Komentáře

Zpět na článek

Apoštol svobody a bouřlivák Javier Milei se předvedl v Praze v nezvykle klidné poloze. Co tím sledoval?

4 komentáře

Avatar - Tomáš B
Tomáš B
Kazdy socialismus nakonec skonci, nejpozdeji ve chvili, kdy socialistum dojdou cizi prachy. Milei to vi, a my, co jeden socik uz zazili, to vime taky.
Pavel Šimek
@našinec Z Liberálního institutu Ševčíka vyhodili v dávné minulosti. Dnešní Ševčík nemá s tím tehdejším už pranic společného a u tohoto typu lidí mi jejich tehdejší liberalismus s odstupem času připadá skoro jako dlouho udržované maskování...
Avatar - našinec
našinec
Milei dělá přesně opačnou politiku než současná vláda ČR. A nejen ta současná. Pozvání obdržel od Liberálního institutu, který byl dlouhodobě veden panem Ševčíkem, kterému nemůže 5ti koalice přijít na jméno. A škrtání zbytného? Samozřejmě - Senát okamžitě zrušit, ČT zrušit v podobě jaké známe, zrušit některá ministerstva, politické náměstky, v PS jeden předseda a dva místopředsedové - jeden za nejsilnější vládní stranu, druhý za nejsilnější opoziční stranu, zamezit politické turistice za státní peníze, ....
Pavel Maleček
Buchert, dnes člen reakce byť ne sice fanaticky, ale přeci jen neomarx-progresivistického Reflexu dostal těžký úkol. Napsat referát o dnes největším kritikovi této ideologie, která je přes kecy o prý vylepšování-liberalizaci demokracie jasně nedemokratická, k socialismu, nezvratně totalitnímu směřující.
Rozkaz zněl jasně - napsat to tak, aby Mileiovu kritiku socialismu nešlo spojit s nejen reflexím neomarx-progresivismem. Což se mu pro neinformované podařilo. Pouze v odstavci kdy cituje Hampla, že to co Milei prosazuje, jde jen v totálně zhroucených zemích, je cítit snahu současný EU sešup k socialismu na růžovo lakovat. S tím, že to co Milei doma prosazuje v prý skvěle fungující EU nepřichází v úvahu.
Snad jen v Mileiově další citaci z už téměř socialistického Španělska se Buchert zapomněl ... "Přicházíme z budoucnosti, abychom vám vyprávěli příběh, kterému bychom se měli vyhnout. Jsou to škody způsobené socialismem. Nedovolte, aby socialismus zničil váš život".
Tohle by se mělo do kamenů tesat ... a ty pak rozmístit po chodbách a zasedačkách EU bruselské centrály.