Komentáře

Zpět na článek

Ruská hybridní válka a čínská hedvábná stezka. Studená válka nikdy neskončila, jen vypadá jinak

15 komentářů

tempter
Všem "diskutérům" níže. Mne by jen zajímalo, kdo z vás je předseda, jestli ten nejtupější nebo ten nejvychcanější kolaborant z vás?
PEtr Tobes
@tempter to je sranda ten sebesta je opravdu nejen momentalne zaostalej, no kazdemu holt neni dano, ale on to tady dokazuje stale a dokola )
tempter
@Richard Šebesta Reagovat musel předseda, takže je to ten nejtupější z vás, myslel jsem si to, šebíku.
Richard Šebesta
@tempter Je to jasné nejtupější jsi ty !!!!
Jan Nowak
@našinec A mělo NATO pravdu, Rusák je ohrožení světa.
Richard Šebesta
Dnes jsem slyšel velmi rozumný názor od Jaromíra Novotného člověka který mimo jiné připravoval v roce 1998 a 1999 náš vstup do NATO. Dnes po 25 létech se dívá na svět trochu jinak a západu vyčítá jednu zásadní věc a sice že západ dopustil svou špatnou politikou spojení Ruska a Číny a jejich sílící spolupráci. Podle něho měly hlavní západní země aspoň jednu z těchto zemí získat na svou stranu nebo minimálně vytvořit si s nimi přijatelné vztahy a nikoli zcela nepřátelské. Není a za nedlouhou dobu to bude realita že nikoli západ ale země BRICS budou určujícím hráčem na naší planetě ať se to západu libí nebo ne.
Frantisek Najman
Jenže principy hybridní války začal jako první používat Západ po celám světě, tak se nedivte, příklady táhnou!
RASPUTIN
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Richard Šebesta
@Jan Nowak Fakt ? Já myslel že Paraguay !
Saša Krach
Studená válka skončila ústní dohodou podáním ruky....A kdo to celé podělal......
😝
Frantisek Najman
@našinec Souhlas!
Richard Šebesta
@Richard Šebesta Neboli kdo chce psa bít hůl si vždy najde.
Richard Šebesta
@našinec Tento názor je velmi blízko pravdě.
Bořivoj Zelený
Hybridní válku, kterou nám autor popisuje přesně sedí na Anglosasy, kteří tyto praktiky používali napříč světem v násobně větší míře.
našinec
Po roce 1989 a rozpadu Varšavské smlouvy hledal Západ nepřítele, aby mohl odůvodnit existenci NATO. Nakonec se vrátil k osvědčenému nepříteli - RF.