Komentáře

Zpět na článek

Ostudný primát nových českých europoslanců. Babišova manažerka Nagyová čelí žádosti o zbavení imunity

27 komentářů

jerryx
Tak si to shrneme- paní Nagyová je tam za loajalitu k šéfovi, paní Vrecionová je tam proto, že s ní má pan Vondra nemanželského syna. Obě jsou nevýrazné a jsou si i vizuálně podobné. Rozdíl vidí jen pan Sezemský, který je asi placený pevnou taxou za každý článek proti Babišovi. Kolik to je? Nemám vůbec představu, ale bylo by to takové lidské, kdyby nám to pan redaktor prozradil.
Helle2
Jestli je něco ostudné, tak je to to, jak u nás funguje spravedlnost. Velmi silně pochybuji, že ji Evropský parlament vydá a budeme mít nebetyčnou ostudu.
Miroslav Rys
Koukám, že Sezemský vytočil všechnu burešáckou pologramotnou chamraď all over the world. A je to tak dobře. Nic jiného, než se tu vztekat stejně nemůžou. Je to, jako když prdí krysy 😀😸
Frank51482
Jděte už z Čapím hnízdem opravdu do řiti! Babiše nemusím, ale to už je opravdu neskutečná fraška. Je ale zajímavé, že navedené škrabálky typu Sezemského nezajímá kauza Dozimetr, kde je už 5 mrtvých svědků a také je po smrti šéf kampeličky, kde měl zastupující říšský protektor Fialenko a ODS vyprané chechtáky. Akorát na nějaké drobné Fialenko zapomněl.
OldMonkey
sam ste primat pane Sezemsky
Frank51482
@OldMonkey Primáti jsou inteligentní tvorové na rozdíl od svazáků z redakce.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Všechny ty podrazácké "antibabišovce" a jimi zřejmě podplacené soudce je nutno po volbách řádně prověřit a přísně, ale objektivně potrestat. 😶
Avatar - denisz
denisz
Doufám, že v Bruselu posoudí jak dlouho už se tato kauza táhne, že 2x zazněl osvobozující rozsudek, že některým konkurenčním stranám, hlavně v Česku nechtěným Pirátům, vyhovuje se k tomu neustále vracet a žádost těchto stran o zbavení imunity Nagyové zamítne, jako součást přehnaného nevhodného českého justičního folkloru. Pirátčtí "oznamovatele" do Bruselu na Babiše stejně ve volbách pohořeli.
Saša Krach
A až poslanci v Bruselu zjistí jak se to u nás dlouho vyšetřuje...a o čem to vlastně celé je..jaká je opravdu dnes škoda...
To bude pro nás ostuda...
Klepat na hlavu si budou,
Nebudou věřit­...😛😛­😛😛😂😂😂😂­😂😠😠😠😠😝 😱😱A vůbec bych se nedivil kdyby nás poslanci EU poslali do.........asi tak.
Richard Šebesta
Kdo je objektivní tak musí uznat že v kauze Č.H. je mnoho nejasného a plno pochybnosti. Nebudu rozebírat všechny (byl bych tu do rána) ale zmíním tu podle mne největší a sice únos Babiše mladšího na Krym. Jak to dělá mafie když je nepohodlný svědek ? Má jednoduché heslo které zní : MRTVÝ SVĚDEK DOBRÝ SVĚDEK. Bureš nemohl postupovat tímto způsobem neb šlo za prvé o jeho syna a za druhé nechtěl tolik riskovat. Věděl že tohle by bylo silně přes čáru, proto zvolil únos na Krym. Kdo se vyzná v trestním právu tak ví že jeden z důvodu vazby je, že obviněný bude působit na svědky (ka). Bureš toto pravidlo prokazatelně naplnil nejen tím že se snažil syna ovlivnit aby nevypovídal proti němu ale i tím že ho nechal unést. Bureš měl tedy skončit ve vazbě jako třeba David Rath. To že je tato kauza zpolitizovaná je jasné koneckonců jako každá kauza v níž se jedna o politika. To že je Nagyová trestně stíhaná a přesto může kandidovat do europarlamentu svědčí o prohnilosti nejen justice u nás ale v celé EU !!!
Saša Krach
@Richard Šebesta Ty už taky neblbni....ze synem. A nech to na synovi....a kdo zastřelil Kennedyho nevíš..
😛😂😂😂😂
Richard Šebesta
@Saša Krach Copak Sašo fakta se ti nehodí ? Fakta neobkecáš byť se ti to nelibí a jen tak mimochodem ať se ti to libí nebo ne kauza Č.H. nekončí .To že tam je mnoho nejasnosti jak je popsal autor článku jsou opět jen holá fakta.
Saša Krach
@Richard Šebesta Voní nevoní...
Především smrdí naší neschopností. A ten smrad budeme řešit v Bruselu ...Ne Čapák....ale naší blbost..A nikoho se nezastávám...jen republiky.
giorgio287
Naše rychlé soudy nejsou schopné za 10 let rozklíčovat podvod na stavbu hospody? Kdyby se to týkalo vlastizrádce Fialy, bylo by to dávno zameteno pod koberec.

Čapí hnízdo je ostuda neschopných imbecilů v talárech. V normálním světě by byl Bališ po osmi letech z krimu doma.
Richard Šebesta
@giorgio287 Souhlasím i když nemusel by být nutně odsouzen k pobytu na krymu stačila by mu podmínka a pořádná pokuta a hlavně už by dávno nebyl v politice !
Saša Krach
Ostudný primát...jak pro koho...Pro vyšet­řova­telé­....­.pro státního zástupce,žalobce, pro vrchního žalobce, 😂😂😂😂 pro vládní...či Babiše...
A kdyby to šlo a možná to půjde tak heslo,­,,,,,Č­apák­...př­ed každou volbou.
CZ. Norma dalších 10 let.
Běžte se s tím už vyfotit.A neotravujte slušné lidi😛😛😛😛😛😂
Miloš Bárta
@Saša Krach vy už máte zase před volbami?
Saša Krach
@Miloš Bárta U nás pořád...
😂😂😂😂😂
Miloš Hora
Tak nám ,,novinář" Jiří Pitomský vypotil další blitky o čapím hnízdu...
Uživatel_5561904
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Radek Kocvelda
Jen tak dál,ten Babiš bude mít za rok 35%!
Richard Šebesta
@Radek Kocvelda Ale otázka bude kdo s ním půjde do koalice ?
Helle2
@Radek Kocvelda
ne 45 %
Avatar - našinec
našinec
Jen ať se perou.
PEtr Tobes
tak co cekat od mafianske organizace hniti ANO...tezko neco jineho, bude jeste "svanda"
lug70
Ty brďo, ze strany justice v kauze jakésiho hnízda to je ale nebývalá horlivost, když to porovnáte s jinými mnohem závažnějšími kauzami organizovaného zločinu, kde už figuruje spousta mrtvých, jako třeba Dozimetr, Fialovou kampeličkou. A jak je o těch lumpárnách tichoučko. Asi se čeká až lidi zapomenou aby se to mohlo zamést pod koberec. Ono se i to Čapí hnízdo zřejmě dobře hodí na odvedení pozornosti od Dozimetru a kampeličky. Už si fakt nelze nevšimnout, že kauza Čapí hnízdo má jasné znaky politického zadání a ne snahu o spravedlnost, jinak by už to bylo dávno vyřešeno kdyby fakt na Babiše něco měli. Na to se můžete spolehnout. Organizovaný zločin spojený s politikou a státními orgány tu už ovládá všechno.
Richard Šebesta
@lug70 Tak agent Bureš má dlouhé prsty a jak on řekl nejednou tak jeho kauza Č.H. je na objednávku aby ho někdo ten kdo to objednal zdiskreditoval v politice. Je pozoruhodné že Bureš nikdy neřekl kdo byl tím objednavatelem ? Ze stejné logiky věci mohu já jako obyčejný občan říct že Bureš soudy zkorumpoval aby nebyl odsouzen. Na rozdíl od Bureše nejsem politik ani premiér což on je a byl. Tedy on jako politik by lhát neměl. Jenže Bureš a lež jedno jest.