Komentáře

Zpět na článek

Karel Steigerwald: Nějaký guberniální ničema střelí Putina do zad

27 komentářů

Frank51482
Karle, neřešte Putina a raději napište, jak si Olena Zelenská objednala Bugatti Tourbillon za 4,5 milionů eur!!! Ta si musela řádně odtrhnout od huby, aby ty chechtáky dala dohromady. Vás nikdo do zad střílet nemusí, protože jste střelený už tak dost. http­s://ww­w.po­kec24­.cz/ne­zara­zene/a-ty-mykolo-bojuj-zelenska-si-koupila-nejnovejsi-bugatti-turbillon-za-45-milionu-eur/
Avatar - epr3
epr3
Slovy mého spolubojovníka v ZVS v ČSLA. "Takých mierových konferencí nas.rem kýbel. Keď dobre potlačím, tak aj dva".
Mírová konference bez účastníka jedné ze stran konfliktu, je idiotská šaškárna mající za úkol aby se zúčastnění v luxusních hotelech dobře nažrali, nachlastali a ojeli své sekretářky.
Jaroslav Lindner
@epr3 Co si slibujete od jednání se slepým, hluchým a slaboduchým účastníkem jednání? Mír lze dosáhnout jen eliminací agresora.
Avatar - epr3
epr3
@Jaroslav Lindner Jo? Tak do toho. V ukrajinských zákopech je místa dost.
Avatar - epr3
epr3
@Jaroslav Lindner A ten slepý, hluchý a slaboduchý je EU? Mě se to tak jeví.
giorgio287
Nebo někdo střelí do zad vrchního banderovce. A bude mír...
Uživatel_5542819
Čo to je Európa bez Balkánu ? Ako autor tohto komentáru bez mozgu ?
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Proč vlastně podporujeme Ukrajinu, je to země zkorumpovaná historicky nestabilní a pro Evropu zbytečná. Rozhodně by bylo pro Evropu rozumnější pomoci Rusku ukončit válku na Ukrajině, přijmout Rusko do NATO a do EU. Byla by tu určitá hospodářská a vojenská protiváha proti Číně a i proti rozpínavosti USA. Evropa především😉
Jaroslav Lindner
@RASPUTIN Záleží na světové orientaci. My, kteří jsme v padesátých letech museli milovat Sovětský svaz, povinně se učit rusky a uzavírat korespondenční přátelství se sovětskými pionýry, v tom máme jasno. Každý nepřítel Ruska je náš přítel a zaslouží si maximální podporu.
Uživatel_5542819
@Jaroslav Lindner Žil som v tej dobe a nikto nič nemusel ! Miloval som len ľudí a s nikým v ZSSR som si nepísal. A nikto mi za to nič nespravil . To len ty z predposranosti si liezol do zadnice mocným ...
tempter
@Uživatel_5542819 Já vím, tehdy bylo vše super, to ti ještě stál...
Jaroslav Lindner
@Uživatel_5542819 Takže jsi tam u vás nezažil ani dvacet let ruské okupace. Na kterém kontinentu jsi žil?
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@Jaroslav Lindner ......Já v minulém režimu také žil, byl jsem jiskřičkou, pionýrem, svazákem a pohoda a legrace. Ano ruský jazyk byl povinný, dnes je povinný zase jazyk jiný, že. A korespondenční přátelství povinné samozřejmě nebylo a uzavírali jej jenom šplhouni a z nich většina si dopisovala s pionýry na Ukrajině, která byla součástí SSSR, že😉
Jaroslav Lindner
@RASPUTIN To bylo asi v době, kdy Česko bylo součástí socialistického federativního Československa. Doba se mění a civilizace pomalu proniká i na Východ. I když ten se brání zuřivým násilím.
Miloslav Podhola
Steigerwald nabádá k činu?!?
Touha je otcem myšlenky.
Kdyby poštvával na někoho ze západních politiků, soudu se nevyhne!!
Demokracie v pojetí Reflexu.
Jaroslav Lindner
Ruský svět se hemží vrahy a kanibaly propuštěnými na Ukrajinu a vrátivšími se s čistým trestním rejstříkem. Ti se však do Putinova bunkru asi nedostanou.
Frantisek Najman
Nadvláda Západu v čele USA pomalu končí, tak je vše dobré pro oddálení vlastního konce.
Jaroslav Lindner
@Frantisek Najman ... slibují kremelští propagandisté. Hlupáci jim věří.
Frantisek Najman
@Jaroslav Lindner Možná že hlupáci věří kremelským propagandistům, ale já věřím sobě, historii a situaci v současném světě t.j. vzestupu zemí v novém uskupení BRICS proti dosavadní nadvládě USA nad světem. Vaše názory nemohou mé přesvědčení změnit, žádná ze světových říší netrvala déle než jedno nebo pár tisíciletí a tomu se nevyhne ani ta současná vedená USA.
Jaroslav Lindner
@Frantisek Najman Historii i zprávy o politickém vývoji světa píší lidé, kteří tím něco sledují. Jestli sledujete historii, jistě jste to poznal. Historie se (na rozdíl od přírodních zákonů) mění po každém státním převratu. Putin také píše novou historii Ruska včetně nových map podle svých kágébáckých zkušeností.
Saša Krach
Já jen doufám že brzy nastanou rozhovory . Rusko, USA.
A to bude dobrý základ pro rozhovory o míru.
Pokud tito rozhovory budou úspěšné musí zahrnout i zastavení bojů.
Richard Šebesta
@Saša Krach To ano ale Amíci musí působit na obě válčící strany
aby se domluvily na kompromisu jinak z toho nic nebude.
Jaroslav Lindner
@Richard Šebesta Jaký kompromis očekáváte mezi vrahem a jeho přeživší obětí?
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Doufám, že Putin zajistí k uváděným "oslavám míru v Evropě v roce 2025", že na bývalém území Ukrajiny a na vzdory chciválkům, již žádná válka nebude.😉
lug70
Ta konference vůbec o míru nebyla, jinak by bylo pozváno k jednání logicky i Rusko, ale byla naopak o pokračování války, kde se strana kolektivního západu snažila některé další země světa přimět se postavit proti Rusku a zapojit do války s ním. No západní koalici to nevyšlo. Ty země, které se odmítly pod švýcarskou konferenci podepsat určitě moc dobře vědí, kdo je v právu, jaké je pozadí té nesmyslné války a kdo za ní ve skutečnosti stojí.
Richard Šebesta
@lug70 Souhlasím s tím ,že to mělo hodně daleko k mírové konferenci. Požadavky Zelenského mi připomínaly spíš ultimatum jaké se klade poraženému. Jenže bohužel Rusko není v pozici poraženého a hodně dlouho nebude. To že státy BRISC dokument nepodepsaly a některé tam ani nebyly hovoří samo za sebe. Takových " mírových konferenci " může západní svět pořádat kolik chce ale všechny budou k ničemu.
K míru určitě nepovedou.
Jaroslav Lindner
@lug70 Přikládáte podpisům neúměrný účinek. Ruské tanky nezastaví.