Divoký kačer

Zpět na článek

Dostálová byla jen nadsázka. My jsme to tak nemysleli. Jenom jsme si dělali z lidí srandu, přiznal Babiš

17 komentářů

Pavel Vlček
Franz Kafka je vlastně Jára Cimrman - na Hrad !!!
Stana Klouzava
Krásný blábol. Jsem se zasmála. 🤣🤣🤣
Uživatel_5734171
řekněme si to na rovinu. Kdyby kuní ksicht dal na kandidátku Kajínka, tak bychom vedle těch těžkotonážních děvčat viděli i skákajícího a slavícího kriminálníka v zeleném tílku... Burešovi voliči takto prostě fungují...
Paul Alerton
@Uživatel_5734171 Největší blbost, jakou jsem kdy četl. Bravo Nuteláčku.
reproman
@Paul Alerton Jinde se tváříte být intelektuálem, a tady použijete tu nejprimitivnější, oposlouchanou a dětinskou nadávku...
David Novotný
@Paul Alerton nuteláčku...Bože, vy jste retard.
reproman
@Uživatel_5734171 Problém není ani tak v Babišovi nebo v Kájínkovi, jako hlavně v zemitostí českého lidu, který by si snad za prvniho přímo voleného prezidenta zvolil Helenu Růžičkovou, kdyby neumřela.
Pavel Vlček
@reproman
Ludvík Zifčák na Hrad !!! Mrtvý student MatFyz STB Martin Šmíd z Bruntálu a Šumperku !!!
Pavel Nyklíček
Dostálová mi připomíná dávné čínské impérium
Císař měl úředníky. Úředníci pracovali pro stát a museli být výkonný.
Císař nařídil, že žádný úředník nesmí mít nadváhu a docházelo i k vážení.
Ten úředník co byl tlustý, neboli měl nadváhu byl propuštěn.
Důvod byl jednoduchý. Obézní člověk má problémy sám se sebou, je pomalejší, méně hbitý a méně progresivní.
Jeho mozek a tělo je plný nadbytečného tuku, ubírá na výkonu a soustředěnosti.
Co říci o Dostálové nevím, ale o jejím výkonu teď několik let zcela jistě nic neuslyšime....
150 brutto.
Uživatel_5734171
@Pavel Nyklíček
a na uvolněné místo místopředsedkyně sněmovny zasedne Juchelka... Žádná změna, 150 kilo za 150 kilo...
Pavel Nyklíček
@Uživatel_5734171
Trefné 👍
Paul Alerton
@Pavel Nyklíček
Trefně připitomělé. Jen magor si dělá legraci z toho, jak druhý vypadá. Dokazuje tak jen svoji mizivou výši EQ.
Paul Alerton
@Pavel Nyklíček
Matete veřejnost, protože Čína je *jediná země*, která odpradávna obsazovala všecka úřednická místa ne podle rodu, protekce, politického klíče a jiných zřetelů, nýbrž podle literárních zkoušek.
Kdo složil test učenosti, stal se mandarínem a mohl do všech úřadů říše.
Svoje vážení si strčte za klobouk.
Pavel Nyklíček
@Paul Alerton
Nějak mi váš příspěvek nepřipadá srozumitelný...🫤
Dagmar Střelcová
Tak kolik lidí se chytí dnes? 😉
Dalibor Šťastný
@Dagmar Střelcová Wws 😂, to bude obránců jediné správné pravdy, neb z písma, rozumnějte, virtuální reality hlásané vrchním koblihářem, je zakázáno si dělat legraci 🥲.
Dalibor Šťastný
@Dagmar Střelcová Wws 😂, to bude obránců jediné správné pravdy, neb z písma, rozumnějte, virtuální reality hlásané vrchním koblihářem, je zakázáno si dělat legraci 🥲.