Komentáře

Zpět na článek

Dohra zakleknutí na FAU: Schillerová měla „složku“ z neveřejného daňového řízení. Porušila zákon?

9 komentářů

Marek Staněk
Mám složitý případ s prasklým odtokem umyvadla, tak to asi pošlu Aluně.
Ona i makak ať táhnou bydlet na Bory nebo ještě líp Mírov, a Agrofert a především jejich osobní majetek zabavit a předat majiteli FAU a dalším zaklenutým a zlikvidovaným jako náhradu škody.
Richard Šebesta
To takzvané zaklekávání byla další Burešova prasárna dodnes nevyřešena. Až 40 % bylo neoprávněných.Jaké důsledky z toho pro Bureše a Schillerovou plynuly ? Žádné a tak tu žijeme dál.
marita
„Zřejmě to vyhodnotili jako složitý případ, jsou tam velké částky a dopad na státní rozpočet...“
Paní exministryně, žasnu, co všechno jste schopna vypustit z úst. Na státní rozpočet nemá dopad ani Agrofert, který je bambilionkrát větší firma než FAU. FAU není (nebyl) ani ČEZ a ani Škodovka. To, že vypouštíte takové pitomosti je ostuda vašeho neitelektu, ale že si o nás všech myslíte, že jsme hlupáci, je drzost.
Michal Bednárek
A co na to Koblihy? Že mlčí? Není se co divit, čím také argumentovat, že?
Pavel Maleček
Právě kvůli tomuto šel Babiš do politiky. Aby přes politicko mocenské ovlivňování státní správy mohl zvyšovat své zisky a to i nezákonnou likvidací konkurence.
K čemuž potřebuje věrné a zavázané poskoky, mezi nimiž Šilerka čelné místo měla a má. A to i v Babišově sektě ANO, kterou Babiš despoticky ovládá a která s demokracií nic společného nemá. Když Babišovy právě k destrukci demokracie a despoticko dojičskému ovládnutí státu slouží.
Tím je Babišovo ANO i důkazem bídy "našich" prý demokratických partají (hlavně socani a lidovci), které i když Babiš masu voličů oblbnul, měly mu zabránit v získání vysokých politických funkcí a ovládnutí ministerstev i celé vlády. O ovládnutí policie a justice nemluvě.
Když právě debabišizace politiky i státní správy byla jedním z nosných slibů dnes "vládnoucí" koalice s Fialou (přesněji Don Pablo Blažkem ) v čele. A v tomto Fiala, stejně jako v mnohém dalším selhal. Dnes, kromě už směšného čapáku, z toho zbyl jen tento jeden případ a i v něm se Babišovy figurky u policie i na soudech můžou přetrhnout, aby odsouzení jeho poskoků či jeho samotného zabránily.
Nebo že by v tom Fialově jen škádlení Babiše hrály roli Babišovy archivy z dob, kdy svůj byznys budoval přes masivní uplácení politiků, ty z ODS nevyjímaje? Když ti byli tak nenažraní, že Babiš aby v součtu miliardy ušetřil, raději sám do politiky vstoupil. A jako bonus má, že ty které uplácel, teď po STBácku pěkně pod krkem drží.
No naši milí prý demokraté - hodně jste ve své nenažranosti Babiše podcenili ... jestlipak náš echtes akademický politolog Fiala o tomhle jednou něco napíše
xkryspin
Zlaty devadesatky. Tehda stacilo na zbaveni se finacnich ouradu parset tisic. Za vlady socanu to vysplhalo na miliony a od vstupu Andreje do politiky to vyrostlo na desitky milionu. A pritom dle ANO a kobliharu za vse muze seda ekonomika. No neni to prca?
Miroslav Kašpar
Obávám se, že pro Alenku je jakákoliv levota ve prospěch jejího obdivovaného agenta Bureše stejně samozřejmá, jako návštěva toalety. Když musíš, tak musíš
Uživatel_5764508
Nemá chybu,ale kobliham to bude jedno...dekuju za iniciativní investigaci všem hlidacim psům naší křehké demokracie.Bojim se o ficovske a orbanovske směřování po volbách 2025...
PEtr Tobes
@Uživatel_5764508 jo je to bohuzel tak...smerujeme do riadnych srac.k..