Komentáře

Zpět na článek

Viliam Buchert: Výmluvy kolem vypadnutí Čechů z fotbalového Eura jsou směšné. Na špičku teď nemáme

21 komentářů

Mibus
29. června 2024 • 06:11
Příčiny se pořád hledají všude možně. Ale vina je jinde. Proč naši hokejisti vyhráli? Protože byli parta, v zápasech jezdili po zadku a na ledě nechávali duši. Tenhle hlad po úspěchu fotbalistům chybí. Hodně se na Českém fotbalu podepisují bafuníci. Postup vybojovala jedna parta a na Euro jela jiná. Po postupu se vyhodil trenér. Výměna úspěchu moc neprospívá. Kdysi se před turnaji jezdilo na několikatýdenní soustředění. Tam se hráči sehráli. Taky nechápu snahu dojít do brány s míčem na noze.
Jozef Kolek
28. června 2024 • 15:42
samí expert
Lada Pešina
28. června 2024 • 12:09
Asi momentálně nemáme ale nic bych nezatracoval stalo se stalo hračů máme dost snad to příště vyjde nelámejme nad tím hůl.
Frank51482
28. června 2024 • 10:34
Proboha, očekával snad od našich kopalistů něco jiného? Vždyť dávno je přece jasné, že na vrcholný fotbal zkrátka nemáme a dlouho asi nebudeme mít. Akorát je komické, jak Slovák Buchert řekne, že nemáme na špičku. Za koho ten chytrolín mluví? Kdo je to podle něj "my"?
Jan Tobias
28. června 2024 • 07:42
Jeden z těch tragédů (jméno si nevybavím, není tam nikdo koho by stálo za to si pamatovat) před Eurem sebevědomě prohlásil, že chtějí napodobit úspěch hokejistů. To není najivita, to je život mimo realitu, co se dá vysvětlit jen duševní nemocí nebo užíváním drog.
Pavel Maleček
28. června 2024 • 05:04
Ryba smrdí od hlavy, říkali naši moudří předci. Tohle moudro samozřejmě platí i na fotbal, spíš v podání našich borců kopanou až čutanou. Nadávat na hráče, produkt bafuňáři a politiky zkorumpovaného systému je zbytečné a marné, ty už jsou jen jeho oběťmi, stejně jako my diváci.
Bohužel zevnitř změna nepřijde, viz směšné rozsudky (když tedy vůbec nějaké) s jasnými zloději a korupčníky, nejen fotbalovými. Jediné co by rychle pomohlo je utnutí státní, tedy i krajské a obecní dotační žíly, kam by na profesionální fotbal dospělých neměla jít ani koruna. Naopak by profifotbal měl za mladé hráče vychované za veřejné peníze vynaloženou částku vracet.
K tomu ale politici odvahu nenajdou, vždyť ten korupční puch se právě od nich dolů celou společností rozlézá.
PJT
27. června 2024 • 22:02
Čeští čutálisti to prostě bez jablíček a kapříků neumí. Ale co, tak povinný pokus mají za sebou, tak zpátky k pádlům bafuňáři, v domácím zaprděném rybníčku žádné nebezpečí nehrozí, vždyť to neděláte pro sebe, ale pro toho našilidičlověka, aby mohl hezky v hospodě s obrazovkou popíjet gambáč, proklínat Fialu a ukrajince, pochválit Schillerovou a Andrejka jak to s námi myslí dobře, zastesknout si jak dřív bylo líp, jak by tu Putin konečně udělal pořádek a pak jít domů přeposlat pár emailů plných špíny a nenávisti...
richard richard
27. června 2024 • 21:16
Haška vrátit do Arábie k beduínům - za ordinovanou taktiku. Zvláště proti Portugalsku. To byla ostuda, nejošklivější zápas ME.
Horší 1/2 týmu prohnat normálním pracovním procesem 8-16.30, aby si to zkusili.
Tu lepší 1/2 poslat na učení do Rakouska, jako za Franze Josefa. Rakušáci hrají parádní odvážný fotbal i když si nehrají na hvězdy.
Avatar - našinec}
našinec
27. června 2024 • 19:26
Podivný článek, uvědomíme-li si, že Buchert je Slovák.
pinkkk
27. června 2024 • 18:01
Myslím, že člověk nemusí být nějaký speciálně školený na fotbal, aby viděl tu nemohoucnost našich s Portugalskem.
Jan Tobias
28. června 2024 • 07:47
@pinkkk hokej bolí hrát, fotbal bolí sledovat.
Vladimír Kovalčík
27. června 2024 • 17:29
Naprostý souhlas s článkem. Celkový dojem z našeho vystoupení je žalostný a svádění neúspěchu na smůlu a rozhodčí je lhaní do vlastní kapsy. Kvalita našeho fotbalu nás řadí mezi slabší týmy Evropy.
Richard Šebesta
27. června 2024 • 17:21
Souhlasím s panem Buchertem. My na vyšší úroveň prostě nemáme. Jeden z důvodů je jistě i korupce které jsou i ve fotbale. Kauzy Berbra a dalších bafuňářů k lepší kvalitě naší kopané jistě nepřispějí !
Bartoloměj Dlabal
27. června 2024 • 17:08
Viliam Buchert - novodobý brouk Pytlík či baron Prášil, smekám před jeho šíří obzoru, jen si asi neuvědomuje, že mnozí jako já článek ani nečtou, vidí-li jeho jméno...
jhomolka
27. června 2024 • 18:39
@Bartoloměj Dlabal Voni jsou hlava, pane wachmajstr...
Josef Burianek
28. června 2024 • 12:19
@Bartoloměj Dlabal Když jsi nečetl, proč soudím.
Krystof Kominik
27. června 2024 • 16:25
Miluji tyto nazory cloveka,ktery rozumi vsemu. Citim k obdobnych autorum hluboky respekt. A je mi potesenim,ze obzvlaste na Reflexu je jich nebyvale vysoke pocet. Jejich postrehy a komentare vzdy dokazi trefit hrebicek primo na hlavicku a vystihuji podstatu cele situace. A stejne jako Reflex naprosto spravne a vubec v kontrastu se zakladnim novinarskym fundamentem "informovat" nezverejnuje jakekoli informace o univerzitnim vrahovy, by uz Buchert nemel nikdy blabolit o fotbale,ktery je jedinou veci na svete,ktere vubec nerozumi. Obecne by se mel snad uz i sebrat a vyrazit ke Stonisovi do To. Tam to obdobnym mudrlantum sedi nejvice. Protoze vcera,to byl naprosto bezprecedentni zarez,ktery snad na teto urovni naposledy predvedl sudi Ovrebo v LM v duelu mezi anglickou Chelsea a jak se pozdeji ukazalo podvodniky z Barcelony. Ono ostatne motivace sudiho Kovacze byla vcera jasna, ale to by si Buchert musel dat praci o tom neco vic zjistit.
Anonym
27. června 2024 • 16:46
@Krystof Kominik Žádný zářez, jen další nepodařený výkon našeho mužstva, nevolam po odchodu Haška, Baráka..... prostě na to nemáme a špičkový fotbal je úplně někde jinde
Jan Tobias
28. června 2024 • 07:53
@Milan Frank Jasně, kam by odcházeli. Ale ať si to provozují jako koníček. Proč platit někomu kdo podává výkon jako amatér.
Vladimír Kovalčík
27. června 2024 • 17:32
@Krystof Kominik
Tak to asi fotbalu nerozumíte,
když tohle napíšete
jhomolka
27. června 2024 • 18:40
@Krystof Kominik Kominíku, drž se svého komína... uděláš líp.