Divoký kačer

Zpět na článek

Já jsem volil Babiše a ne nějakou Dostálovou. Voliči ANO jsou vzteklí, že Babiš nebude europoslanec

61 komentářů

Keltský Šaman
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
honza1212
Europoslanci jsou Fiala, Rakušan či Pekarová -Adamová?
Proč byli v hlavním předvolebním pořadu ČT právě tito, a nikoliv Vondra, jeho milenka, atd atd?
Článek Volil jsem Babiše nikoliv Dostálovou je pitomost a v Reflexu to ví moc dobře...
Pavla Vlašicová
Protože voliči Babiše jsou zkrátka trochu jednodušší. Bylo to jasné dopředu.
honza1212
@Pavla Vlašicová Zamyslete se nad sebou, kdo je jednodušší...
Vendelin Kanta
Volil jsem Andreje.V loni mi dal dvě koblihy a nic za To nechtěl.Je to prima chlap.
Keltský Šaman
Magdalena Kučerová
Protože si občas chodím číst na profil Andreje Babiše, tak mám pocit, že tentokrát Dominik Landsman nemusel ani nic vymýšlet, a stačilo mu zkopírovat pár vyjádření babišovců. Spousta z nich s skutečně myslela, že volí do parlamentu České republiky a gratulovali Babišovi, že konečně bude premiér. Mě osobně nejvíc potěšila paní, která Babišovi napsala, že právě přišla od voleb a lístek s číslem 15 už Babišovi hodila. Prý bude ráda, když i její hlas rozhodne o jeho vítězství. Upozornila jsem jí, že hnutí ANO mělo lístek s číslem 14. Tak začala zjišťovat, jak by to šlo opravit a mě si nakonec zablokovala.
Miroslav Kašpar
Ten titulek naprosto přesně vystihuje mentální obzory typického voliče ANO. Aneb: i blb má svá nezadatelná práva
Jana Moulisová
Bude lepší když p. Babiš bude pracovat v Česku pro lidi než v Bruselu. Myslím, že zde bude užitečnější.
Pavel Nyklíček
@Jana Moulisová
Mohu se zeptat na nějakou užitečnou věc od Babiše?
Nemyslím to nijak špatně, jen bych rád slyšel co to bylo?
Keltský Šaman
honza1212
@Keltský Šaman To jsou ti voliči pětikoalice. Nic neví, přitom jsou úplně mimo.
Keltský Šaman
Miloslav Podhola
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Keltský Šaman
xkryspin
Este bych dodal, ze ti co se tu rozcilujou pod fakenews, alias Divoky kacer maj opravdu medialni gramotnost nulovou a proto tolik veri Andrejovi
xkryspin
Vite ze ste tentokrat trefil do cerneho. Zadny divoky kacer, ale realita, alespon dle me znamych spoluobcanu, volicu ANO. Opravdu volili Andreje Babise a ne nejakou Dostalovou. Chudak Andrej aby se roztrh chtej ho za prezidenta, premiera,sefa europarlamentu a jeste rozdavace mnam koblich u metra.
Bacha toto neni vysmech toto je fakt pravda aspon dle tech s kteryma jsem mluvil.
george1957
Celý Reflex je Divoký kačer!
Alodop
Ten rozčílený volič, asi neumí číst, měl přece kandidatní listinu.
Abe Buzony
Dostálová se určitě v europarlamentu neztratí. Její hmotnost a hlava bude vidět víc, než postavička vychrtlého agenta!
Jaroslav Kucharovič
Já bych řekl že řve slepenec, v evropském parlamentu by ho rádi viděli oni a doma měli od něj pokoj to propásli při volbě prezidenta tam ho mohli uklidit, na to nemají dost rozumu.
honza1212
@Jaroslav Kucharovič Babiš nebyl předsedou ZO KSČ. Neměl šanci!
Jarka Kratochvilova
Je to trapný tento váš Divoký kačer.
Nic lepšího neumíte?
vychechtaná
Nejsem vzteklá, ale pana Babiše bych také ráda viděla v Europarlamentu.
Miloslav Podhola
@treperenda11
Jedná vlaštovka jaro nedělá, tam by muselo být aspoň 400 Babišu &.
doc. Chocholoušek
@Miloslav Podhola přesně o to jde, významnou funkci by tam nedostal a byl by spolehlivě zneškodněn pro tuzemskou politiku.
Stanislav
Tady se dá napsát jen jedno, všichni vládní i provládní nadšenci jsou z Babiše posraní, proto tak neustále kvičí
Jiří Kamiš
nedělejte z voličů Babiše blbce... teda momeeeent jak to teda je, budou i motýle? 😂
Karla Berger
Osobně jsem se setkala s tím, že mi jedna paní psala, že celá rodina volí Babiše. Když jsem se zeptala kam, tak prý do EU. Napsala jsem jí, že on nekandiduje, tak si mne blokla. Tentokrát se Divoký kačer trefil.
Pavel Nyklíček
@Karla Berger
Mám stejné zkušenosti.
Má klientela jsou dříve narození a jsou rádi, že Babiš jim řekne co si mají myslet.
V určitém věku je i myšlení namáhavé.
Karel
Křetínského Reflex zase řádí.
Petr Fiala skáče, jak Křetínský píská a tím i celá koalice SPOLU a tak se Křetínský snaží za každou cenu urážet všechny protivníky ODS a SPOLU.
jhomolka
@karlos1234 Dej si hadr.
Karel
@jhomolka
Vlastní zkušenost?
pablo41
Děkuji za vysvětlení problému pro Babišovy voliče !
honza1212
@pablo41 ez
Myslel jste Babišovi voliče?
pavelnovak
Landsman asi přebral. Jak mohli lidé volit Babiše, když nikam nekandidoval. Na opak Dostálová kandidovala s dostala nejvíc preferenčních hlasů. Tento mazal může psát tak do Ohníčku.
jhomolka
@pavelnovak Ty raději nepiš nikam.
Ladislav Kuba
Divoký kačer Landsman, pravdě podobně upadl při porodu mamince na hlavičku a nyní se projevují následky.
Ivan Říha
Co pak vy ovce nevíte že tady je všechno levý ????
Dana Nová
Pan Antonín z Brna asi neumí číst a asi se moc o volby nezajímal, když se pak takto diví. A novináři na to hned vyzvrací trapný článek.
Jana Čangelová
Dostalova vlitla do europarlmentu oblečená jak kim čong,mastné vlasy ,na noze hrozne boty, to nás bývalá ministrine s platem dveste tisic je pro ostudu si ji prohlíželi pěkně s patra to je ostuda, že nás reprezentuje taková šmudla,
Ladislav Kuba
@Jana Čangelová, zato Vy jste jak prvosenka, uvadlý žlutý obličej , a stále vyprahlá a skrčená.
honza1212
@Ladislav Kubae e
Ale Jana nekandiduje do Bruselu, kubo!
Jana Moulisová
@Jana Čangelová
Každý není adept na módní ikonu. Jsou také obyčejní lidé,co mají v hlavě více věcí než parádu a účesy. Upravená chodí,to jí křivdíte.
Papanikula
http­s://tn­.nova­.cz/zp­ravo­dajstv­i/cla­nek/47­3683-exkluzivni-naprimo-s-petrem-fialou-sledujte-v-nedeli-na-tv-nova
ES02
@Papanikula sleduj si sám
Pavel Nyklíček
@Papanikula
To nedáš střízlivý...😄
Miroslav Rys
Ta ochechule je tak krásná jako Bureš chytrej 😀
Papanikula
@Miroslav Rys
To mluvíte o Danuši ?
ES02
@Papanikula víš moc dobře o kom mluví, tak tu přestaň babišovat
Miloslav Podhola
@Papanikula
Danuše o svém mozku a kráse asi mnohé přesvědčila.
Co mají v hlavě nevím,ale moc toho nebude!
honza1212
No vidíš, jak hloupej Bureš vydělal miliardy a ty si musíš půjčit 3 tisíce na opravu ledničky!
Vlasta Hrdličková
Jo, je to velké neštěstí... Ještě on by tam opravdu chyběl😢😢😢
Jakub Procházka
"Tak ho tam připsali a zakroužkovali." Super.
Paul Alerton
Možná, že Antonín z Brna existuje jen v mysli pisálků.
reproman
@Paul Alerton Vzhledem k tomu, že jde o takzvanou satiru, je pan Antonín z Brna opravdu vymyšlený. Takže jste na to kápnul! Chlape, vy jste hlava!
Jakub Procházka
@reproman Jestli jsou takoví (jako mr. Alerton) všichni voliči ANO a proruští spoluobčané, tak potěš koště. Ale asi se to dá v jejich případě očekávat.
Papanikula
@Jakub Procházka
Proukrajinsti občane
Miloš Hora
Hodně slabej čajíček. Jakej Babiš ? Agent Bureš s kuním ksichtem, atd.
Však vy víte...
Paul Alerton
@Miloš Hora … Zase jeden fialový nálepkovač s jedem velkým, jako ‘hora’ 😜
Karel
@Miloš Hora
Zapomínáte ale na jeden jiný fakt.
A sice, že Petr Nutella Fiala = Křetínský.
A Křetínský je vlastníkem mimo jiné plátku s názvem Reflex.
Proti Křetínskému je Babiš slabý odvar.