Komentáře

Zpět na článek

Hřejivá odměna za psí věrnost. Komu Babiš věnuje lukrativní post ve vedení sněmovny po Kláře Dostálové?

22 komentářů

jabu49
Myslím, že to nebude hřejivé podrbání za ouškem, ale výběr člověka, který tomu bude rozumět. Babiš není Fiala a nerozdává trafiky jako tomu bylo u Fialy ,když z torza Pirátů zbylých po volbách zůstali z 22 pouze čtyři tak třen vymyslel nová zbytečná ministers. Možná ,kvůli snižování úředníků a úspor .🤣🤣🤣 A protože mu 18 ministerstev mu nastačilo tak v čase přibylo další 19 a opět nadbytečné pro důchodce Martina Dvořáka a jeho evropské záležitosti. To se jinde nevymyslí jen v zemi kde chybí peníze téměř na všechno!!!
OldMonkey
@Uživatel_576949 souhlas
Mirek Linhart
vážený p. pisateli
Jste Trapný a zřejmě i hloupý, takhle se ponižovat
Jen abyste zaujal, tím že budete ponižovat jen proto že nejste v té straně co se Vám hodí,
Sláva Babišovi ať se mu daří ať máte vztek a já radost
Ladislav Kuba
Křetinského nohsledi se projevují v rámci poslušnosti současné vlády.
achjoachjo
A ona se koalice chová jinak?
To je ale hloupá agitka!
Už s tím antibabišem přestaňte, jen mu tím nahráváte.
našinec
Myslím, že Babiš využije idiocie 5ti nedemokratických vládních stran. A samozřejmě, posty jsou vždy za odměnu a loajalitu. Vždy a všude.
jerryx
Pane Štefku ,Vy jste za pana Stoniše ( to byl šéfredaktor, pamatujete?) psal docela normálně, není Vám trapné psát o servilitě? Vy jste už snad víc progresivní , než nový pan majitel.
RASPUTIN
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Karel Jirsa
@RASPUTIN a proto jsou mi bližší než ti, co nikdy nevylezli ze "zaddku" bezpáteřnímu ruSSku.
Pavel Nyklíček
@Karel Jirsa
Ušetřil jste mi odpověď tomu rusákovi 👌
Miloslav Podhola
Rozdíl mezi Babišem a Fialou je v tom, že Babiš může rozdávat posty a Fiala drží navázané politické strany obavou o rozpad a pád vlády.
Obává se odvolat i ty nejneschopnější a má jich ve vládě dost.!
jerryx
@Miloslav Podhola On vlastně nedělá vůbec nic, ministři si dělají, co chtějí. Fiala je něco jako Husák . Stál o funkci , kterou nevykonává.
Karel Jirsa
@Miloslav Podhola a co je bližší Vám?
Uživatel_5734171
Tak si to rozeberme. Jako sázkař bych to viděl takto:
Vondráček. Ten by strašně rád místopředsedou byl, ale v tajné volbě nemusí dostat dost hlasů a to bude znamenat ponížení. Kurz 2,8 k jedné.
Juchelka. Ten by také rád, ale Bureš neznal ani jeho jméno. Outsider. Navíc nevýrazný a neprůbojný. Burešovi nic nepřinese. Kurz 5:1
Brabec. Jeden z nejvěrnějších, pomohl Burešovi s aférou DEZA. A to rozhodne. Bureš ocení, když za něho někdo nastaví krk, ostatně přesně proto se europoslankyní stala Nagyová. Kurz 1,35 k jedné.
Pavel Nyklíček
@Uživatel_5734171
Brabec je babišův kůň již dlouho. Šéfoval tuším jeho dvěma firmám a otrávena Bečva byl majstrštyk.
Všehoschopné Babiš miluje.
honza1212
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
achjoachjo
@honza1212 Promluvil jste mi z duše.
Saša Krach
No ...Já kdybych byl Babišem...😁 Tak bych tam navrhl pana Novotného...Tedy po dohodě s pětikolkou. A celé bych to pojal jako začátek nové politické kultůry která ponese název.
Věrný pes 🐶 Reflex,.
🤣🤣🤣🤣🤣
Pavel Nyklíček
Babiš je roura.
lug70
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
reproman
@lug70 Co to žvaníš, góji neobřezaná?
Karel Jirsa
@lug70 pokud bude Hamas u všeho, tak není zbytí.