Komentáře

Zpět na článek

Fotky střelce, podrobnosti vražd i plné jméno oběti. Je nutné zveřejňovat každý detail střelby na FF UK?

11 komentářů

Jaromír
28. června 2024 • 16:45
Doufam ze 21 12 bude vyznamny den, Den vrcholne obetavosti 14 lidi v Praze 2023.Na poctu 14 lidi trvam, protoze divka spadla z rimsy svym smerovanim k oknu neprojevila spbecky unik pred resenim, ale nabizela opusteni desiveho smysöeni tomu, kdo ohroźoval take jine lidi.
Uživatel_5483260
21. června 2024 • 11:02
Stejne jsem se nedozvedel,zda mel ucet na instagramu,pry umel rusky. A nez se toho chytnou čučkaři,tak tam predtim byla strelba dvou skolacek v Rusku.
Krystof Kominik
21. června 2024 • 09:38
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
20. června 2024 • 20:14
Rozumím smutku pozůstalých, ale i oni si musí uvědomit, že naše vláda přednostně řeší pomoc Ukrajincům a jejich dětem a tak nezbývá čas na řešení domácích událostí. Musíme to vydržet dokud Ukrajina neporazí Rusko. Jedinou alternativou je nakopat ve volbách tuto vládu do zadku, nebo raději i dříve.
bella.
20. června 2024 • 10:41
S článkem souhlasím!
Navíc je mi hodně proti strsti, jak pak z toho studenti , umělci a další nedozrálí jedinci udělají " téma " a jejich brečení a fňukání a filozofické úvahy jsou vyvěšovány a živí se tím. V podstatě, aniž si uvědomují je to něco jako hyenismus.Přijde mi to, že těží z té tragédie a z různých důvodů se prezentují.
Každá společnost - vlády mají program, jak nepustit něco na věřejnost, aby z toho nebyla panika, nebo " návod".Bohužel v magoráckém světě post komunistického Česka je každázadržená informace braná jako útok na demokracii a svobodu.Češi ,jak se zdá nikdy nedospějí k tomu, aby vrátili některé věci k pravidlům ochraňujícím celek zpět.Bylo by to moc " bolševické ".
Sociální sítě jsou také peklo a jde zařídit díky AI jednota, ihned vymazat !
Kdo to zařídí?
Nevím, který už politik, známá osobnost dávno před tím upozorňoval , že na školách není bezpečnostní zařízení.Po střelbě na FF UK to zdůraznil a byl připostr.... poslanci ihned perzekvován , že dostatečně nepláče s nimi a že je hyena a vytahuje to !Ano, všichni do jednoho měli dostat pár facek, protože co se děje na Západě vidí i slepej !!!!!

Takže teď by si všichni měli dát přes hubu, že ho neposlechli a navíc na něj kydali hnůj, že není dostatečná plačka.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
simeklubor
20. června 2024 • 01:57
Nutné to je. Pakliže v roli aktivního podporovatele opozice či jen jejího užitečného id*ota chystáte v některé z redakcí mediální lynč ministra vnitra. Cokoli, co by mohlo donutit Rakušana rezignovat či premiéra jej odvolat, se hodí a bude hodit - s blížícím se termínem voleb ať už krajských či parlamentních bude potřeba něco vyšťourat větší a větší. On nám ten holomek totiž ukázal, že jestli někdo v týhle zemi umí kontaktní kampaň, tak to není ani blekota, ani duo oteklých tanečnic, ale právě on. A to by takhle nešlo, soudruzi, vizi vlády moudrého nahnědlého spalovače benzinu s některou z estébákových podržtašek si rozvracet nenecháme! ;)
bella.
20. června 2024 • 10:50
@simeklubor
Řekněte mi jasně, co chcete říct.Váš comment je nezrozumitený.
-------------------------------------------
simeklubor
20. června 2024 • 11:17
@bella. Potom nejspíš není určen vám .
bella.
20. června 2024 • 11:50
@simeklubor
A komu tedy?
Mělo by být určeno všem, když se autor bere za intelektuála!

V podstatě Váš blábol, že ?
------------------------------------
simeklubor
20. června 2024 • 12:08
@bella. Víte, s osobou, která někde vedle prohlásila, že nesnáší hloupé lidi, aby o nějakou tu větu níž napsala, že její zájmy hájí třeba inteligenti z SPD a případně lumen Turek, si fakt nemám o čem povídat. Tak si najděte jinýho kámoše, dík.
Bruno Ferari
19. června 2024 • 15:08
Nam ctenarum, pani Prchalova, to psat nemusite. Vy, novinari, tyhle detaily zverejnujete ve svych mediich. Napiste neco o vasich kolezich. Zeptejte se jich, proc to, co vy zavrhujete, oni delaji a podporuji. Vsak se vsichni znate...dokazete takovy clanek napsat? A mozna i "poucit" sve kolegy.