Komentáře

Zpět na článek

Dohra zakleknutí na FAU: Schillerová měla „složku“ z neveřejného daňového řízení. Porušila zákon?

9 komentářů

Miroslav Kašpar
Obávám se, že pro Alenku je jakákoliv levota ve prospěch jejího obdivovaného agenta Bureše stejně samozřejmá, jako návštěva toalety. Když musíš, tak musíš
Uživatel_5764508
Nemá chybu,ale kobliham to bude jedno...dekuju za iniciativní investigaci všem hlidacim psům naší křehké demokracie.Bojim se o ficovske a orbanovske směřování po volbách 2025...
Michal Bednárek
A co na to Koblihy? Že mlčí? Není se co divit, čím také argumentovat, že?
Pavel Maleček
Právě kvůli tomuto šel Babiš do politiky. Aby přes politicko mocenské ovlivňování státní správy mohl zvyšovat své zisky a to i nezákonnou likvidací konkurence.
K čemuž potřebuje věrné a zavázané poskoky, mezi nimiž Šilerka čelné místo měla a má. A to i v Babišově sektě ANO, kterou Babiš despoticky ovládá a která s demokracií nic společného nemá. Když Babišovy právě k destrukci demokracie a despoticko dojičskému ovládnutí státu slouží.
Tím je Babišovo ANO i důkazem bídy "našich" prý demokratických partají (hlavně socani a lidovci), které i když Babiš masu voličů oblbnul, měly mu zabránit v získání vysokých politických funkcí a ovládnutí ministerstev i celé vlády. O ovládnutí policie a justice nemluvě.
Když právě debabišizace politiky i státní správy byla jedním z nosných slibů dnes "vládnoucí" koalice s Fialou (přesněji Don Pablo Blažkem ) v čele. A v tomto Fiala, stejně jako v mnohém dalším selhal. Dnes, kromě už směšného čapáku, z toho zbyl jen tento jeden případ a i v něm se Babišovy figurky u policie i na soudech můžou přetrhnout, aby odsouzení jeho poskoků či jeho samotného zabránily.
Nebo že by v tom Fialově jen škádlení Babiše hrály roli Babišovy archivy z dob, kdy svůj byznys budoval přes masivní uplácení politiků, ty z ODS nevyjímaje? Když ti byli tak nenažraní, že Babiš aby v součtu miliardy ušetřil, raději sám do politiky vstoupil. A jako bonus má, že ty které uplácel, teď po STBácku pěkně pod krkem drží.
No naši milí prý demokraté - hodně jste ve své nenažranosti Babiše podcenili ... jestlipak náš echtes akademický politolog Fiala o tomhle jednou něco napíše
Richard Šebesta
To takzvané zaklekávání byla další Burešova prasárna dodnes nevyřešena. Až 40 % bylo neoprávněných.Jaké důsledky z toho pro Bureše a Schillerovou plynuly ? Žádné a tak tu žijeme dál.
xkryspin
Zlaty devadesatky. Tehda stacilo na zbaveni se finacnich ouradu parset tisic. Za vlady socanu to vysplhalo na miliony a od vstupu Andreje do politiky to vyrostlo na desitky milionu. A pritom dle ANO a kobliharu za vse muze seda ekonomika. No neni to prca?
marita
„Zřejmě to vyhodnotili jako složitý případ, jsou tam velké částky a dopad na státní rozpočet...“
Paní exministryně, žasnu, co všechno jste schopna vypustit z úst. Na státní rozpočet nemá dopad ani Agrofert, který je bambilionkrát větší firma než FAU. FAU není (nebyl) ani ČEZ a ani Škodovka. To, že vypouštíte takové pitomosti je ostuda vašeho neitelektu, ale že si o nás všech myslíte, že jsme hlupáci, je drzost.
Marek Staněk
Mám složitý případ s prasklým odtokem umyvadla, tak to asi pošlu Aluně.
Ona i makak ať táhnou bydlet na Bory nebo ještě líp Mírov, a Agrofert a především jejich osobní majetek zabavit a předat majiteli FAU a dalším zaklenutým a zlikvidovaným jako náhradu škody.
PEtr Tobes
@Uživatel_5764508 jo je to bohuzel tak...smerujeme do riadnych srac.k..