Komentáře

Zpět na článek

Pavel Páral: Cla na čínská elektroauta jsou úplně k ničemu. Evropě hrozí úpadek automobilového průmyslu

3 komentáře

Spytar
21. června 2024 • 16:18
EK a celý EP je nové bolševické hnízdo škůdců, bez kontroly, bez zodpovědnosti, totální tupohlavý despotický Kocourkov. EU nemá žádný dobrý dopad vůbec v ničem. Bolševismus sovětského střihu nás rozkládá jako cholera a mor. Ministerstvo Pravdy z románu G.O. "1984", v přítomnosti, live. Neřešitelné, jedině totálním masovým povstáním zastavitelné. A to tak, že by musela téct krev a do Bruselu bychom se museli vydat řešit gilotiny. Jinými slovy včera bylo líp než dnes a zítra bude zase o jeden den hůř. Nevidím cesty k nápravě než nejprve dokonání totální destrukce, když už to bude taková hrůza, že
klidně proti tomuto marasmu nasadíme holý život. Bude to boj s
vyzbrojenou, bezcitnou zabíjecí byrokratickou mašinou. Krev poteče stokou. Mrtví budou ležet na ulici. Masakr Ukrajiny Ru44kými vrahy, to bude občanská válka o základní funkční režim k životu. Moc jsem o tom přemýšlel, ale nic jiného, než den ode dne horší nefunkční režim a nic v cem by se dalo vidět zlepšení života tu v E U od našeho vstupu před 20 lety, za tu dobu nevidím. Je to den za dnem neřešitelně horší.
reproman
21. června 2024 • 18:02
@Spytar Evropanovi je zatěžko pro své přesvědčení přejít na druhou stranu ulice. Myslíte, že se pustí do něčeho tak namáhavého jako je revoluce?
Spytar
21. června 2024 • 23:33
@reproman 👋🏻
přesné 👍🏻🥴