Komentáře
Zpět na článek
Jiří Sezemský: Mýtus kultu Juliana Assange. Vězeň svědomí, nebo anarchista sloužící ruským zájmům?
8 komentářů
Miroslav Rys
@giorgio287 Bureš a Putin dají dohromady jednoho průměrného orangutana. Čímž by přetrumfli i tvého fotra, chrochtale 😀😀
Miroslav Rys
@lug70 Tak si to hoď, když je to tu tak strašné. Bude o jedno střevo méně. A toho oligrofrenika pod sebou si můžeš vzít s sebou. Bude méně o střeva dvě. Stejně tu jen smrdíte ☣️😸
lug70
To jsem čekal, který blb první přijde s tím, že Assange je ruský šváb. Z US ambasády zřejmě do Reflexu přišla objednávka na takový článek, když už je Assange venku. To už je takový zažitý folklor v zapadním světě každého nepohodlného člověka onálepkovat za proruského. Kéž by byli všichni novináři, jak Assange. To by všechna svinstva mocných skončila a celý svět by byl mnohem klidnější, bez válek a terorismu. Bohužel drtivá většina novinářů jsou dobře placení poskoci těch gaunerů, kteří jim ta svinstva pomáhají krýt, odvádět od nich pozornost. .
giorgio287
@lug70
Vy nevíte, že za všechno můžou Putin a Babiš?
Jeden brněnský fialový vlastizrádce to tvrdí.
Vy nevíte, že za všechno můžou Putin a Babiš?
Jeden brněnský fialový vlastizrádce to tvrdí.
lug70
@Miroslav Rys ve tvém případě mně napadá něco o "potrefené huse". Ta se vždycky spolehlivě ozve.
Velmi mne překvapilo, že největší vojenská super mocnost světa, USA, měly tak mizerně zabezpečené své vojenské materiály a vůbec, že se mohl tento Assanage do dat ministerstva obrany USA nabourat a USA, k potěšení všech nepřátel Ameriky, roky vydírat.
Je samozřejmé, že to co Assanage zveřejnil na soc. sítích, dostali nejprve ti "mírotvorci" z Kremlu. Vůbec nebylo divné, že ochranu na ambasádě v Londýně dostal od ultralevicového kostarického prezidenta, který byl největším kritikem USA v latinské Americe, a rovněž soudruh Chavés a později Maduro, kteří vládli a vládnou Venezuele, ho ujišťovali, že má jejich velkou podporu. Byl to zkrátka velký hrdina protiamerických sil celého světa a je dobře, že to už skončilo.