Komentáře

Zpět na článek

Povolební jiskření na národovecké scéně. „Milovník noblesy“ Macinka považuje Trikoloru za odpad

20 komentářů

Uživatel_5522613
Macinka, bývalý členk krajské rady Trikolory, kydá na Trikoloru. Tak se pozná noblesa a charakter
richard richard
@Uživatel_5522613 Ne, tak se pozna nekdo, kdo z Trikolory odesel, protoze ji poznal
richard richard
Kyselé hrozny, autore.
Pavel Maleček
Opět další důkaz o vymetenosti mozků progresivistické levice, která už EU i Reflex ovládá. Nechápe, že těmito rádoby dehonestačními texty jen své konkurenci hlasy nahání.
Pročež na ně platí upravený ze Slunce seno jahody Růžičkové roztomilý hejt - v hlavě máš místo mozku z ideologie kostku!
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Demokraté všech zemí vyližte si pr..l😂
Avatar - Pärkund Roservaal
Pärkund Roservaal
@RASPUTIN jestli ty nejsi s tímhle názorem na špatném místě 🤔 popošel bych dál na východ, tam budeš mít zastání 😈
giorgio287
Pro redaktůrka jsou zřejmě slova vlast a národ sprostá. On určitě nemá na svém obydlí českou vlajku. Tipují tohoto liberálního eurofašistu na dva žlutomodré hadry - vlajku banderovců a eurosojuzu.
Fuj!
Miroslav Rys
@giorgio287 Macinka je především vocas. Tupý vocas. Jako ty, chrochtale. Znakem tupých vocasů, a orangutana Turka especially, je, že si ve svých dutých kedlubnách myslí, jak zatočí s Bruselem. Přitom Turek tam bude pucovat hajzly a když bude mít čas, bude objíždět belgické vesnice, kde ho budou vystavovat jako echt české vemeno. Chrochtale 😀😀
giorgio287
@Miroslav Rys
Ono je nejspíš profesorem etikety. Nebo je ono tupým hovádkem🤣
Miroslav Rys
@giorgio287 Tipují... Nekoktej, jelito 😀😀
Avatar - Pärkund Roservaal
Pärkund Roservaal
Všechny národnostně orientované seskupení jsou odpad už z podstaty jejich myšlenky 🙃 od NSDAP přes Sládkovo Sdružení pro republiku až po tenhle nejnovější derivát 😫
Pavel Vlček
@Pärkund Roservaal
Takže určitě raději vše pro globální progresivní liberální hodnotový demokraturní fašismus ??? Americký vojensko-průmyslový komplex a globální americké finanční trhy to jistojistě jistí !!! A ještě to jistí vítačská islámská konstanta !!!
Avatar - Pärkund Roservaal
Pärkund Roservaal
@Pavel Vlček můžeš klidně hledat další a další dehonestující jména co tě napadnou, Rusák taky mluví o fašistech, to je v pořádku, silná slova posilují sebevědomí ale realitu nedělají 😎

Lidi co mají strach ze všeho cizýho jsou ideální kanonfutr pro strany jako je trikolóra, karieristi typu Klause to dobře vědí a umějí to živit 🥳 i Okamura by se rád přiživil 😈 naštěstí je to jen drobný zlomek společnosti co se potýká s fóbiemi, na víc než na okopávání kotníku a posluhování velkým stranám to proto nikdy není 😜
giorgio287
@Pärkund Roservaal
Správně. Afrických o***k muslimského vyznání není nikdy dost!
Avatar - Pärkund Roservaal
Pärkund Roservaal
@giorgio287 a kolik už jsi napočítal, že tě chytá panika 😎
Pavel Vlček
Nová SuperKoalice Fest Fet: PRO Trikoloru SPD Motoristé Spolu Sobě s Novou ODS bez Signalisty Nutely a s ANO bez mučedníka Andreje !!! A parlamentní volby 2025 budou vyhrány !!! A o tom to bude !!!
Mirek Ohmálek
@Pavel Vlček ANO vyhodí Andreje a vytvoří vládu s partičkou eurofóbních polofašistů 😆🤣

...a o čem pak sníš v noci 🫣
MartyACS
Ještě více takových článků v tomto pokleslém tendenčním a dotovaném periodiku a Macinka má parlamentní volby v kabele. Autor je patrně součástí PR týmu IVK.
PEtr Tobes
to je vtipne, kdyz jeden odpad nazve jiny odpad odpadem a nepochybne ma pravdu, tady s tim vyjimecne souhlasim )
jerryx
Když jsme dělali rekonstrukci baráku, pod podlahou byly noviny z roku 1970. Jistý novinář se tam rozčiloval, že se na MFF v Karlových Varech setkal s těmi, co v předchozích letech rozvraceli socialismus. O nějakých tancích a okupantech ani slovo, problém byli ti nespokojenci. V roce 1971 tam už určitě ti rozvraceči nebyli, ale ten novinář ano. Psal stylem pana Sezemského- vládnou nám polobozi, žádné problémy nejsou a všichni, co kritizují, jsou naprostí zoufalci. Člověk může být i naprosto bezúhonný , ale když kritizuje vládu, tak je na stejné úrovni s Vrábelem. Pokud je k vládě servilní, pak může být i sprostý jako Novotný.