Komentáře

Zpět na článek

Neslavné odcházení Jourové aneb Komedie kolem konce poslední tváře z plakátů z počátků ANO

18 komentářů

Pavel Maleček
4. července 2024 • 06:05
Jourová se svou funkcí vrchního EU inkvizitora je odstrašujícím případem toho, kam EU směřuje. Tedy do úzkou mocenskou elitou centrál direktivně řízené, regulačně přerozdělovací, tedy totalitně socialistické říše.
Ke všemu s neomarx-progresivistickou ideologií a jejím multikulti, gender, LGBT či eko-klima destrukčním fanatismem. Který západní společnost rozloží a zavleče do bídy mas, teroru mocných a tím zákonitě do vnitřního krvavého konfliktu.
Kterého zneužije okolní svět - Rusko, islám či Čína aby si Evropu pro sebe rozparceloval. A Jourová v tomto procesu sehrála významnou roli. Proto by jí mělo být jakékoliv veřejné angažmá znemožněno, ve školství, kde chce mladé ohlupovat tuplem. Spíš bych to na nějaký pracovní tábor viděl. V němž by měla možnost ochutnat to, co druhým z bruselského skleněného paláce chystala.
pozorovatel1952
3. července 2024 • 19:29
Nemá se s kým (čím) rozcházet. Ona nemá žádné politické zásady. Jen jednu nepolitickou: "co nejvíc vynese"!
Jako "holka z plakátu" začala na 150 tisících měsíčně, které vyplácel Babiš svým "dětem". Babiš jí pak pomohl k daleko většímu korytu. Za Jourovou v Bruselu musel Bureš ustoupit socanům ve velkém zvýšení minimální mzdy...
Teď už jí nemá co nabídnout, tak se "rozchází". Jo kdyby Babiš vyhrál volby, to by se rozchod nekonal. Vybrala by si ministerské křeslo v jeho vládě. Tipoval bych místní rozvoj.....
Ještě by mne zajímala ta akademická sféra. Vysoká škola prodejnosti zatím není
ladislav matulík
3. července 2024 • 20:48
@pozorovatel1952 Tisíckrát souhlas, lépe bych to nenapsal. Její tvář a oči vypovídají za vše. Není třeba dlouhého rozepisování. Takový jsou holt lidé našeho národa Čech a Moravy. Ale takový jsou vlastně lidé na celém světě.
ladislav matulík
3. července 2024 • 20:51
@ladislav matulík to že odchází paní Jourová z funkce, kterou jí udělil Andrej Babiš, je pro nás dezoláty a chcimíry vlastně jen dobrá zpráva.
kapr8491
1. července 2024 • 18:31
Domnívám se, že dozrává situace k tomu, abychom přijali jednotku čehosi, co by mohlo slout například 1 Jó, tedy jeden Jour, či snad lépe jedna Joura. Jen doufám, že další osoby, které do Bruselu vyšleme, nebudou proboha dosahovat hodnot 2, až 3 Jó, nebo budou dokonce ony hodnoty přesahovat tak, jak se mi to poslední dobou začíná jevit.
Ještě závěrečné shrnutí, ono čehosi je právě přesně to, co dotyčná osoba svojí činností v ústředních orgánech EU pro naši republiku, a tedy pro lepší život jejích obyvatel vykonala.
Určitá zřejmá koincidence mezi oním mnou navrhovaným názvem této jednotky (1 Jó), a stručným názvem hnutí, jež onu osobu do Bruselu vyslalo, (ANO), je čistě náhodný, a nemá nic společného s mými názory na tuto osobu, ani ono hnutí.
Marta Hánová
1. července 2024 • 15:47
...Martin Komárek, Ivan Pilný Jiří Zlatuška, Robert Pelikán, Martin Stropnický, Pavel Telička, Adriana Krnáčová, Karla Šlechtová, Petr Vokřál, Tomáš Macura a naposledy Ivo Vondrák...
Ti všichni využili čerstvé protestní hnutí jako výtah k moci.
Pane Sezemský, je to úplně obráceně. Babiš použil je jako výtah k moci. Kdo ho do té doby krom Stanislava Grosse znal? Nikdo. A ne naivně, protože i ta naivita má své meze, ale hloupě uvěřili, že bývalý estébák může být evropským politikem moderního střihu. Velký omyl. Babiš je stará struktura, která podivně zbohatla. Tohle se dalo vidět na první dobrou. Teď je už nepotřebuje, stačí mu pár všehoschopných slouhů a půlka důchodců, kteří uvěří i protimluvu, že jako Evropský patriot bude bránit národní zájmy a suverenitu. Jsou zájmy Agrofertu národními zájmy? To teda nejsou!
Uživatel_5541442
1. července 2024 • 14:20
To jsem se opravdu pobavila. Paní Jourová chce být po odchodu z EK užitečná pro Česko. No, kdo jí nabídne ten vesmírný příjem, který 2 volební období v EK užívala, to jsem zvědavá? Ti nám byli všichni, včetně paní Kouřové, tak užiteční, že jsme skončili v hodnocení ekonomiku a stavu života občanů, na chvostu zemí EU. Jak to správně řekla nejmenovaná úspěšná a uznávaná, především světovou odbornou veřejností, česká ekonomka. EU a EK zajišťuje koryta zvoleným a my jim sloužíme jako poslušní idioti, o které jim vůbec nejde.
Jan Macharacek
1. července 2024 • 14:10
Komentáře zde mi připomínájí "Besídku zvláštní školy". Tož, každej jsme ňákej.
Avatar - epr3}
epr3
1. července 2024 • 13:33
České republice chci být i dál prospěšná.....nějak jsem si nevšiml, že by něco prospěšného pro ČR v EU udělala.
jerryx
1. července 2024 • 13:28
Ať se s ní pan Sezemský třeba ožení , když ji tak zbožňuje. Ale je nás dost, co už o ní nikdy nechtějí slyšet.
Avatar - Uživatel_5734171}
Uživatel_5734171
1. července 2024 • 13:24
Jourová je ODPOVĚDNOST BURE­ŠE!!!!­!!!!!!­!!!!!! Na eurokomisařku ji prosadil on a to OPAKOVANĚ. A udělal to čistě ze zištných důvodů, aby mu kryla záda, aby mu zajistila ty miliardy z EU. Teď se jen snaží zbavit své odpovědnosti, ale to se mu podaří jen u svých přitroublých voličů. Každý, kdo nemá místo mozku jen prodlouženou míchu ví, že Jourová, stejně jako Dlabajová, Maxová nebo Charanzový byly političky ANO a mohly jimi být jen a pouze proto, že s tím souihlasil Bureš. Každý den je to třeba tomu vejlupkovi připomínat, stejně jako odpovědnost za přijetí Green Dealu...
Miloš Hora
1. července 2024 • 13:16
,,Mouřenín posloužil..."
To jsem zvědav, jak dlouho bude sloužit Jirka Pitomský...
Saša Krach
1. července 2024 • 12:42
Každý kdo políbí prsten....propadne v zapomnění... pápá.
giorgio287
1. července 2024 • 12:32
Soudružka cenzorka zaslouží za vlastizradu sdílet hrdelní trest s Fialou, Rakušanem, Jurečkou, Bartošem, Pekari a Pávkem.
Miroslav Rys
1. července 2024 • 12:44
@giorgio287 Tobě by stačilo, kdybys sdílel rozum alespoň s čoklem, chrochtal 😀😀
Aleš Blecha
1. července 2024 • 12:26
S měsíční gáží co má z EU bych se všem už jenom smál a poděkoval panu Babišovi, bez něj by jí nikdo neznal !
giorgio287
1. července 2024 • 12:34
@Aleš Blecha
Ty nehorázně vysoké prachy bere z našich daní. Eurosojuz žádné vlastní prachy nemá.
Jozef Kolek
1. července 2024 • 12:25
zapredanec