Komentáře
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeJana Bendová: Babiš není proruský, je mušketýr. Konečná balí kufry, vzpomene si na Miladu Horákovou?
39 komentářů
RASPUTIN
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
@RASPUTIN
Komunismus je ideolologie,.jako každá jiná.
Specielně tato ideologie byla zneužita a s ní přišly i popravy.
Milada volila smrt za pravdu.
Vražda to zcela jistě byla, jelikož nic neprovedla.
Současná komunistická strana má zcela jiné směřování, jen má z minulosti velmi špatnou reputaci.
Ve sněmovně ji ale už neuvidíme. Český lid neodpouští.
Komunismus je ideolologie,.jako každá jiná.
Specielně tato ideologie byla zneužita a s ní přišly i popravy.
Milada volila smrt za pravdu.
Vražda to zcela jistě byla, jelikož nic neprovedla.
Současná komunistická strana má zcela jiné směřování, jen má z minulosti velmi špatnou reputaci.
Ve sněmovně ji ale už neuvidíme. Český lid neodpouští.
@RASPUTIN další proruský stváč. Aspoň budou mít seznam grazlů, které budou moct zavřít.
Miloslav Podhola
Autorka článku,jako všichni,kteří píší do Reflexu, jistě "miluje" Babiše a dává to nepokrytě na jevo.
Spíše by se měla zajímat o katastrofální politiku pětikoalice,která Česko vede do ekonomické záhuby a při tom se usmívají jak měsíci na hnůj !
Spíše by se měla zajímat o katastrofální politiku pětikoalice,která Česko vede do ekonomické záhuby a při tom se usmívají jak měsíci na hnůj !
Saša Krach
Milady de Winter škodila a škodila...ovšem byla krásná...
Ovšem nepsala na Reflex ale kardinálovi...jak se časem ukázalo vše marnost.😂😂😂
Ovšem nepsala na Reflex ale kardinálovi...jak se časem ukázalo vše marnost.😂😂😂
Saša Krach
A co dál paní Bendová...😂😂😂😂
@Saša Krach Napiš až po poledním klidu Alexandře, teď je na další pokyny příliš brzy, tak dlouho informaci neudržíš
našinec
Jen pro připomenutí - v době soudu s Horákovou mimo KSČ vládla i jedna ze stran SPOLU.
Na ministerstvu spravedlnosti, i když pod silnou kontrolou KSČ, ČSL v tomto ministerstvu zajišťovala některé pozice a měla vliv na justici.
Na ministerstvu spravedlnosti, i když pod silnou kontrolou KSČ, ČSL v tomto ministerstvu zajišťovala některé pozice a měla vliv na justici.
Pärkund Roservaal
Je to fuk kolik takových článků ještě vyjde 🥳 ten člověk bude vyznávat cokoliv co mu přinese osobní prospěch a ty jeho ovce ho budou olizovat jedno co bude páchat 🤙 ANO není ani politická strana ani hnutí, to je náboženství 😇
@Pärkund Roservaal ANO je spíše než náboženství dobrý obchod s blbými lidmi.
@Pärkund Roservaal
Naprostý souhlas.
Vždy nechápu, že studovaný člověk, jako Schilerová či Havlíček atd se necítí hloupě, když něco začínají rozjíždět, dají si práci, média to zaznamenají a několik hodin poté se vrátí poslanec Babiš z Tiktoku a vše je jinak.
U Babiše opravdu nikdo neví nic. Babiš je člověk chaotický a nemá žádné směřování v politickém dění, jelikož je zůstane obchodník a politikem nikdy nebyl.
On ostatné do politiky ani nechtěl. Nyní už nemůže z politiky ven a věk se hlásí....bude to mít chlapec ještě velmi těžké. Cítím, že už hlava nefunguje.
Naprostý souhlas.
Vždy nechápu, že studovaný člověk, jako Schilerová či Havlíček atd se necítí hloupě, když něco začínají rozjíždět, dají si práci, média to zaznamenají a několik hodin poté se vrátí poslanec Babiš z Tiktoku a vše je jinak.
U Babiše opravdu nikdo neví nic. Babiš je člověk chaotický a nemá žádné směřování v politickém dění, jelikož je zůstane obchodník a politikem nikdy nebyl.
On ostatné do politiky ani nechtěl. Nyní už nemůže z politiky ven a věk se hlásí....bude to mít chlapec ještě velmi těžké. Cítím, že už hlava nefunguje.
Saša Krach
No....a co dál . Pí. Bendová.😂😂😂
Richard Šebesta
Stalinistka Konečná je ZLO a v EU nemá co dělat ! To že opět uspěla nejen ona ale i ten její ansambl stačilo tak to je především " zásluha " současné vlády. Jeden můj známy to komentoval lakonicky. Volil jsem nyní do europarlamentu seskupení stačilo a ještě dodal, nikdy by mne nenapadlo že 35 let po listopadu budu volit komunisty ! Současná vláda dělá jak v domácí tak zahraniční politice takové kroky že nakonec komunistům pomůže zpět do sněmovny ve volbách příští rok. Bureš v posledních sněmovních volbách se svým ANO komunisty odrovnal a poslal je mimo parlament když jim vyluxoval podstatnou část voličů a současná vláda jim zase pomůže zpět. A tak tu žijeme.
@Richard Šebesta Buď jsi závistivá sv.ně bez špetky zdravého rozumu a komouše volíš nebo jsi demokrat a komouše ze zásady nikdy volit nemůžeš. Všechno ostatní kolem jsou jenom kecy.
@tempter Pokaždé mi dáváš za pravdu. Žádný argument jen nadávky. V hlavě nasráno večer i ráno ! Toť soudruh temter. Primitiv s černobilým viděním světa.
@Richard Šebesta Jako kovaný kryptokomouš jsi nemohl odpovědět jinak. Chápu a dík. Ps: Nebuď tak sebestředný, to prasátko nebylo konkrétně na tebe, ale na všechny komouše
@Richard Šebesta
Šebesto!
Jaká stalinistka!?
Bóže, Vy máte taky dost !
Mně je úúúplně jedno, že je za KSČM, protože je chtrá a pojmenovává věci jasně.Nablbé ODS se Vám rozpadá a vítá migranty.Na ty doplácíme dnes a denně!
Pro mě za mě!Když si myslíte, že je doba stalinismu, máte to v lavě tak pomatené, že možná ani volit Vás nenechají pro omezenou příčetnost.
--------------------------------------------------
A mimochodem! Babiš tady po 1989 nebyl a nerozdával náš majetek Západu!
Babiš ne, byl to Havel a spol.v jehož rodině byl i hajlující strejda! Dokonce hajloval i malý Havel, ale ta fotka zmizela! A byl to i Sašenka Vondra a spol. co fest rozdávali a odkláněli a ten patří do Bruselu ? !
Takže , copak s tímhle teď uděláte?
Šebesto!
Jaká stalinistka!?
Bóže, Vy máte taky dost !
Mně je úúúplně jedno, že je za KSČM, protože je chtrá a pojmenovává věci jasně.Nablbé ODS se Vám rozpadá a vítá migranty.Na ty doplácíme dnes a denně!
Pro mě za mě!Když si myslíte, že je doba stalinismu, máte to v lavě tak pomatené, že možná ani volit Vás nenechají pro omezenou příčetnost.
A mimochodem! Babiš tady po 1989 nebyl a nerozdával náš majetek Západu!
Babiš ne, byl to Havel a spol.v jehož rodině byl i hajlující strejda! Dokonce hajloval i malý Havel, ale ta fotka zmizela! A byl to i Sašenka Vondra a spol. co fest rozdávali a odkláněli a ten patří do Bruselu ? !
Takže , copak s tímhle teď uděláte?
@bella. Jste super lhář, už se těším jak vás zavřou. To budete kňučet , že jste to tak nemyslel.
@Richard Šebesta
Z výsledků eurohujerů bych nic nepovažoval.
Volby reálné a k něčemu jsou až na podzim příštího roku a to tak dlouhá doba, že někteří starší aktéři zde již ani nemusejí být.
Starší populace teď padá jak mouchy a ze standartnich 125 000 ročně co u nás zemře počty ještě narůstají.....
Každopádně důchodci rozhodují volby a pokud bude trend pokračovat, může to zajímavě posunout výsledky voleb.
Z výsledků eurohujerů bych nic nepovažoval.
Volby reálné a k něčemu jsou až na podzim příštího roku a to tak dlouhá doba, že někteří starší aktéři zde již ani nemusejí být.
Starší populace teď padá jak mouchy a ze standartnich 125 000 ročně co u nás zemře počty ještě narůstají.....
Každopádně důchodci rozhodují volby a pokud bude trend pokračovat, může to zajímavě posunout výsledky voleb.
Michelin
Hurá budou i kubánské pomeranče , doložky a přísliby , jo a pro džíny do tuzexu 😡🤮👎 , jak je možné , že Konečná dostala volný prostor , místo toho , aby KSČ byla zakázaná
@Michelin Radši, ať název odpovídá obsahu. Nebo bys byl radši, kdyby Konečná byla šéfkou strany, která by se třeba nazývala Demokratická levice?
Saša Krach
S prominutím,,,a co dál.
Frank51482
Mně by zajímalo, jestli si vzpomene na Horákovou agent Páve se svoji politručkou?
@Frank51482 Nejdřív mu to v dětství vysvětlila babička ( staly se i chyby) , v mládí politruk ( bylo to v těch těžkých letech nezbytné) a nakonec Kolář. ( musíte to tvrdě odsoudit)
Douč se dějepis a jestli ses zasekla jen v minulém století a nemáš na to přijmout století další, zůstaň tam.KSČM je jiná strana , zato vaše ODS a TOP nějak chátrá a dinosaurů tam měla mraky, co nám to tady rozdali, rozkradli, odklonili.
Nekvalitní jedince žurnalistika nepotřebuje !A nekvalitní jsou všichni blbci, kteří vytahují " mantru "Horákovou.Jenže, tak jak jste hloupá, tak nechápete, že Horáková je pro mě a další dávno ! To dávno ! Sedět na tomhle kufru a vybalovat ji , když nevíte co zplichtit do Reflexu je fakt tupost.
Váš soukmenovwec z ODS Topolánek, nechal vysokým vyznamenání ocenit Mašíny, kterým, když jim šlo o kejhách podřízli nevinného a zdrhli!
Vzpomene si Sašánek Vondra na oběti Mašínů ?
Hele - dejte lidem pokoj.
Jo a : "Žurnalistika není výběrem těch nejlepších ze společnosti !!!!
Žurnalistika v době Fialové je tak zrůdná , jak byla ta v době RUDÉ, kteroužto dobu ale věčně kritizujete, zatímco první lezete do zadku! ..
Takže madam, dnes už je kvalitní a nezmagořený článek roven žurnalistice investigativní !A na tu nemáte!
¨--------------------------------------------------
Asi nepochopíte, že ANO 2011 s Babišem se nezaprodali a jak se zdá splní normálním lidem to, proč je volili .Zametou s migrací v nové své EU frakci.Doufám zametou i s tou ukrajinskou !!!
Nevím, jaký zrádce?
Zrádci jsou Ukrajinci, kteří Zelenskému utekli .To jsou zrdáci.
Já nejsem s Ukrajinou nijak spojená, než násilím Fialou.
A co se týče novodobé KSČM ?
Asi nejsi Gregoroviči vůbec v obraze dnešní Evropy!