Komentáře
Zpět na článek
Přihlásit pro přidání komentářeRusové blokují evropská média. 10 důvodů, proč by svým občanům měli raději zakázat i Reflex
14 komentářů
Radek Kocvelda
Už ani ČT se toho vůbec nebojí,dnes ráno reportáž jak si vyměňují zajatce.A kluci ukrajinští Sláva Ukrajina a pravice nahoru! A to už ani nechci komentovat jak se naši politici stavěli k tomu když bylo výročí vypálení Lidic a Ležáku!Sláma u kravina!
jerryx
Když jsem byl malý , taky se různí šéfredaktoři chválili, jak statečně bojují proti imperialismu. Spousta věcí, které kritizovali na politice USA a západních zemí, byly pravdivé. Jenže kritizovali jen to, co bylo režimem dovoleno a režimu pomáhalo odvádět pozornost od domácích problémů. Obdivovatelů Ruska je u nás minimum a kdyby o nich novináři nepsali, ani bychom je neznali. Ale napsat třeba to , že v čele EU bude i nadále osoba, která pomalu zničila Bundeswehr, to už se pan Bartkovský bojí. Kritika naší liberální demokracie musí být konstruktivní, že? Kdo nemiluje Fialovu vládu, je proruský.
epr3
Milý šéfredaktorský osle. Náš stát, díky protektorovi Rakušanovi a celé lokajské vládě, blokuje nejenom ruské weby, už více jak dva roky. Divím se, že to Rusům trvalo tak dlouho, vzhledem k tomu, jak vylhané a informačně vybrabčené zprávy Seznam a ČT přinášejí. A co není, může být, jen pokračuj v nastoupené cestě.
Jenže Rusům je poňafávání bezvýznamného Reflexu, který čtou jen jednotky tisíc čtenářů spíš k smíchu, nebo je pod jeho rozlišovací schopnosti.
Jenže Rusům je poňafávání bezvýznamného Reflexu, který čtou jen jednotky tisíc čtenářů spíš k smíchu, nebo je pod jeho rozlišovací schopnosti.
@epr3 Rozklikni si další odkaz, vemeno, ať Reflexu víc vyděláš. To mě na tom baví moc, jak tupani imrvére visí na Reflexu a ve svých dutých kebulích nemají ani tuchu, jak tím Reflexu pomáhají. Inu, tupani 😸😸
@Miroslav Rys Ty jsi zase sežral někde nějakou uleželou zdechlinu a teď z toho máš bolení, viď?
Jo a kdybys měl něco k věci tak si to rád přečtu, ale to asi ne, že ne?
Jo a kdybys měl něco k věci tak si to rád přečtu, ale to asi ne, že ne?
@Miroslav Rys Co když je v tom nostalgie? Třeba za covidu jsem měl Reflex rád a ten mi dával příležitost komentáře zveřejňovat v rubrice názory čtenářů. Přestal jsem ho kupovat po vykopnutí šéfredaktora Stoniše a nechutném normalizačním vysvětlení tohoto kroku. Mladý pán Bartkovský vede Reflex ke krachu. Druhý Respekt se neuživí a rozhodně ho v dnešní situaci nebude nakupovat ministerstvo školství a posílat do škol, jak to pamatuji z mládí, kdy nám chodila komunistická Tvorba, údajně časopis pro kulturu.
J H
Náš stát blokuje ruská média již více let, ...Rusové jen reagují na našé nepřátelské a štvavé kroky...
@J H Proc se chcete pratelit s agresorem?
@Bruno Ferari Agresor je Ukrajina, ale to asi bude těžké vám to vysvětlit, co?
@Bruno Ferari Ale milý Brůno, je to pro tebe asi překvapení, ale svět se nezačal točit 24.2.2022, ale na tuto válku Ukrajinští náckové systematicky zakládali od roku 2008 a od roku 2014 to přerostlo v občanskou válku v Donbase a v Luhansku.
A kdybys byl opravdu poctivý čtenář Refluxu, tak v roce 2014 do něj redaktor Jaroslav Šajtar napsal o Oděsských událostech, o kterých se dnes v mainstreamu důsledně mlčí, protože se nehodí do narativu nespravedlivě napadených ukrajinských bebíček.
A kdybys byl opravdu poctivý čtenář Refluxu, tak v roce 2014 do něj redaktor Jaroslav Šajtar napsal o Oděsských událostech, o kterých se dnes v mainstreamu důsledně mlčí, protože se nehodí do narativu nespravedlivě napadených ukrajinských bebíček.
Tak se to líbí, redaktůrku?!? Je z vás blivno...