Komentáře

Zpět na článek

Jefim Fištejn: Užiteční idioti ve službách Hamásu. Zajímá vůbec někoho názor izraelského obyvatelstva?

56 komentářů

Uživatel_5844502
Dekuji ano, ze jste to pojmenoval presne, zel dlouhodoby a hlavni cil opravdu neni zadne dvoustatni zrizeni.
Avatar - našinec
našinec
Židé vtrhli do Palestiny a vytvořili tam vlastní stát. Takže, když muslimové volají po chalífátu v Německu, tak je to vlastně to samé. Nekontrolovaný exodus, násilné akce, vyhlášení samostatného státu.
Papanikula
Vláda Izraele se za genocidu ocitne před ICC trestni tribunál v Haagu ať se tam zodpovídají za vražděni 30000 žen a děti
Richard Šebesta
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
tempter
@Richard Šebesta Kompromisy to sú krysy... Vždy jen oddalují skutečné řešení problému a nakonec na nich prodělají všichni za mnohem větších ztrát. Ale budiž, i opačné názory je třeba respektovat, ale každý názor, pokud se chce vydávat za názor a ne za v článku zmíněná přání otcem myšlenky, musí stát na nějakých argumentech a myšlenkách. Mohl bys mi prosím šebíku (prosím tě o to už asi podesáté) popsat, jak konkrétně si představuješ ten tvůj kompromis na Ukrajině?
giorgio287
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Spytar
Kdepak je nazývat tak korektně a slušně.
Je to čistý brutální a hanebný antisemitismus.
A aktéři jsou prozaicky:
lidský morální a kulturní odpad čili žumpa. krátce Ku*vy a Hnoji. (a obojí).
Sláva Izraeli ❤️
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Dobrý je, když užitečný idiot vykukující ze zadku EU píše články o jiných užitečných demokratech☺
Bořivoj Zelený
@giorgio287 Ovšem při vzniku státu Izrael se děly podobná zvěrstva, ale v opačném gardu.
Saša Krach
@Jan Bejšovec A mají ho díky Izraeli dosti pestrý....Určitě se ne nudí. Pane Bejkovec.😂😛
tempter
@Richard Šebesta Věnuj se raději tomu svému pinďovi, když neznáš ani elementární základy diskuse. Kdyby ses věnoval tématu, nemusel bys řešit, jaký jsi hlupec. Tvá pzn. "na okraj" o Ukrajině byla více než třetina tvého "příspěvku"... Světu mír a šebíkovi honimír!
Frantisek Najman
Pane Fištejn nazývat spoluobčany užitečnými idioty pro jejich názor je sprosté . A v Izraeli jsem byl na podzim minulého roku. Především je rozhádáno samotné izraelské obyvatelstvo a to zásadně. Pokud nebude povoleno západními mocnostmi vytvoření samostatného státu Palestina vedle již dlouho existujícího státu Izrael, tak je tam současný stav na dlouhé roky. A ještě pro upřesnění - každá bojující strana používá proti té protistraně své dostupné prostředky. Izrael moderní tanky a letectvo a ten Hamás toto nemá, tak využívá třeba ty rukojmí a primitivní rakety.
Saša Krach
@tempter Tak pro janky...Kompromis na Ukrajině nastane výtěztvim jedné strany...........
😛
giorgio287
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Richard Šebesta
K tématu asi toto.. Hamás jsou vrazi a teroristé. Izrael má právo se bránit jak to jde neb boj proti teroristům je těžký a nesnadný. Gerilová neboli partyzánská válka je pro ty kteří proti ní bojují mnohdy neřešitelná rovnice.
Nevěřím proto že v brzské době bude mezi Izraelem a Hamásem delší příměří nebo dokonce přijatelný mír.Vždy musí jít o kompromis. Ale Hamás kompromis nechce. Apropos i kompromis jedině má šanci při ukončení války na Ukrajině. Bez kompromisu mír nebude to si troufám tvrdit jako že se Šebesta jmenuji samozřejmě jedině že by jedna z válčících stran vyhrála ,což se jeví jako nereálné aspoň v současné situaci.
Frank51482
Fištejne, stejně neokecáte, že Izraelci jsou okupanti, kteří zabírají a okupují cizí stát a vraždí jeho civilní obyvatelstvo. Stačí se podívat na mapu v roce 1948 a teď. A za genocidu, kterou provádějí hudou doufám hodně pykat a možná to už nebude dlouho trvat. Ostatně soudím, že Izrael musí být zničen. Když si někdo dovolí zapochybovat o holocaustu a počtu usmrcených židů, tak židé kvičí jako podsvinčata a je to dokonce trestný čin!!! A pak se najdou mnozí, kteří se diví, proč v lidech vzrůstá k židům opět zase taková nenávist.
Vimproc
@Richard Šebesta
Proč by si měla země, jež napadla jinou suverénní zemi s uznanými hranicemi něco nechávat? Vpadne k nám a nechá si. Moravu a Slezsko? To by muselo Rusko vyhrát. Ukrajina kapitulovat.
Keltský Šaman
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Keltský Šaman
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Keltský Šaman
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Papanikula
@Josef Burianek zkuste si přečíst usnesení Amnesty International o zločinech Izraelské vlády
Josef Burianek
@Papanikula Zkus si přečíst Bibli, a když píšeš blbosti, nestyď se podepsat
bella.
@našinec
Židé tam " nevtrhli " , byli tam na jejich přání posláni, když UNESCO, Británie a USA se shodli na tom, jak se jich ve světě zbavit.Sionisté samozřejmě požehnání UNESCO k vlastnímu státu vítali.A vy si vygooglujte, které státy jsou v UNESCO -( Izrael vystoupil až nyní v posl. době kvůli sporu o hlasní město Jeruzalém)
Jan Bejšovec
@bella. Mícháte jablka a hrušky. Minské dohody nebyly dohody, ale prachsprostý diktát, navíc soustavně porušovaný russáckem. A Kdy a koho přesně NATO začalo obsazovat??? A oprabdu začal bojovat Zelenskyj? Tak to si ale spletl stranu, protože bomby padaly na Kyjev ne na Moskvu. Jo Ukrajina prohrává 3x větší russácko stojí již 2 roky na stále stejných pozicích. To i v zimě 1941 postupovala russácká armáda rychleji proti Hitlerovi.
Jan Bejšovec
@Keltský Šaman Koho zajímá názor teroristů z Hamásu? To je jako brečet, že v roce 1944 byly noviny plné názorů i toho nejposlednějšího poslance Westminsterského paláce a nikdo se neptal na názor Nacistické strany.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@Keltský Šaman....Ferdo vypni ČT24 a rozhovory s disidenty a zapoj vlastní hlavu 😉
tempter
@bella. V tvém případě je řešení zcela jednoduché. Dej si místo dvou jenom jednu sedmičku vína.
bella.
@Spytar
Neřekla bych, že jde o antisemitismus, z toho co vím já jde o princip: arab-muslim x křesťan!

Muslimů jsou mraky, ale arabští jsou nejvíc posedlí!
bella.
@Jan Bejšovec
Podobně zabejčená je teď Fištejmova Ukrajina.Několik let byla na stole Minská dohoda o neutralitě a pak náhle NATO začalo obsazovat a Zelenskyj v rauši začal bojovat.
A otevřel omylem hranice všem a tak je máme u nás na věčné časy a o mír a obnovu ti co dřepí na pražských sídlištích a nasávají vodku z našich dávek ( zapomeňte, že všichni pracují) , tak ti mají Ukrajinu u zadku !
Oproti nim Izraelci vůbec neutíkají a brání se seč mohou.Zemi si nevybrali víceméně jim byla vybrána, ab se jich po válce svět " zbavil " za pomoci UNESCO.Palestinci taky nezdrhají a naopak burcují ostatní Araby.
V porovnání těch válek, tak největšími " hrdiny " jsou Ukrajinci. Zdrhají a ten zbytek co zůstal, zůstal už dávno nedobrovolně.A protože je Ukrajina nevzdělaná, ani s válečnými stroji neumí, prohrává a my to odskákáváme 2 roky díky Fialovi.
-------------------------
bella.
@Frantisek Najman
Hamás nemá raket? Od kdy?
---------------------------------------
Fištej neříká, že co by tam mělo být , on říká, kdyby tam bylo ....
bella.
@giorgio287
Je zde zvláštní schizofrenie státem nařízená.Já žasnu vždycky, jak nacionální a fakt drsné komenty, které se netýkají Ukrajiny projdou,Ale kdyby někdo psal, hnát Ukrajince do posledního kusu domů na Ukrajinu, už by to byl " nacionální " problém! Ukrajinci taky nejsou beránci, jak se je snaží Fiala a Brusel lidem líčit a co se týče mě, chtěla bych slyšet Rusy, které tam úkáčka utlačovala, byť jim obyvatelé nic nedělali.Jenom tam žili !!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!!!!­!!!
Palestinci jsou Arabové a ti nikdy jiní nebudou a Židé jsou tam jak v kleci obětní beránci UNESCO a Británie a USA.
A my jsme momentálně obětní beránek nevzdělaného Fialy, který nepobírá základní pravdy o státu.A Ukrajinci jsou naprosto jiná mentalita, než naše a problémy jsou s nimi a budou.
Je mi fuk, že si hraje Fiala na politologa, kdo viděl co je to za školu a kdo ví, jakým způsobem to dělal, řekne si on a Nerudová, to jsou druhá plzeňská práva!
------------------------------------------- -----------------------------
bella.
@Keltský Šaman
Šamane,
děsně mi vadí nevzdělanost a nepokrokovost Čecháčků a ty jsi jedním z nich.
50. léta jsou 3/4 století pryč!
Mně vadí nesvéprávnost Fialy ve vztahu k Bruselu a ne-hájení zájmů
s v ý c h občanů, do kterých JÁ rozhodně Ukrajince nepočítám.
A tohle není demokracie co produkuje on, protože o n jen kývá co osttaní.Hrdina to není a jeho si umím hodně dobře představit na svazáckých schůzích spolu s prezidentem Pavlem, jinak lázeňským švihákem z Hradu, co svou funkci pojal, jako courání po světe se svou kádrovačkou a čtení úvah o životě s Ukrajinou, které mu někdo píše!
--------------------------- -----------------------------
bella.
Jefima Fištejna se na závěr mého komentu taky něco zeptám, ale teď k jeho článku :
znám a stýkám se víc, jak 25 let s lidmi z celého světa.Hovořím s lidmi různého vzdělání a skutečně téměř všech zemí světa .A Palestinci před 25 lety a dnes taky tvrdě říkají, že je to jejich země, že Židé tam nemají co dělat.

Tak nějak svět po válce zařídil, že se i on sám Židů zbavil a šoupnul je někam, kde věděl, že dobrotu to dělat nebude! To místo okupovala Británie, po válce odešla a ponechala Palestincům.
A protože všichni víme, že Źidé jsou svým způsobem výjimeční a díky tisíciletým pogromům, holokaustům,i moderním koncentrákům něco jako výběr funguje a tedy přežili nejmazanější , nejchytřejší, psychicky , fyzicky nejodolnější a založili další generace.
Taky vím, že Izrael už dávno neníto ono nadšení z kibuců, kde původní měli naději a dokázali skromě žít a budovat svou zemi a vím, jaký problém tam mají už léta s Židy -utečenci z Ruska, Ukrajiny, ale i arabskými Židy.
Není to dávno ona země zaslíbená, ale je jejich.
Je ale i Arabů.
Větší šílenost UNESCO , Británie s USA vymyslet nemohly.Židé se nemohou cítit doma, je to jakoby to měli jen půjčené.
Do Gazy USA cpe bil. dolarů a v pásmu sice mají všechno, leč nuda .něco jako na předměstích Paříže. A flákání se a nevzdělanost vede k frustraci a nic s tím už neuděláte.
Museli byste vyhnat z Paříže a vyčistit okolí a museli byste vyhnat z Gazy a vyčistit okolí.
Kdysi De-Gaule řekl Francouzům, že aby brzdili v tom vítání, že Arab a křesťan je olej a voda! Nikdy se nespojí.
----------------------------
--------------------------------------------
Pane Fištejne,
co dnes říkají Ukrajinci doma? Co říkají na to, jeslti by uznali kus UA Rusům a co říkají na ty co zdrhli v počtu 8 milionů do Evropy a nechali je v tom!!!
Pae Fištejne, mně přijdou momentálně Ukrajinci jako Palestinci vůči Židům.A když to vezmu z hlouby dějin, tak Krym Ukrajincům stejně nepatřil
Keltský Šaman
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Keltský Šaman
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Avatar - našinec
našinec
Ukrajinský žid vychovaný v SSSR Jefim Fištejn opět chrání své.
giorgio287
Nazývat palestinské bestie, vraždící těhotné ženy a miminka lidmi, je chucpe. Jestli někdo zaslouží zahnat do moře, jsou to bestie z Gazy. Do posledno kusu.
Saša Krach
@Richard Šebesta Hoď na templáře bobek.💩😂😂😂😂
Jan Bejšovec
@Richard Šebesta To není kompromis ale porážka. Úplně stejná jako v Mnichově. Kompromis lze dělat pokud jsou oba trochu v právu. Russácko není v právu ani za mák.
Jan Bejšovec
@Saša Krach Ano v roce 1947. tehdy se ovšem plastelíni rozhodli, že je jim to málo a dohodu nepřijali s tím, že si raději vybojují více. Sami si zvolili svůj osud.
Richard Šebesta
@tempter No a poslední věc do diskuse s tebou co by debilem. Ten článek napsal Herr Fištejn o Hamásu a Izraeli pokud ti to nevadí ? Já jsem se tomu taky věnoval a má poslední poznámka byla jen na okraj ale ty místo problematice Hamás Izrael se věnuješ válce na Ukrajině. Ale jak říkam komu není shůry dáno v apatyce to nekoupí.
Saša Krach
@Saša Krach tempter je génius....ovšem už hraničí s úůlemmm 😂😂🐂
tempter
@Richard Šebesta S tebou je to fakt těžké šebíku, ty si prostě diskusi pleteš s honěním tvého pindíka. To je asi tak jediné, co ta tvá kebule snad ještě zvládne, ale netuším a věř, že tušit opravdu nechci, jak to zvládá ten tvůj pinďa... A když budeš mít mezi tou honičkou nějakou chvilku, pošli putinovi prosím ještě nějaké další varianty těch kompromisů. Myslím, že na tebe jako "našeho" vrchního honimíra určitě dá.
Richard Šebesta
@Richard Šebesta Jo a poznal jsem že diskuse s tebou je jako diskuse s PRIMITIVEM.
Richard Šebesta
@Richard Šebesta Ty víš všechno nejlépe nechápu že tě NATO ještě někde nezaměstnalo. Ukrajinci by už byli v Moskvě a Putin v base !
tempter
@Richard Šebesta Tři chyby...
tempter
@Richard Šebesta Takže další z tvých přání otcem myšlenek. Velmi, ale velmi vzdálené od posledních zveřejněných představ putina o "kompromisním" (kapitulačním) míru...
tempter
@Saša Krach Truhlíku, po vítězství kompromisů netřeba, jen je důležité, aby zvítězila ta správná strana. Asi tě trošku zklamu, ale rusáci to opravdu nejsou.
Saša Krach
@Richard Šebesta Ale to je pro něj lichotka...😂
Saša Krach
@tempter Tak ještě jednou a naposledy . Výtěztvim jedné či druhé strany nastane ta správná doba pro jednání o kompromisu. 😂😂😂😂😂😂😱
Saša Krach
@tempter ....😂
Richard Šebesta
@tempter Odpovím ti moudrá hlavo výrokem našeho třídního který před nějakými 53 léty když jsem byl školák reagoval na dotaz jednoho spolužáka . Měl jsi dávat Milane pozor ,pan farář taky nekáže 2 x. Těch kompromisů bylo už napsáno několik. Jeden třeba je že Rusko si ponechá Krym a Luhansk a Doněck a zbytek Ukrajiny vstoupí do NATO.
tempter
@Saša Krach Nerozumím ti Sašo, zkus to napsat česky. Dík.
Saša Krach
@giorgio287 Dej si pozor,,aby ti to bůh neopekl...👹
Saša Krach
A zajímal někdy Izrael názor Palestiny...Jen jednou a jak to skončilo..
Pane Fištejn svět se mění...zkuste to také.😛
Miroslav Rys
@Richard Šebesta Šebesta, nechtěls napsat "gorilová válka"?? 😀😀