Komentáře

Zpět na článek

Tomáš Vlach: Putin s Rakeťákem na ose zla. Bratření dvou diktátorů nadále vyhrocuje napětí ve světě

31 komentářů

Bruno Ferari
Vsem, kdo tu obhajuji Putina a Kima...opravdu byste v jejich zemi, v tom rezimu chteli zit a pracovat? A proc, co vam na nich tak imponuje?
lug70
@Uživatel_5561904 No jo, opět nadávky, nálepky. Když mozková kapacita nestačí na argumentaci, nastupují nadávky. Jak řekl klasik, inteligentní člověk napadne názor, blbec napadne jeho autora.
Miroslav Rys
@giorgio287 To je dobře, frustráte, že tě to štve. A bude ti hůř. Až vzteky pukneš, zasmrdí to a bude na světě o trochu lépe 😀😀
Bruno Ferari
@našinec A tuhle blbost jste vymyslel sam?
Richard Šebesta
@Asatin Tvoje bláboly taky nikdo nežere !
tempter
@Richard Šebesta Šebíku, ty hlavo dutá, čemu jsi zase nerozuměl? Tak znovu:
Napětí ve světě hrotí putin, který napadl sousední suverénní stát s cílem zabrat část jeho území a ze zbytku vytvořit vazalský stát. Je zcela pochopitelné, že se Ukrajina v čele se Zelenským tomu brání a že ji ostatní demokratické země podporují. K bratříčkování s jednou nejzvrhlejších totalit putina a rusáky nikdo nenutí, vybrali si sami...
PEtr Tobes
@tempter kolaborantovi s nepritelem to nema smysl vysvetlovat, ten si porad pojede tu svou, uz je na druhe strane barikady a tuto pozici nepusti, ani kdyby sem prijely okupacni hordy, coz by jiste vital, ale to se samozrejme nestane, a to ho asi zere...a ukrajine se zacina darit a podle propoctu jednoho analytika ted uz nebudou russaci v delsim horizontu schopni plne nahrazovat ztraty techniky, ktere vedle ztrat lidskych a ktere jsou putlerovi zatim nekde, jsou taky enormni, techniku ale ten vrahoun uz tak snadno jako muziky na hnojeni ukrajinske pudy nenahradi a to je dobra zprava
lug70
No vidíte a zbytek světa, od Afriky přes Asii až po střední a jižní Amriku má spíš za osu zla západ.
tempter
@epr3 Napětí ve světě hrotí putin, který napadl sousední suverénní stát s cílem zabrat část jeho území a ze zbytku vytvořit vazalský stát. Je zcela pochopitelné, že se Ukrajina v čele se Zelenským tomu brání a že ji ostatní demokratické země podporují. K bratříčkování s jednou nejzvrhlejších totalit putina rusáky nikdo nenutí, vybrali si sami... Boha si ty vůbec neber do huby.
Avatar - našinec
našinec
Bohužel se děje to, co se dalo předpokládat. Je to logické a pragmatické. Díky sankcím proti různým státům dochází k jejich seskupování pod praporem společného zájmu. Prozatím je to spíše vzájemná spolupráce, ale je jen otázkou času, kdy to bude vzájemná spolupráce proti společnému nepříteli - Západu.
Avatar - epr3
epr3
Napětí ve světě vyhrocuje Zelenskyj, který se všemi silami snaží vtáhnout do své války zbytek Evropy a USA společně s NATO. Bratříčkování Ruska s Čínou a nejnověji s KLDR je pouze důsledkem tohoto.
Ten sr.č Zelenskyj se odvážil na své "mírové konferenci", kam pro jistotu ani nepozval Rusko tvrdit, že je to "nevyprovokovaná válka". Kdyby existoval nějaký Bůh, musela by mu za to okamžitě upadnout ta jeho prolhaná huba.
giorgio287
Když se západní země chovají vůči Rusku jako hejno imbecilů, nemají se co divit.

Úplným vrcholem idiocie je nevyšetření teroristického útoku na Nord Stream. Děkujeme blbečci, že kvůli zájmům velkého bílého otce ve Washingtonu máme mnohonásobně dražší energie (a tedy všechno) a na východě hektakomby mrtvol. Ale kšeft je kšeft, že...
Viktor Cais
@Bruno Ferari Nevím co lze namítat sbratření země která od roku 1917 vybudovala stát šťastných se zemí která se pyšní jednou z nejvyšších životní úrovní obyvatel?🤔😊
Frantisek Najman
Každý v demokracii má právo se spojit s kým chce, proto totalitě vedené USA to vadí. A proto i tyto pomluvy pana Vlacha o vyhrocování napětí ve světě.
Richard Šebesta
@lug70
Uživatel_5542819
Kto chce vie, len sa to nehodí do krámu bulváru typu Reflex ! Komická osoba ? A čo je potom USA prezident Biden, padajúci a tárajúci nezmysli ? Alebo Macron s manželkou starou mamou ? Pozametať najprv pred vlastným prahom ! Koho Sev. Kórea ohrozuje ? V koľkých štátoch sveta má vojenské základne ?
Richard Šebesta
Někdy mám pocit že v izolaci bude západní svět tedy NATO (USA,Kanada a evropské státy NATO plus pár spojenců jako Izrael či Japonsko nebo Jižní Korea). BRISC reprezentuje daleko větší množství lidí i států a ekonomicky se taky dotahuje západu. Když k tomu připočteme některé země latinské Ameriky a některé státy Afriky a západní Asie není to tak nereálné. Západ by si měl uvědomit že se svou západní morálkou vidění světa vnucováním své jediné pravdy se sám někdy ocitá na periferii zájmů a vytváří si nepřátele. Svět ale není černobílý takže uznávám že nic se nejí tak horké jak se uvaří. Vše je propleteno různými ekonomickými a politickými vazbami ale co je pro západ osa zla je třeba pro jiné země výhodný obchodní partner. Klasickým důkazem toho co tvrdím je Turecko. Je to člen NATO ale taky muslimská země která se měla stát i členem EU ale to byla od počátku utopistická myšlenka bruselských byrokratů. Turci to prostě hrají na obě strany podle hesla co je pro ně výhodné.
Jednou BRISC jindy EU.
Richard Šebesta
@PEtr Tobes A druhý takový, soudruh Tobes opět šiřitel jediné pravdy té jeho a Tempterův spolusoudruh v boji a v šíření pravdy ! Vy dva soudruzi vrána k vráně sedá, to neznáte ?
Richard Šebesta
@tempter Komunista Tempter napsal svou komunistickou pravdu ! Rusko je agresor vo tom žádná ale co agrese NATO viz.Srbsko nebo přepadení Iráku v roce 2003 vojsky USA a VB , soudruhu ? Ty jsi opravdu typický komunista typu Husáka či Bilaka akorát v obraceném garde . Když tehdy třeba USA vedly válku ve Vietnamu byla to agrese a Amíci byli váleční zločinci a vrazi. To tehdy tvrdila komunistická propaganda ,když ale třeba zase SSSR napadl Československo nebo Afganistán podle soudruhů to nebyla agrese ale internacionální pomoc a žádný sovětský politik nebyl vrah ani válečný zločinec přesto že minimálně v Afganistánu se Rusové (sověti) válečných zločinů dopouštěli. Soudruh Tempter to má taky tak akorát naopak.Když vraždí Amíci civilisty v Iráku až 66.000 je to podle něho ok. Když to dělají Rusové na Ukrajině jsou to agresoři a vrazi a váleční zločinci. No a vsadím boty že soudruh Tempter bude používat i stejně lži a kecy jako komouši na obhajobu své " pravdy"
Čili proč to tu tahám to bylo jinak a je to už dávno a USA se agrese nedopustily v Iráku.
Uživatel_5561904
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
giorgio287
@Miroslav Rys
Soudruhu, tvé ohromující logické argumenty jsou zdrcující. A vybraná mluva též.

Musíš být obdivovatelem Stěpana Bandery, což? 🤣👏👍
TCerny
Pro rusko ma porozumeni nejenom Severni Korea.
K posledni resoluci proti Rusku tento tyden ve Svycarske se odmitla pripojit
z 8 miliard lidi na nasi planete 1,5 Miliardova Cina, 1,5 miliardova Indie , 300 mil. Indonesie, 200 mil. Brasilie, 200 mil. Pakistan, Jizni Afrika, a spousta ostatnich zemi v Africe , Asii a Stredni a jizni Americe.
Nejvic atomovych bomb na svete ma Rusko ca 5900, pote USA ca 5200, Cina 500, GB 300, Francie 300, Indie 200 , Pakistan 200, Sev. Korea 90, Israel 90 takze v budouci pripadne nuklerani valce uz zcela jiste nebude ani vitezu, ani porazenych.
malylibor
@Bruno Ferari Tenhle ruSSácký kolaborant nikdy nemyslí. On jen šíří ruSSáckou propagandu. Jestli jako agent za peníze nebo jako užitečný idiot z přesvědčení nevím a je to jedno. Tak jako tak je to kolaborant a vlastizrádce.
Avatar - našinec
našinec
@Bruno Ferari Nebýt války na UA, tak by se spíše domluvily USA s KLDR. Takhle NATO donutilo spolupracovat režimy, kteří byly dosud v antagonistickém vztahu. Sláva EU! Sláva NATO!
Avatar - epr3
epr3
Terpentýn, Tobes Umíte vůbec číst tydýtkové? A víte, že existují také jiné informační zdroje než ty, co ideově cedí Rakušan? Nevíte? To mě vůbec nepřekvapuje, vystupujete tady totiž přesně v duchu vysavovaných ťulpasů, kteří sem chodí papouškovat "pravdy" z Novinek, Refluxů, íDnesů a podobných stok procezených, hodně upravených a informačně vybrabčených zpráv. Jestli tomu chcete věřit, vaše věc, mě už život naučil jednou pro vždy číst mezi řádky a pravdu hledat někde jinde, než v mainstreamu ovládanému momentálně vládnoucí věrchuškou.
Fakt mi vás je líto, hlupáčci.
Avatar - našinec
našinec
@Richard Šebesta Ono spíše EU poslala TUR do BRISC svým postojem k němu.
Asatin
Putinovi vlcaci stekaji pro sveho valecneho zlocince, ale zde je jim to prd platne.Zde ty blaboly nikdo nezere..
Richard Šebesta
@lug70 Tak nějak to bude.
Saša Krach
Svět se dělí a nikdo neví kdo bude profi­tovat­...U­SA..­.. Rusko + Čína?
EU asi těžko, ocitne se ve velmi úzkém prostoru...A tam se špatně dýchá. Škoda.😱Někdo může říkat ..USA náš
spojenec,,,ano ale jak dlouho.
No ....svět půjde dál...
Avatar - našinec
našinec
Debata o válečných zločincích jako je Biden, je zbytečná a navíc dochází k oslabování pozice Západu. To, že nejde o hodnoty, nýbrž o kšeft ukazuje rozdílný pohled Západu na válku na Ukrajině a v Palestině. Jediný rozdíl mezi těmito válkami je ten, že židé jsou extrémně krutí vůči civilistům. Propaganda již začíná šířit obdobné videa: http­s://ww­w.you­tube­.com/w­atch?­v=VxZF­E2fW0Y­U.
Asatin
Debata o valecnem zlocinci putinovi, je zbytecna,.Valecni zlocinci se jen strili.Neni cloveka,neni problem.