Kultura
Zpět na článek
My všichni školou povinní aneb Návrat do časů, kdy děti říkaly učitelkám „soudružko“ a v zimě byly závěje
3 komentáře
Luboš Hanus
1
@TCerny Jéžišmarjá....
Přejít do diskuze
TCerny
I mne nyni vubec nevadi oslovovani " soudruzko" a vzpominam na tu dobu v CSR teskne i kdyz jsem v r. 80 uz v CSR davno nezil-jak zpiva Gott:a hezci byval den a zavaznejsi vzlyk a ruce krasnych zen , mne hladivaly lip , kdyz jsem ja byl tenkrat kluk ( yesterday , when I was young ..hier encore j'avais vingt ans..).
Jsem typicky " laudator temporis acti "narozeny v Praze za valky a na te dobe se mi libilo nejvic, jak jsme byli silene skromni a tesili se z jeans , bot, kosil z Tuzexu a z dovolene v Bulharsku.
Dnes kdy mohu jet na Tahiti kdykoli se mi zachce a jen jesti se mi zachce mne to uz vubec nelaka jako driv do Bulharska.
Djoo "soudruzky ucitelky"!
Jsem typicky " laudator temporis acti "narozeny v Praze za valky a na te dobe se mi libilo nejvic, jak jsme byli silene skromni a tesili se z jeans , bot, kosil z Tuzexu a z dovolene v Bulharsku.
Dnes kdy mohu jet na Tahiti kdykoli se mi zachce a jen jesti se mi zachce mne to uz vubec nelaka jako driv do Bulharska.
Djoo "soudruzky ucitelky"!
Michal Janek
Reaguji v příspěvku na nové Chalupare místo Sováka Krobot. Ani náhodou původní Chalupari se nedají překonat. Ať by to hrál teď kdokoli tak na Kemra a Sováka nikdo nemá.