milimetr, bude to napříště pro masy opravdu jen Fízl a Dízl, kteří si do EU šli za laciné kecy vydělat drahé peníze, a kterými budou pohrdat.
Mě byl Filip Turek v televizních debatách sympatický a mluvil mi z duše. Já doufám, že v EU obstojí. Není to lehké, EU už semlela leckteré politiky, které jsem v době, kdy působili na domácí politické scéně, považoval za rozumné a lidsky správné a udělala z nich eurodebily, slepě a fanaticky hlasující pro naprosto sebezničující a pro vlastní národ naprosto kontraproduktivní věci.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Řekněme si realitu. Pro evropskou politiku je ZÁSADNÍ, které frakce vytvoří většinu. Dlouhodobě je nejsilnější lidovecká frakce, po ní pak frakce socialistická. Pak ALDE, dnes Renew, což jsou progresivisti, jak poleno. Migrační pakt, Green Deal, zákaz spalovacích motorů atd. Komické je, že právě v této frakci jsou spolu Šimečkovo Progresivní Slovensko a Burešovo ANO...))))))) Jinými slovy, více by nás měly zajímat výsledky ve velkých a lidnatých zemích než to, jestli ANO porazilo SPOLU o jeden mandát...
Bořivoj Zelený
Tak jsem si jen potvrdil, že slovo volič není odvozeno od slovesa volit, ale od podstatného jména vůl.
Sylva Sauerova
@Bořivoj Zelený Stále platné : http­s://ww­w.id­nes.cz­/zpra­vy/do­maci/­psycho­log-hubalek-nedivte-se-nicemu-tretinu-naroda-tvori-pitom­ci.A0­91120_­152459­_doma­ci_lpo
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
řekněme si pravdu. Lidé nevolili Turka či Motoristy sobě. Volili zrušení konce spalovacích motorů. Takže úplně stejně by uspěl třeba karburátor, kdyby kandidoval. Troufám si tvrdit, že 99% voličů koalice Přísahy a Motoristů vůbec neznají program toho uskupení, vůbec neznají názory Turka. Volili jen nějaký symbol. To nekritizuji, to konstatuji. Tohle já považuji za smutnou realitu dneška. protože to platí o většině voličů a většině kandidujících stran. Demokracie zkarikovala do nějaké prapodivné reality show. Vítězné ANO nalákalo své voliče na drtivou kritiku migračního paktu, na drtivou kritiku Green Dealu a co se stane za pár dní? Vstoupí do té nejpro­gresi­vistič­tější frakce Renew (dříve ALDE)... Mimochodem třeba se Šimečkovým Progresivním Slovenskem. Nevím, jestli to někomu připadá normální, ale mně opravdu ne...)))))))
Jan Bejšovec
@Uživatel_5734171 Já je volil prostě proto, že tu není jiná skutečně pravicová strana, krom Svobodných, ale u těch bylo jasné, že se nikam nedostanou. Bureš je fízl a komunistické prase. ODS již dávno není pravice, ale banda ve vleku levičáckých ideologií. TOP09 to stejné, jen ve větším progresivistickém vleku. STAN, Piráti - rudozelená progresivistická svoloč. Stačilo, SPD - tam ani není třeba komentáře...
Richard Šebesta
@Uživatel_5734171 Souhlasím. Stále mi hlava nebere proč lidem nevadí Burešovy fauly ? Jeho tr.stihání, že neumí česky, že lže v každé větě, že co řekne vzápětí neplatí. A taky že ve straně vládne diktátorsky. Navíc kolik lidí už od něho odešlo. Třeba Pilný ,Macura , Krnáčová, Telička Stropnický se takticky uklidil na ambasádu dále Pelikán a mnoho dalších. Je to zloděj bonzák a přesto to lidem nevadí.
Jiří Šimon
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse. Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
PEtr Tobes
@Uživatel_5734171 tak to je jasne asi vsem, kdo nemaji v hlave piliny, ze kombajnista a pucista je becko burese...uz se trese na to, az s nim pujde vladnout
Jan Tobias
Zvláštní věc, nacionalistům je bližší Turek než Rakušan.
Jan Bejšovec
Co to je za kydy. Jaká SPD pro mladé? SPD je levičácká banda, která by sypala nenažraným důchodcům. Že mají stejný názor na EU přece nic neznamená. Na EU má stejný názor i KSČM a ty snad pravicí nikdo nenazývá. Jen další trapný pokus otrávit novou úspěšnou stranu. To zkusila již Danuška, a jak to nové straně prospělo. Takže pisálkové, snažte se co hrdlo ráčí
Frank51482
Předpokládám, že v redakci zavládl smutek a hraje smuteční hudba.