Komentáře

Zpět na článek

Viliam Buchert: Babiš se spojil s Orbánem v parlamentu EU, neprosadí tam ale nic. Hraje o domácí voliče

37 komentářů

ladislav matulík
3. července 2024 • 21:08
Williame Bucherte .. tvoje plácání je jenom plácnutí do vody. Nevím co by měl Babiš Andrej v Evropské unii prosazovat. To je rozjetý vlak který už nelze zastavit. Přemýšlej malinko o historii, a jak vlastně začala válka v Evropě. Každá malinko malá a pozitivní snaha o nápravu věci zla, bude budoucnost posuzovat jako velké dobro.
Tomáš Kostelecký
2. července 2024 • 14:19
A pokud by tyhle zmr dy někdo postřílel a my tomu zatleskali tak bychom byli také stíhaní za schvalování atentátu ? Mého jednoho příbuzného za to popravili v roce 1943.
ladislav matulík
3. července 2024 • 21:04
@Tomáš Kostelecký .. Tomáši Kostelecký, ty by jsi byl schopen schvalovat atentát na kohokoliv, který končí vraždou dotyčného. Už Švejk Josef říkal, že myšlenka atentátu je stará jak Kolumbovo vejce.
Tomáš Kostelecký
3. července 2024 • 21:43
Aha @ladislav matulík
Miloslav Podhola
1. července 2024 • 20:44
Udělali dobře, nemohou tam být samí poplatní hlupáci.
Marta Hánová
1. července 2024 • 16:02
Evropští patrioti ANO, Fidesz, AFD... budou hájit národní suverenitu jednotlivých zemí... Mám tomu rozumět tak, že dřív než zruší Green deal, tak zruší EU? Babiš se ohání našimi národními zájmy a tím jak pro nás "vybojoval" jádro. Našim národním zájmem je jádro a dostavba bloků minimálně v JE Dukovany. Už se těším, jak mu to rakouští odpůrci jádra, kteří jsou ve všech politických stranách Rakouska, tedy i v AFD, típnou. Národní zájem narazí na národní zájem a bude po srandě. Pak nastane veletoč Babiše a ANO začne opět podporovat Green deal a zelený ekoterorismus bude jako modlení s Jezulátkem. Časy se mění a populista s nimi. Z komunisty se stal liberální demokrat, pak nacionální vlastenec, na jednu sobotu i cigán, pak konzervativec, no a teď patriot neboli rozvraceč EU, takže zas komunista.
ladislav matulík
3. července 2024 • 20:57
@marita .. Podívej marita, aspoň vidíš, jak popisuješ ten bordel a rozkrádání státní kasy. Pokud se týká dostavby bloku je Dukovany tak to je tak složitá věc, že tvůj mozek na to nemůže nikdy stačit. Kdyby jsi měl alespoň pět semestrů vysokoškolské matematiky na matfyzu za sebou, možná bych tvé výplody nějakým způsobem komentoval. Ale takto to nemá žádný smysl. Zkrátka a dobře. Škoda slov.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
1. července 2024 • 15:12
Každému politikovi by mělo jít především o voliče ne o Ukroše.😀
ladislav matulík
3. července 2024 • 21:02
@RASPUTIN To máš sice pravdu, ale ukrofašistický režim na Ukrajině nelze jen tak lehce mávnutím rukou odepsat. Bude to ještě hodně bolet než lidé na celém světě a hlavně v západní Evropě otevřou oči. Až zjistí, že národy Evropy mají jediný zájem. Žít ve shodě a míru na základě vzájemně výhodných obchodních politických a občanských svobod. Vykřikování vypatlaných ***ků typu fialenka ukrajinoviče nebo lipánka lipavského, NEBO BLBKY ČERNOCHOVÉ .. není třeba vůbec komentovat. Škoda slov.
Avatar - epr3}
epr3
1. července 2024 • 10:37
Kecinkové Refluxu jsou prostě nejlepší a nejchytřejší 😁. Evropský parlament se ještě zdaleka neustanovil, nevznikly ani se nepřeskupily všechny frakce a Buchert už ví, že ta Babišova bude na h.vno. Možná, ale i kdyby to znamenalo malé oslabení Renew a to, že by tito museli při důležitém hlasování chodit škemrat o podporu, je proti současnému stavu pokrok.
Jestli něco bude znamenat signál, že je všechno špatně, je to znovuzvolení Uršuly vznešené Leyno. To by jasně znamenalo, že se ve směřování EU dalších 5 let nestane nic, a že nás EU zase stáhne o kus níže do grýndýlistické díry a o kus hlouběji do ukrajinské války se všemi následky, které to znamená.
Avatar - epr3}
epr3
1. července 2024 • 10:46
@epr3 Jsou i jiní, kteří to vidí jinak než Buchert: http­s://ww­w.par­lamen­tnilis­ty.cz­/are­na/roz­hovo­ry/-Dobre-ze-frakce-vznikla-Profesor-Drulak-pochvalil-spojeni-Babise-Ale-varuje-cemu-se-vyhnout-757707
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
1. července 2024 • 06:50
Babiš je fajn😎
xkryspin
2. července 2024 • 15:33
@RASPUTIN hele Rasputine, pracujete pro pana Babise, nebo se mu snazite vlizt vite kam? Ja jen tak pro prcu sem zkusil odpovedet na pozici IT spravce. A vite co, zda se ze ataci ho prokoukli skrz na skrz, malem sem umlatili jak o me stali. Byl sem snad jedinej kdo na tu nabidku odpovedel. To je jedno hlavni je ze pri pohovoru sem se opet ocitl pred rokem 1989. Nejdriv plna vymejvacka mozku, jak je dulezite pracovat pro lid a hlavne agrofert a pak na me vytahli car papiru o podpisu mlcenlivosti, ze to co se tam behem, bacha pouze behem pohovoru dovim nikde nezverejnim a nebudu o tom mluvi. Kdys sem si to chtel precist, nedovolili dokud nepodepisu. Takze takhle vas chce vas guru zotrocit az tu prevezme vladu, jako Putin, bo Kim-cong-un. Tak se teste. Doufam, ze vam vytvori nejakou rezevaci, mimo muj okruh.
Miroslav Kašpar
30. června 2024 • 22:04
Inu, z mého pohledu je třeba hodnotit vyloženě pozitivně, že si odporné evropské splašky zvolily nějakou společnou, frakčně insti­tuci­onali­zova­nou stoku, místo toho aby se bez ladu a skladu rozlévaly tu tam, tu onde
Michal Kelner
30. června 2024 • 21:21
Babišova politika mě baví. Bonzák neumí česky, neumí slovensky, nedomluví se francouzsky, neví, jak funguje EU (že europarlamentu je zbytečný a rozhoduje pouze Evropská rada jsou jeho slova přeložená do ČJ).
Zkrátka opět jen mnoho povyku pro nic.
Otevřenou přiznanou spoluprací s Viktorem se ve strukturách EU probojoval mezi odpad, s kterým slušná většina nekomunikuje a nespolupracuje.
Je to tak naprosto v pořádku.
Jen čekám, jak na to zareagují Bžoch a ostatní víceméně demokraticky a proukrajinsky smýšlející surikaty.
Tomáš Kostelecký
2. července 2024 • 14:08
BABIŠ, BOLŠEVICKÁ UDAVAČSKÁ ***... Bžoch, Schilerová, Faltýnek, Havlíček a další dobytek nalepený na toho slovenského potrata by měli dřepět v kriminále a čekat na šibenici. ANO je něco jako organizace ODESA, co lifrovala esesácký vrahy do Argentiny. @Michal Kelner SMRT VŠEM KOMOUŠŮM!
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
30. června 2024 • 20:46
Čeští prounijní dezoláti z ODS a jejich satelitních stran by měli Babiše podpořit a pomoci mu hájit skutečné zájmy Česka. Pravdou je, že by tím ztratili svůj jediný program "antibabiš", ale Česku by to určitě pomohlo. No nic, počkáme do voleb a potom tu pětikoaliční vládu vypráskáme. 😉
tempter
30. června 2024 • 20:55
@RASPUTIN No, jestli myslíš ten druh pomoci, kterou jste přinesli na Ukrajinu, tak fakt děkujeme, o tu nikdo v civilizovaném světě nestojí.
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
1. července 2024 • 06:47
@tempter ...di ty ferdo, co je to taký "civilizovaný svět" ?😀
tempter
1. července 2024 • 08:52
@RASPUTIN To, co ty nikdy u vás nepoznáš.
Georg Waldman
1. července 2024 • 08:55
@RASPUTIN No myslím, že ty tu svou východní podskupinu nezapřeš.
Tomáš Kostelecký
2. července 2024 • 14:12
V civilizovaném světě by se ti nelíbilo. Tam už bys nemohl chodit srát na hnůj před barákem nebo do kýble v kuchyni, jak je u vás, na matičce Rusi zvykem.@RASPUTIN
Bořivoj Zelený
30. června 2024 • 18:18
Škoda že nic neprosadí. Ten progresivistický, levicově liberální moloch, zvaný EU, který ničí Evropu Green dealem, podporou migrace, islamizace, LGBT, podporou všeho nenormálního a různých pseudohodnot na úkor tradičních křesťanských hodnot, je potřeba změnit a reformovat jako sůl.
Asatin
30. června 2024 • 18:09
Estebak Bures porad pokracuje jako uzitecnej idiot ruska.Zadna zmena.
Saša Krach
30. června 2024 • 19:15
@Asatin Také úspěšný človíček.,😂😂😂
Miroslav Rys
30. června 2024 • 17:20
Hezká trojka. V kebulích mají asi tolik, co jejich pologramotní příznivci. Stačí si přečíst níže 😸Jinak tam budou maximálně ouvrir la porte de la toilette, les trois singes 😀😀
Saša Krach
30. června 2024 • 19:13
@Miroslav Rys Přátelé ale že ten Rys je úspěšný člověk...😂😂😂
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
30. června 2024 • 20:48
@Miroslav Rys ....Ryse ty jsi rozený diskutér a dokonce v cizím jazyce a ta tvoje inteligence, jak ty to ferdo děláš ?😀
Tomáš Kostelecký
2. července 2024 • 14:14
Ty jsi ještě, čur áku, nepochopil, že jména osob se v češtině píší s velkým písmenem.@RASPUTIN
xkryspin
30. června 2024 • 17:17
nejlepsi na tom je ten primer nejvetsi pravicova skupina v evrope. Teda nevim jak ostatni, ale ja nacky za pravici nepovazuji. Spise za ultralevici uz dle spojeni nacionalni socialismus. A tito 3 panove jej predstavuji na 100%
Tomáš Kostelecký
2. července 2024 • 14:16
Náckové v překladu národní socialisté, tedy levice.@xkryspin
xkryspin
2. července 2024 • 15:24
@Tomáš Kostelecký dyk presne to sem napsal, bo ne?
Tomáš Kostelecký
2. července 2024 • 18:28
Jo, psal. Jenom jsem to odklepnul. Tedy s dovolením.@xkryspin
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
30. června 2024 • 17:15
Bureš si může být jist jednou věcí. Jeho přitroublí voliči nemají ani tušení, jak funguje europarlament, takže jim s klidem nakecá COKOLIV. On moc dobře ví, že nezmění NIC, že ta frakce bude k smíchu, ale zároveň ví, že voličům bude stačit jen kritizovat a nadávat a to umí jak Orbán, tak Bureš velmi dobře...
Saša Krach
30. června 2024 • 16:58
Každá naděje že někdo pomůže tohoto molocha úředníků kteří hlásají jedno volební období toto,,,,,,a následující období sami sebe napravují Je dobrá akce.
Možná že odpor proti staronovým vládcům EU přinese nové členy tohoto seskupení a zbrzdí fantasmagorie které nefungují...a nahrávají jen body zbytku světa.
Avatar - Tomáš B}
Tomáš B
30. června 2024 • 16:55
Babis ani Orban zadnymi etalony pravicovosti zdaleka nejsou. Ale na rozdil od jinych Orban aktivne branil hranici pred migranty, stavel ploty a celil za to unijnim sankcim, aby o par let pozdeji to same delali Polaci, to uz ovsem s podporou EU. Orbanovi se vsak nikdo neomluvil. Neskutecne pokrytectvi. Kdokoliv, kdo odmita migranty, zelene silenstvi a podporu cvoku, co si nevi rady se svym pohlavim, je vitanou protivahou nebezpecnym progresivistum, ke kterym se stale vice priklani i nase kdysi pravicova politicka reprezentace.
Zdeněk Pešina
30. června 2024 • 16:29
Hloupě tlacháš Bucherte, pokud nikdo nebude mít odvahu bouchnout do stolu a sdělit křivákům v EP a EK, že pouze škodí díky své absolutní ekonomické nevzdělatelnosti, nesmyslné tolerannosti atd atd, nikdy se nic nemůže změnit v našich již nyní podělaných životech díky těmto lidským kreaturám.