Zpětné zrcátko

Zpět na článek

Vladimír Mertlík: Chcimíři a vlastenci aneb Nevzdělaní primitivové, nebo vzdělané kolaborantské svině?

98 komentářů

Jan Drápal
Musím panu Mertlíkovi vyseknout obrovskou poklonu, za tak výstižně a srozumitelně popsanou zabedněnost některých naivních rádoby mírotvurců. Nikomu nic zlého nepřeji, ale rád bych viděl jejich ksichty, kdyby někdo přišel do jejich domu, znásilnil a zmrzačil rodinu, vyhodil je na ulici a ještě by si z nich udělal poslušně loutky. Logicky, dle jejich narativu by měli mít na tváři úsměv, protože je naprosto logické vetřelci ustoupit a nerozdmýchavat emoce.
Jsem moc rád, že jsou v tomto státě také normální soudní lidé
Díky pane Mertlíku za to, že jste. A s ledovým klidem ignorujte ty bezmozky, kteří se pokoušejí dehonestovat Vaši práci a převracet hodnoty, skutečnosti a dějiny.
Petr Hanka
@Lior Chaos to máš pravdu chlapče. Třeba se dokonce bojí svého vlastního jména. Třeba .... třeba jako ty.
tempter
@giorgio287 A ty jsi jenom typická tupá zamindrákovaná kolaborantsky potrefená husa.
IvoCZ
@Lilith Černá Autor to pojmenoval správně. Těžko lze nazvat "vlastencem" někoho, kdo by nás obratem prodal RuSSku. Ale chápu Vás. Myslet bolí.
PEtr Tobes
kolaboranti s nepritelem byli v kazde dobe, velmi trefny clanek, zatim mohou kolaborovat vesele a nic moc se nedeje, ale to se muze zmenit...ostatne i zdejsi potrefene husy jsou toho dokladem, muzou klidne fandit masovemu vrahovi z kremlu a nic se jim nestane, ale to plati prozatim...a putler rozhodne nevyhrava, to uz by mel davno kyjev za 3 dny, ale nema...jen nici cizi suverenni zemi a vrazdi tam a vybiji si takto nechutne svuj vztek, ze ji vojensky neovladl celou a uz ani neovladne, ale jednou na to ten bastard dojede
IvoCZ
Co v článku nezaznělo je to, jak jsou dotyčná individua naivní, ba přímo hloupá. Pro Rusy jsou to doslova jen užiteční idioti. Pak by je odkopli. Co Rusové nenávidí, jsou vlastizrádci, kolaboranti. Pohrdají jimi.
Karel Teply
@našinec Ty jsi na tom jak ? Sotva jsi odložil svazáckou košili tak je Ti smutno ? Zkus si najít smysluplnou práci a nebudeš mít čas psát hlouposti.
tempter
@našinec Měl by ses trošku víc snažit nebo tě vyhodí. I lhát se musí umět, pokud to má mít alespoň nějakou úroveň...
Pavell6
@Lilith Černá 🤔 vlastenci? Ti co straní nepřátelskému režimu nazýváte vlastenci? Hodně ubohé uvažování.
Pavell6
Přesně napsané. Jestli jsou Majerová a spol. primitivové nebo klaboranti? Řekl bych, že primitivní Majerová se nechala strhnout kolaboranty Ševčíkem a Štěpánkem a k nim se přidal další primitiv David. 😜😂
Jan Drápal
@našinec Člověče, vy vůbec nechápete Máte zásadní nepochopení, tito lidé se neptají, jestli je zvete. A vláda? Uklízí bordel po těch, které slibovaly, že bude dobře. A kdyby jste mne podezíral ... nemám akcie této vlády, opravdu ne Ale jednou možná prozřete a zjistíte rozdíl mezi odpovědnosti a populismem
sammartin
@Lior Chaos
Čti si Sputnik Vatniku...
Miloslav Podhola
Mertlík. nám předvádí,že Reflex je svinský chlívek a to co vidí tam, přisuzuje všem
Stanislav Vaněk
Pan autor si tu historii podstatně a pro jistotu zkrátil. Kdo že nás to vehnal do náručí Stalina?
Nebyli to náhodou naši francouzští a angličtí přátelé, kteří ČSR "vyměnili" s Německem za mír ve světě?
Nebyli to naši francouzštì, angličtí a američtí spojenci, kteří nás vrhli do sféry vlivu SSSR na Jaltské konferenci? A Nebyli to tytéž země v roce 1968, které naprosto ignorovaly to, co se děje v naší zemi, a později v 90 tých létech za pomoci naších politiků zemi ekonomický vyloupili..
IvoCZ
@giorgio287 Čerstvý vzduch dělá divy. I u takových hlupáků, jako jste Vy.
tempter
@našinec Doufal jsem, že jsi aspoň ta inteligentní ***, ale ty jsi jenom ten nevzdělaný primitiv, škoda energie na vás.
tempter
@našinec ty se nemýlíš, ty prostě lžeš.
Avatar - našinec
našinec
Co se týče Putina, tak jsem napsal kdysi zde toto:
Neustále se u nás straší Putinem, ale co by se pro běžného občana změnilo? Nyní na každé státní a veřejné budově visí vlajka UA, ukrajinština je polooficiální řeč, peníze ze státního rozpočtu jdou na UA, Fialova vláda v zahraničí chrání zájmy UA, UA nám říká, jak se máme chovat a s kým můžeme obchodovat, atd.....Zkrátka jsme si vybrali Rusa, kterému jsme se podřídili. Myslet si však, že modrožlutý je lepší než červenomodrobílý je hloupost.
Petr Hanka
Pane Mertlíku, souhlasím s Vámi.
Caslava
Když čtu to tupé hovado Mertlíka tak jsem hrdý, vzdělaný kolaborant.
PEtr Tobes
@našinec pekna blbost, moralni hodnoty a podpora RF, ktery je cisty a nezpochybnitelny agresor...s ISR to neni uplne cernobile, ale hamas jsou teroristi coz je fakt...no a tahat do toho ameriku to je dalsi narativ russjke propagandy, jenze amerika zatim jeste nebojuje a ani nebude, to jen putinova paranoia
Maple_Leafs_15
@Lilith Černá jsi nemocná. Dokazuješ to neustále a už dlouho. Chudáku
Maple_Leafs_15
@giorgio287 nee, ale ty jsi šmejd
PEtr Tobes
@IvoCZ je to tak, a ze se jich tu vyskytuje nemalo...
giorgio287
Autor není vůl. On je korunovanj!
Václav Sochor
@Frantisek Najman
Ano byli to poměrně ostrá slova ale byly adresovány určitým lidem. Ne všem. Mimo jiné v případě pana Štěpánka s ním dokonce plně souhlasím. Znám ho totiž osobně. Vždycky byl jen podrž taška někoho a myslí si o sobě kdoví co není. Opravdu v případě pana Štěpánka není o co stát.
Frantisek Najman
Ten Mertlík považuje své spoluobčany za nevzdělané primitivy a vzdělané kolaboranntské ***. Ať se zamyslí nad tím, co je vlastně on sám!
Petr Burda
@našinec Izraelci Filistini (česky Palestince) zaměstnávají, Izrael dodává vodu, energii, potraviny... A když Filistini na své chlebodárce střílejí, stát Izrael je jako své občany brání.
Karel Teply
@našinec Pořád to stejné. Jsi jako kafemlejnek.
Václav Růžička
N všechny vzdělaný musí makat ty ostatní,aby mohli psát ***iny jako Mertlík.
Jan Olšánek
*** Mertlík a kariérista! ☹️😡
Václav Štícha
Krásně napsáno, je to přesně tak!
xkryspin
@našinec co by s tema prachama Filistini delali? Vysadily sady, zavlazili pudu, vytvorili infraskturu? Dost pochybuju, spis by nakoupili dalsi kasamy, aby mohli dale zbabele schovani za zenami a detmi a nemocnicemi postavenymi Izraelci, bombardovat Izraelske uzemi. Co vy na to? Jakou lez ted vycucate s prstu?
Lilith Černá
Kolaborantská *** (užívám autorova hulvátského osočení) Mertlík si dovoluje nazývat ***mi vlastenecké politiky? Asi přituhuje a chcípající kobyla nejvíc kope. Lidi si vás dobře pamatují - všechny, a na to nezapomínejte. Čas oponou trhnul a na vás už brzy taky dojde! Čímž nemám na mysli nic takového jako kriminál nebo popravy, kdybyste mi to chtěl náhodou podsouvat, ale upadnutí do zapomnění, až vás váš živitel přestane sponzorovat. Bez něj byste už dávno pochcípali hlady jako Šafr, Šídlo a další protinárodní paraziti.
Pavel Maleček
No Mertlíku výborně, tohle do kamene tesat a v parlamentu, na veřejných prostranstvích, úřadech, redakcích a hlavně školách povinně instalovat. Ovšem s tím, že by tam mělo být napsáno i to, že nejde jen o naše průhledné kolaboranty, ale i o většinu západního politického papalášstva, toho ve Washingtonu, Bruselu tuplem, "naši" vládu nevyjímaje.
Které zcela selhalo při "reakci" na ruskou průhlednou přípravu přepadení Ukrajiny a nyní se sice pomocí Ukrajině chlubí, ovšem jen v takové úrovni, aby konflikt na Ukrajině zamrznul a dál trval.
Protože to tak vyhovuje západním globálnímu silám, pro něž je jakýkoliv válečný konflikt zdrojem obřích zisků a také levné a pracovní síly v podobě milionů prchajících Ukrajinců. Zvlášť když jim už došlo, že navážení afroislámské masy jim ne zisky, ale problémy přinese.
To nemluvě o s tím souvisejícím zblbnutím západního, rádoby morál-intelektuálstva neomarx-progres ideologií s jejím multikulti, gender, LGBT či eko-klima třeštěním. Přinášející většině běžného občanstva nejen zhoršení životního standardu, ale i ztrátu bezpečí a kulturně sociálních jistot. Až tak, že jim to ze života peklo dělá.
Což je pro občanstvo států z dříve sovětského bloku natolik děsivé, že v Rusku svou záchranu začínají vidět. A tak v ruské, na západ agresi necítí nebezpečí, ale šanci na záchranu před západním neomarx-progres třeštěním. Což samozřejmě voda na mlýn všemožným chcimírům, ve skutečnosti s Ruskem kolaborantům je.
O tomhle však Mertlík ani nepípne. Ovšem je pak mezi ním, jasně bruselským vlezdo***istou a proruskými kolaboranty nějaký rozdíl?
Spytar
Výborně a přesně popsáno: Memento bloody Kremlody! !!
A výborně jste těm jejich českým kolaborantským, nebo jen tupým Mužikům , zde v diskuzi, mnohdy se maskujících jako Naši lidí,(nebolí Našinci šlápl na kuří oka....🤣
giorgio287
@Karel Prochazka
Není to vaše nabádání k zakroucení krkem vládě soudruha Fialy trestné?🤣
Avatar - našinec
našinec
@temper To fakt nedokážeš nic k tématu napsat? To jsi opravdu takový klasický vládní idiot, co má dvě VŠ k hovnu?!
Avatar - našinec
našinec
@Jan Drápal Ano, máme vládu, která taková pozvání činí. Evidentně se vám to líbí. Tak si prosím nestěžujte, stane-li se tak!
Miloslav Sodoma
Zase už pijete pane autore? To se to pak píše a uráží vše kolem, že?
Michal Peřina
@Caslava Proč toho polopa krmíte? Dyť je tento jeho článkem, zoufalým projevem frustrace z toho, že Rusko drtí Ukrajinu na plné čáře. Zkrátka typické chování protekčních rozmazlených a namyšlených spratků. Není po mém tak se vztekám, nadávám, urážím, na vlastní rypák si nevidím. Jinak s vámi naprosto souhlasím, netřeba konstatovat zřejmé. Ono celkově tady tenhle deník je ostudou české novinařiny.
Caslava
@Keltský Šaman taky jsem Mertlíkovu škatulku bral jako pochvalu. Snad to bylo zřejmé 😉
Keltský Šaman
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Keltský Šaman
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Zdeněk Cincibus
Rus chce poroučet od Kamčatky až po Lisabon. Největší chci mír je Fin 5 milionů lidí 180 tisíc v armádě,800 tisíc v aktivních zálohách, 50000 krytů a jak vyřešil když mu tam lezli nezvaný.
PEtr Tobes
@Honza xxx to je argument naprosto mimo, Sevcik si fakultu "zprivatizoval" a v senatu ma svoje lidi, kteri jsou mu zavazani za karierni postup a vzdy budou stat za nim, i kdyz to nedava smysl..takze kolaborant klidne byt muze a taky nejspis je, i kdyz to nedava tak otevrene najevo jako nekteri dalsi
xkryspin
@giorgio287 to je pravda, ze lze zit i bez mozku mimochodem samotna priroda vam dava za pravdu, ale bez rozumu ste prikladem naopak vy co tu placate protirecici a nesmyslne blaboly.
Honza xxx
Kdybych měl něco napsat, asi by se tu rozjela další velká debata v podobě odpovědí na příspěvek. Jednoduše řečeno myšlenka dobrá, napsáno špatně. Je tu plno lží a dezinformací promíchaných s pravdivými informacemi. Takže tak...
Honza xxx
@Pavell6 Nevím jak Majerová, ale kdyby byl Ševčík kolaborant, asi by za ním nestál celý akademický senát, který ho dosadil do funkce proděkana. Nebo jsou všichni v akademickém senátu kolaboranti, pane Pavell6?
Miloslav Podhola
@Pavell6
Mnoho takových to příspěvků, pomlouvajícich chcimiry, svědčí o debilitě a neschopnosti logicky uvažovat jejich autorů, kteří neví, co sebou nese válka
Maple_Leafs_15
Skvělý, bez servítek napsaný komentář Zpětného zrcátka!
Tnuto do živého.
IvoCZ
@giorgio287 Jj, u Vás to je evidentní.
Spytar
👍🏻@Pavel Maleček❤️ napsal opět brilantní komentář 👏🏻👏🏻👏🏻 a já ✍🏻
giorgio287
Mertlíju, jsi nevzdělaný primitiv, nebo vzdělaná fialová kolaborantská ***?

Já vím. Prodejná *** jsi!
Pavel Maleček
@Karel Prochazka - akorát že ty rudé, pravda zeleně se maskující *** dnes vládnou i Bruselu a celému západnímu světu. A ty se mám zrovna tak chystají zakroutit krkem jak ty v Kremlu.
Takže i těm bruselským rudým sviním, chceme-li zůstat Čechy a ne ruskou gubernií či bruselskou džamaislámií , po bolševicku krkem zakroutit musíme.
A tak je jasné, proč nás matka příroda dvěma rukama vybavila.
Martin Kopecký
Neuvěřitelné zpětné zrcátko či křišťálová koule páně Mertlíka.
Jenom normálně pracující, daně platící, slušný život vedoucí a minimálne selský rozum používající , doufám, většina občanů našeho státu, kteří dali docela demokraticky částečně svou vůli najevo v eurovolbach asi neví jak se tito "jedině pravdomluvci" mohou tak dobře živit těmito odpady verbálními i duševními. A maximální dehonestaci názorově jiné nesouhlasící většiny.
Ať žije demokracie! Ale jen ta naše česká menšinová!!
Avatar - našinec
našinec
@tempter Tak přestaň plkat a napiš v čem se mýlím.
Avatar - Lior Chaos
Lior Chaos
Na tento článek stačí jedna věta. S*ině nemusí být jen kolaborantská, že Mertlíku ?
Jiří Holcner
Pane Mertlík, dokážete ještě něco jiného než každého jen urážet? Ale vám vlastně ve vašem věku již nic jiného nezbývá, protože pokud se podíváte zpět,tak vidíte pouze neúspěšného spisovatele, herce a publicistu, který v životě nic nedokázal. Vy jste ze svého života smutný, že? Tak proč se aspoň nezviditelnit hloupými urážkami a przněním minulosti. Je mi vás líto...
Michal Peřina
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Keltský Šaman
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Keltský Šaman
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Keltský Šaman
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Avatar - našinec
našinec
Člověk, který drží nějaké morální hodnoty podporuje buď RF a ISR nebo UA a Palestinu. Pokud někdo podporuje UA a ISR, tak je jen americká vlezdoprdýlka.
PEtr Tobes
@Honza xxx jestes dodam, to plati samo pro senat fakulty, ne pro senat univerzitni, ktery ma pravomoc fakultu v krajnim pripade zrusit a taky se o tom uz uvazuje takova fakulta je opravdu na nic, takze lepsi je ji zrusit a zalozit pak novou uz bez sevcikova zhoubnebo vlivu
xkryspin
@Stanislav Vaněk az na ten zaverbych souhlasil. v 90 letech nas nevyloupili to udelala az socanska vlada s velkym humbukem, ze zajistujou lidem praci venovali velke dotace a danove prazdniny nadnarodnim firmam, aby u nas zridili megamontovny, aby ty same firmy po skonceni danovych prazdnin presli, kde je to potom prislo levneji. Misto toho aby ty samy podminky nabidli domacim firmam.
Honza xxx
@Václav Růžička souhlasím.
Lilith Černá
@Pavell6 A komu straní Nutella a spol. - Lejnové, senilnímu Bidetovi nebo snad Alzákovi ? Ten má jedinou starost, komu se zavrtat do análního otvoru, kolik dalších miliard nasypat do ukrajinské černé díry a jak rychle nás přivést cugrunt a do CIZÍ války. Kdyby ti diletanti nešturmovali ze závětří proti Rusovi, vůbec se nás to nemuselo týkat, nikdo nás neohrožoval. Proč se mám bát Rusů, když mám zem zamořenou ukrajinskými nacisty a primitivními hovady, která jsou věčně ožralá, jezdí jako dobytek, obtěžují naše dívky a sosají už dva roky náš sociální systém i zdravotnictví, namísto aby šli hrdinně bojovat s tím ošklivým Rusem? Rus mě nedojí, dojí mě Ukáčka, a to brutálně!
PEtr Tobes
@Pavell6 Majerova tezko rict, rozhodne kolaboruje, jen je mozna natolik tupa, ze ji to ani nedochazi co vlastne to znamena. To David, ten hloupy neni, ten dobre vi, ze kolaboruje, ale ma z toho profit a dobrej flek, takze mu to vyhovuje, je to hnusne ale je to tak
giorgio287
Je pozoruhodné, kolik fialových chciválků přisprostle plácá a nadává.

Argumentů nejsou schopni, jen zvrací ty své ideologické žvásty.

Jsou empirickým důkazem, že žít lze i bez mozku

Heil Fiala! Heil Bandera!
Avatar - epr3
epr3
@PEtr Tobes 😂😂😂😂😂
Avatar - Karel Prochazka
Karel Prochazka
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Avatar - našinec
našinec
Že ji to ale sluší?!
Avatar - našinec
našinec
@Karel Teply Když není mozek, tak jsou urážky. Typické chování podporovatelů 5ti koalice.
Petr Burda
Nac tak příkře, ba přímo vulgárně, pane Mertlíku?
Co Vám ta ubohá matka selat udělala zlého, že jí přirovnáváte k těmto "osobnostem"?
Avatar - Petr Fojtik
Petr Fojtik
Nechtěj dělat něco jiného Mertlík? Mají pravdu, to jó, ale číst se to moc nedá. A Landsmanna vezmou sebou.
Avatar - našinec
našinec
Izrael se vůči Palestincům chová hůře jak Rusové vůči Ukrajině. Jelikož ČR podporuje ten správný státní terorismus, tak s tím ČR souhlasí. ....Naše vláda se chová co se týče Izraele minimálně stejně jako protivládní síly vůči RF. Domnívám se však, že většinou protivládní síly nepodporují RF, ale nesouhlasí s chováním vlády ČR v tomto konfliktu.
vojtech cizek
Kašpar.
Saša Krach
Mertlík kam ho zařadit...Do tábora chytrých ale zamrzlich v čase...Zeman Mertlík Klaus a další...A prosím nadávat Vladimírovi je zbytečné ...Prostě v nějakém roce se mozek zasta­ví..­..a.­....­..😝😂­😀😂😂
Keltský Šaman
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Keltský Šaman
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Keltský Šaman
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
PEtr Tobes
@Michal Peřina dalsi kolaborant, co fandi vrahounum z ruska. tak russko rozhodne nikoho nedrti, ma nektere nevyznamne uzemni zisky za cenu naprosto obrich ztrat a uz jim pomalu a jiste zacina dochazet technika, vzdyt uz tam posilaji muziky na mopedech ukrajina ted taky nevyhrava, ale ani zasadne neprohrava, a kdyz bude podpora ua pokracovat, coz bude, tak se muze situace zase zacit obracet a to je podstatne, takse pak nediv kolaborante!
Jiří Holcner
@Lilith Černá 👍👍👍 naprostý souhlas
Jiří Holcner
@PEtr Tobes ty jsi vizionář nebo věštíš s koule? Ale ani v jednom se ti zřejmě moc nedaří, takže si prosím tě sedni a začni přemýšlet a nečti takový nesmysly jaké jsou v Reflexu
Jiří Holcner
@IvoCZ je vidět že tě Rusy dobře znáš, jak dlouho to s nimi už táhneš 😜😂😂😂
Jiří Holcner
@PEtr Tobes když už docházejí argumenty tak je dobrá jakákoliv demagogie, že?😜
Jaroslav Konvalina
@Caslava nejste namysleny?
Keltský Šaman
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Keltský Šaman
Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.
Avatar - epr3
epr3
@Jana Čangelová Ty hesky čésky vrajt, Janycko 😂.
xkryspin
@Petr Fojtik tak to nectete. Ja taky nectu dobreho vojaka Svejka, ackoliv je vetsina cechu povazuje za klasiku. Nejde o to, ze by to bylo spatne napsano, jen se mi proste nelibi jak se lidi radi stotoznuji s Josefem Svejkem. Tak nazaver nectete tyto autory a budete mit klid.
Pavel Vlček
Trikolora jsou odpadlíci z ODS !!! Nemohli vystát Žumpíka Pavla Novotného Řeporyjce, tak odešli z ODS do SPD za Radimem Fialou - taky odpadlík z ODS !!! Jsou to agenti krtci ODS v SPD Tomáše Okamurského !!! Jsou to vlastně naší - skrytí ÓDéSáci v jiné straně, jako je třeba Jan Zahradil = agent krtek za ANO v ODS !!! Nebo jako Miloš Zeman byl opozičně-smuvní agent-krtek za ODS v ČSSD !!! Ale vy to opravdu, ale opravdu moc dobře víte !!! Jste globální korporátní probruselští eurohujerští progresivni liberální Presstituti !!! A co když to zase Ten Mučedník Donald Trump vyhraje ??? Andrej Trump vs. Donald Babiš !!! Václoš Klauzeman vs. Miclav Zemlaus !!! A Ten popletený stařík Joe Bidet je přecaj naprosto jasný Alzheimerik !!!
Jana Čangelová
Voni si myslí že je rus se je ušetří první by šly kolaboranti už by nebyli třeba kadyrovci by z nás všech udělali kozy ve válce nejde zachránit všechny
Avatar - Lior Chaos
Lior Chaos
@Karel Teply
Ne, myslím, že podle tvého jména už jsi měl sloužit v Perlovce s kabelkou v ruce😂. Namasti si pozadí aby jsi nepřišel k úhoně, vemeno z ryby.
Avatar - našinec
našinec
@Karel Teply A jak ty? Také nejsi kafemlejnek? Když někdo podporuje RF a ISR, tak mu věřím, že je to o hodnotách. Když někdo podporuje UA a Palestinu, tak mu věřím, že je to o hodnotách. Pokud někdo podporuje ISR a UA, tak mu nevěřím, že je to o hodnotách.
Avatar - našinec
našinec
@Petr Burda Dobře posloucháš propagandu. Tohle se však týká jen části Palestinců, jinak Izrael Palestinské samosprávě dluží obrovskou částku peněz za pronájem území.
Karel Teply
@Lior Chaos *** si může říkat třeba Chaos ? To jsi myslel ?,