Komentáře

Zpět na článek

Martin Bartkovský: Kdo je největší hvězda v Karlových Varech?

11 komentářů

Avatar - Petr Oberdorfer
Petr Oberdorfer
Musím říct, že jsem opravdu fascinován. Přečtu si článek o filmovém festivalu. O velkých hvězdách, i malých hvězdičkách. O lidech, dobrovolnících, kteří ten svátek filmu umožní na úkor osobního volna. O šarmantním prezidentovi festivalu, o šarmantním prezidentovi republiky. O divácích, baťůžkářích, lovcích podpisů. Pozitivní článek, pozitivní informace.
Pak si přečtu diskuzi. A čtu o sviních, libtardech, korupčnících, zlodějích, mafiánech, válení se v blátě. Měl bych pro lidi, kteří tohle píšou návrh. Co zkusit tu nenávist ke všemu a ke všem přetavit v něco pozitivního? Co se zkusit nad sebou zamyslet? To je možná pro někoho z vás těžké. Tak prostě jen raději švihejte do práce.
tempter
@Lilith Černá Tohle všechno jsi vyčetla z mého příspěvku o tom, že jsi pouhá bezvýznamná nula? Geniální...
tempter
@Lilith Černá Tebe taky nikdo nezná a je to tak dobře.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Stejně by bylo asi rozumnější vrátit se k hodnotám našich předků, kdy herci a cikáni směli na území obce jenom se souhlasem starosty a jenom na omezenou dobu.😉
Pavel Nyklíček
Největší hvězda tam nebyla , včetně jeho protikorupčniho hnití..
Všichni mají fofr po soudech....
Říká se tomu paradox.
Michelin
Nej . hvězda je Emma Smetana , hnus
bobfish
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Lilith Černá
@tempter Já ovšem nejsem henta "umělkyně". To, jak vaši libtardí soudruzi dojebali naše školství a tedy i kulturu a umění, je zjevné. Krucifix mistra Myslbeka překáží, ale v hlíně se válící, odpudivá prasnice Olivová, je vrcholem umělecké tvorby. A takové kreatury dnes na uměleckých (nejen) VŠ učí. Gratuluji, soudruhu Temptere, ta liberálně bolševická dekadence se vám povedla.!
Pavel Maleček
No o ... Bartkovský jaksi zapomněl na naše stát dojící "byznysmeny", kteří se do festivalových Varů s oblibou sjíždějí, aby se zde pod rouškou umění s politiky domluvili jak stát a jeho občany dále a ještě víc dojit. Stejně jako pod heslem Sjezd přátel italské opery mafiáni v "Někdo to rád horké". Pravda zatím bez rachotu samopalů.
Jen s tím následným potěšením s nějakou tou filmovou hvězdičkou je útrum a šmitec. Případ Feri jasně ukázal, jak je to v dnešní nejen gender třeštící době pro pracháče nebezpečné.
Ostatně kdypak tohle ohnivé téma někdo umělecky zpracuje? Vzhledem ke gender orgiím, co se tam v poslední době dějí, zvláště na závěrečném gala, spíš gender LGBT+ večeru, by to tutovka na hlavní cenu byla.
tempter
@RASPUTIN Co brečíš, vždyť u vás to tak funguje pořád! A když se představení nelíbí, tak jako bonus přidáváte rekvalifikační pobyt na sibiři
Lilith Černá
Jelikož se nedivám na stupidní seriály, ani na ty, jimiž nás krmí Čt, neznám žádnou z těch nul. A pak jsou tam už jen politické prostitutky zaprodané za dotace jako Bartoška a ty mě taky nezajímají.
A bulvární filcka Štiková!