Rozhovory

Zpět na článek

Ministr Dvořák: V EU jsme zaprdění, Poláci nám ukazují efektivitu dotací. Euro umřít nenechám

15 komentářů

Keltský Šaman
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Richard Šebesta
Dvořák i jeho ministerstvo tu je na dvě věci. Až budou volby příští rok doufám že skončí jak Dvořák tak i celé ministerstvo.
jerryx
Mám pocit , že jsem zase v červnu 1989 a nějaký režimní novinář si pozval k rozhovoru vedoucího představitele KSČ Miroslava Štěpána. Ten styl je úplně stejný. Rozhodně jsem pak v listopadu 1989 nestál na Václaváku, aby jedni arogantní papaláši vystřídali druhé.
PEtr Tobes
@jerryx ty jsi opravdu dobry trotl, ministr Dvorak byl zvolen v demokratickych volbach, a nehlede na to, jestli s nim nesouhlasis, a to dneska v klidu muzes rikat verejne, za totace bys mel brzy problem, tak predevsim je docela pravdepodobne, ze za cca rok a pul uz tam nebude, zalezi samozrejme na vysledku pristich parlamentnich voleb, to se za komousu stat jaksi nemohlo, tam nebylo na vyber a volby byly jen "trapne divadlo"...no ale tobe by asi zase vyhovovala jednotna kandidatka, ze...
jerryx
@PEtr Tobes Za to , že je tu demokracie, můžou lidi jako Havel, ne ti jako Dvořák. A papaláši typu Dvořáka jsou věční, stejně zbyteční jako arogantní. Ten člověk nestojí za řeč, ale za něj a jeho zbytečné ministerstvo může premiér Fiala. Jsem rád, že aspoň v názoru na premiéra a vládu se většina Čechů shodne, bez ohledu na politické přesvědčení. Ubohost opozice je už jinou otázkou.
PEtr Tobes
@jerryx to, ze vetsina ted nema rada soucasnou vladu a premiera, vubec nic nevypovida o tom, jestli ta vlada neco pro budoucnost nasi zeme udelala nebo ne, to se bude vyhodnocovat az za x let, a ja jsem si jisty, ze udelala hodne dobrych veci v mimoradne slozite situaci v dobe russke agrese a pocovidove inflaci, na kterou se zalozila jeste za predchozi vlady agenta Burese, coz je nepopiratelny fakt. udelali taky hodne chyb, a neumi vysvetlovat, proc delaji nektera potrebna a nepopularni opatreni, ale to, jestli jak si celkove vedli, vyhodnoti az historici a ekonomove s nejakym odstupem, urcite neni relevantni nazor nevzdelanych nymandu na diskuzich, to je samozrejme hloupost a historie to uz x-krat potvrdila
jerryx
@PEtr Tobes Já Vám vůbec nebráním té vládě fandit, ale typické pro ni je - samé výmluvy a ukáže až čas. Když dovolíte, zůstanu u Havla , jeho odvahy a pro mě inspirujícího díla. A Petru Fialovi ponechám Pavla Novotného . Zaslouží si ho. Mějte hezký večer.
PEtr Tobes
@jerryx v necem ji skutecne fandim, ze neco ji kritizuji, ale rozhodne si nemam duvod myslet, ze dalsi a nejspis jina vlada bude lepsi, to tezko, jen bude asi vladnout v o neco priznivejsich podminkach, a proto "sklidi ovoce", ale dost nezaslouzene, nicmene takto to chodi, nastartovat ekonomiku po krizi boli a je to beh na dlouho trat, to nejde hned a mel by to vedet prumerny stredoskolak, externality hraji proste velkou roli a nelze to zmenit za kratkou dobu
Keltský Šaman
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
jerryx
@PEtr Tobes Já myslím, že nám oběma jde o něco dobrého, souhlasím s Vámi, že taky nevidím dobrou vládu někde na obzoru. Rozdíl mezi námi je, že já Fialu považuji za absolutně nekompetentního a myslím, že všechno jsou jen výmluvy a prázdné řeči. A slušný člověk se s Pavlem Novotným nefotí. Je fakt ,že já jako havlista politikům nevěřím už z podstaty, ale téhle vládě jsem šanci dal. Asi rok.. Ale nemyslím si, že odchod Fialy za rok po volbách, který bude velice trpký, ale zasloužený , něco vyřeší. Rozklad normalizačního režimu na konci osmdesátek pamatuju, chování těch nahoře je podobné, ale chybí tady osobnosti v opozici a nějaké ideály.
Richard Šebesta
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Konec EU se blíží a to je moc dobře😎
Keltský Šaman
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Pavel Maleček
Klasický bruselský neomarx-progresivisticky dobrotrusný magor - naše dobro a Euro vám vnutíme, i kdyby sme vás při tom řezat měli.
giorgio287
Ten člověk potřebuje odbornou pomoc.

Blbuše dělá ostudu, jen otevře mordu. A Slovák Síkela rozumí energetice jak koza petrželi. Reprezentace republiky ala Mafia dozimetr 🥴