Komentáře
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeANO a Šlachta zneužívají tragédii na filozofické fakultě. Měli by si zamést před vlastním prahem
29 komentářů
richard richard
Plane reci. Babis je darebak, o tom neni reci.
Ale proc nase vlada spravnaku tak hloupe Babisovi nahrava??? Jak je mozne, ze dosud nikdo nerezignoval? Jak je mozne, ze sestaveni zpravy trvalo 1/2 roku a vysledkem je sdeleni, ze strelec byl blazen?
Ale proc nase vlada spravnaku tak hloupe Babisovi nahrava??? Jak je mozne, ze dosud nikdo nerezignoval? Jak je mozne, ze sestaveni zpravy trvalo 1/2 roku a vysledkem je sdeleni, ze strelec byl blazen?
@richard richard To je dobrá otázka. Naše vláda " spravňáků " je v něčem Burešovi podobná . Lže a fabuluje jak to jde.
Vladan Horák
Přesně . Darebáci. Šláchta co vyšetřil za celý život kabelku a kryl Bureše. Ostuda národa a toto ovce volí 🤮
Jan Tobias
Kdyby policejní akci velel Šlechta, tak by policie vzala stečí Mendelovu univerzitu a zatkla děkana.
Findar Radnif
Myslím, že někoho obvinit,že může za smrt tolika lidí je na žalobu.Pani Pekarová by si měla dát pořádně přes pusu.To jsem napsal velmi slušně.
malymichal
Nepsal ten článek Martin Schmarcz? Po jeho výstupu na Primě si myslím, že je autorem. Lhát, řvát, křičet.
karel Novak
A co nejdříve zamést u vás? Kde byli ti vaší skvělí investigativní a slovutni novináři když bylo třeba prověřit jestli politici udělali opravdu všechno co měli? Sloužíte místo toho jako zametači stop vs službách Rakušana.
@karel Novak Reflex měl vždy úzké názorové propojení s TOP 09. Stačí si přečíst pár vět z článku a .....
Saša Krach
Prosím já tomu nerozumím.
A taky se mně zdá že nikdo...Ale po bitvě každý generál ..Tak já jako generál..😂 Zkráceně.
Přijeli policajti na fakultu.Ano
Prohlédli ji. Nedostatečně.Ano
Měli zůstat na místě. Ano
Měla pokračovat na jinou fakultu nová jednotka.Ano
A vše mělo být řešeno přes centrálu a koordinováno. Ano
A to je vše...Asi by mrtvých bylo méně....Zdravím ale já tomu nerozumím.
A taky se mně zdá že nikdo...Ale po bitvě každý generál ..Tak já jako generál..😂 Zkráceně.
Přijeli policajti na fakultu.Ano
Prohlédli ji. Nedostatečně.Ano
Měli zůstat na místě. Ano
Měla pokračovat na jinou fakultu nová jednotka.Ano
A vše mělo být řešeno přes centrálu a koordinováno. Ano
A to je vše...Asi by mrtvých bylo méně....Zdravím ale já tomu nerozumím.
RASPUTIN
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Uživatel_5555795
Toto je nehorazny clanek. Podle dostupnych zjisteni doslo na FF ze strany policie k tolika pochybenim, ze z toho zacina vyplyvat, ze se dalo masakru zabranit. Je neuveritelne, ze Rakusan i policejni reditel maji nulovou sebereflexi. Meli uz oba davno odstoupit (uz kvuli vsem pozustalym).
Pepa Zahrádka
Rodina, spolužáci, vedení fakulty a další okolí střelce svou činností nebo nečinností pomohli vytvořit monstrum, které střílelo a nyní se spojili a obviní policii, která byla až posledním článkem celé tragedie a obhajují si tím vlastně jen a jen svá selhání.
@Pepa Zahrádka V zásadě souhlas. Problém je v tom, že 5ti koalice nechce veřejně hledat příčinu. Dokonce i jméno útočníka bylo řečeno po půl roce.
Romanoo
Pane Sezemský , znamená to že , abyste to nebrali , jako zneužívání tragédie , měli by k této tragédii všichni mlčet a usmívat se , jako Rakušan ?
Stačí číst a nezapomínat...
Roberte. psal jsem ti to na tvůj mail.
Je mě smutno... Z tebe.Roberte.
Přísaha je slib.
Zpronevěřil se je lež..