Komentáře

Zpět na článek

Zvaž příměří, poprosil Orbán Zelenského. Proč to samé neřekl Putinovi?

47 komentářů

PEtr Tobes
4. července 2024 • 10:06
russke tajne sluzby tady spachaly nechutny teroristicky cin, vedou proti nam uz roky hybridni valku, samo rusko nas oznacilo za nepritele, a putin ma paranoiu ze proti nemu uz bojuje i NATO, coz je samozrejme uplny nesmysl, bojuji ukrajinci a my jim jen trochu pomahame, ale rozhodne ne tolik, kolik by potrebovali a kolik je v nasich kapacitach, ale to se snad jeste zmeni, je to jen na nasi ochote, ktera bohuzel nebyla zatim nijak valna...putlerova zlocinna agrese je v dusledku namirena i proti nam, toto jsou fakta, muze se vam to nelibit, ale kdo jeste dnes podporuje agresivni zaostalou benzinku na vychode, je kolaborant!
bella.
4. července 2024 • 00:10
Proč Orbán neřekl i Putinovi o příměří?
inu proto, že Putin ho už navrhl, ale Zelenskyj odmítá!
---
Spekulovat jinak, než že se Zelenským Orbán mluvil za Brusel by byl nesmysl.Orbán mluvil už z pozice svého předsednictví a tak jiné dohady jsou blbost, pane novináři!
Že Orbán nebyl na Ukrajině a jiní ano ?
Inu proto, že na Ukrajinu má jiný názor, než Nutella a Pávek z Hradu.
-------
Je paráda, že se konečně mluví o tom, že UA si kdysi dávno vymohla, že úřední řečí je ukrajinština, takže i Rusové tam žijící museli se učit a úředíci i vojáci museli umět.Je je záhadou proč 30 let od " osvobození " Ukrajinci mluví včetně těch mladých rusky!
Dnes a denně se jich na to ptám.Umí z ruské gramatiky asi tolik, co u nás z češtin, tj, nula , ale - vystupují, že byť je to jazyk jejich agresora, je to jazyk světový oproti polštinou střihlá ukrajinština.
--------------
Stejně moc nechápu, jak je možné je považovat za Slovany, když kočovné ásilnické hordy , které tam řádily byly všechno možný .....
Dle mého Ukrajinci beránčí slovanskou povahu nemají.
Dnes jsem se dočetla, že Ukrajina je považována za rozvojovou zemi.No , pravda je, že u nás zažívá boom svého " rozvoje " , že nestačí valit bulvy .
--------------------------------------------------------------------------------------------
Avatar - RASPUTIN}
RASPUTIN
3. července 2024 • 16:53
EU by mělo především jít o stabilitu Evropy. Podporovat Ukrajinu je pouze politický nesmysl, Ukrajina je nám k ničemu. Rozumné by bylo pomoci Rusku dokončit válku na Ukrajině, přijmout Rusko do NATO a časem i do EU. Byla by tak zpět vojensky a hospodářsky silná Evropa jako protiváha USA a komunistické Číny. 😎
tempter
3. července 2024 • 17:20
@RASPUTIN Bylo, nebylo, za sedmero horami a sedmero řekami žil Rasputin a byl chytrý. Pak zazvonil zvonec a pohádky je K*O*N*E*C.
PEtr Tobes
3. července 2024 • 08:44
putlerova filcka orban je opravdu smesna figurka..ano, za tim, kdo to vse zpusobil a rozpoutal, masovym vrahem do kremlu ted nepujde, vi, ze by tam vubec nic nezmohl, tak hraje divadlo, ktere je k nicemu, my vime, ze je to porad stejna putlerova nechutna filcka a nic se na tom nemeni ty vypasene madarske autokraticke prasatko, i na tebe jednou dojde!
Avatar - epr3}
epr3
3. července 2024 • 08:50
@PEtr Tobes Až na tu hlavu, viď Tobesi?
PEtr Tobes
3. července 2024 • 08:51
@epr3 argumenty dosly, co? mimochodem, ty jsi presne ta potrefena kolaborantska husa, o kterych pise v komentari pan Mertlik, kopes tady za putlera uz docela dlouho
Avatar - epr3}
epr3
3. července 2024 • 08:56
@PEtr Tobes Tak ještě že ty jsi argumentoval, a jestli někdy za něco kopu, tak to jsou objektivní, úplné a pravdivé informace. To ale duševním bezzemkům jako jsi ty a tobě podobní, asi nikdy nedojde.
bella.
4. července 2024 • 00:29
@PEtr Tobes
Kolaborace je spolupráce s vojenským nepřítelem, okupační mocí, případně s politickým nepřítelem proti zájmům vlastní země.
TEdy znova ...v l a s t n í země!!!!
Pro mě je nepřítelem ten, kdo ohrožuje moji zemi!Ekonomicly, etnicky, intelektově, bezpečnostně.
Pro mě je logicky nepřítelem Nutella , Pekarka, Pávek, Rakušan, Nerudová a Černochová a ta nezničitelná opora státu, Mirka Němcová, pro kterou jsou rozumní občané proruský švábi.
Jinak k tomu nemám co dodat.S Ukrajinou nesympatizuji a vůbec už o ní nechci slyšet!
Než se obnoví, vystěhují se k nám dalš Ukrajinci. Už teď flákají školu, čtvrtina hnije a nechodí do povinné školní docházky a jaké peklo to bude pro nás ví jen ta inteligentnější část Čechů
Neslyším už teď nic jiného, než jejich zparchantělou ruštinu a vnímám jejich aroganci a drzost!
Stojím pevně na zemi a jen blb tady může dál mávat ukrajinskýma třepetalkama a vyzývat nás k odboji proti Rusku.My s Ruskemm ve válce nejsme.A totéž Němci řekli Macronovi.Do války nás cpe Fiala s Pavlem !
-------------------------------
giorgio287
3. července 2024 • 09:17
@PEtr Tobes
A co na to zelenského filcka Fiala?
Saša Krach
3. července 2024 • 12:43
@PEtr Tobes vem kufr a jdi bojoval pan prezident tě pustí....a pak napiš jak se cítíš. úůle....
Frank51482
3. července 2024 • 07:24
Protože Putin příměří nepotřebuje. Rusko vítězí a musí všechnu tu banderovskou nacistickou pakáž zlikvidovat a Putin to samozřejmě moc dobře ví. Příměří anebo mír je pro Rusko nepřijatelná možnost, protože by to brzdy dopadlo jako s minskými dohodami. Jen by ukáčka získala opět čas na dozbrojení. Ale to je asi nad chápání kdejakého škrabálka z redakce.
Uživatel_5417695
3. července 2024 • 13:14
@Frank51482 Řekni svému psychiatrovi, že potřebuješ silnější léky, protože jsi opět upadl do psychózy.
bella.
4. července 2024 • 00:37
@Uživatel_5417695
Západ má obavy o bezpečnost Rusů.Také chtějí záruky pro menšiny a tvrdí, že Zelenskyj vykazuje známky diktátora a není tedy jasné, jaký režim by nastal , pokud by prosadil svoje podmínky.Mimo jiné, Putin Zelenskému navrhl příměří, jenže Zelenskyj nemůže moc couvnout,protože by ho soukmenovci ubodali, jakože proč to tedy začal.
Nicméně skončit to musí a stejně tak ustoupit on musí.Západ do 3. světové nepůjde.Je taky nutno neprovokovat senilu Bidena, kterej může to tlačítko zmáčknout.
Až nám popravdě strana a vláda ČR a Brusel řeknou, proč tam Putin vlítnul, možná Zelenskyj dostane nejednou po držce! ----------------
Lilith Černá
3. července 2024 • 06:50
Protože, vy ignorante, Rusové tu válku vyhráli a o příměří musí pokorně poprosit druhá strana!
Mimochodem, ta válka mohla skončit už na začátku, kdyby se do toho nesral ten britský kašpárek, co si chtěl taky hrát na lídra!
Uživatel_5417695
3. července 2024 • 13:16
@Lilith Černá
Rusové tu válku vyhráli tak, že už třetím rokem nejsou schopni hnout se dál než 100km od ruských hranic.
Lilith Černá
3. července 2024 • 16:25
@Uživatel_5417695 Ale jděte! Ještě ani pořádně nezačali!
Uživatel_5417695
3. července 2024 • 20:15
@Lilith Černá
.....a přitom je jich už přes půl milionu mrtvejch. Ale máte pravdu, Putin zjevně nemá stále dost.
bella.
4. července 2024 • 00:43
@Uživatel_5417695
Četla jsem, že oslavovaná nablblými Čechy Ukrajina šla do ofenzívy před rokem a vyzbrojená max moderními zbraněmi, které ale ovládají min vzdělaní Ukrajici se plácá na ofenzíva 20 km tam, defenzíva 20 km zpátky!
Tedy já nevím, Ukrajina má 3. největší armádu na světě.Je to ale rozvojová země.Co si rozkradli to holt sklízí .Kdyby nebylo Bidena, nebyo by ani připostra... Bruselu a už vůbec ne Fialy a spol. a jednalo by se jinak.
---------------------------------
Lilith Černá
4. července 2024 • 06:53
@bella. Titíž retardi už dva roky tvrdí, že Ukáčka hrdinně vítězí a ona si zatím vymlátila několik generací, na 50 tisíc mužů má amputovanou minimálně jednu končetinu a miliony Ukrajinců zdrhly na západ. Rusko už nehodlá iniciovat zahájení mírových rozhovorů, protože to vítězící mocnost nedělá, je to v zájmu té válku prosírající.
Dva roky Rusko bojuje de fakto proti celému NATO, "konspirace" o tom, že na území Ukrajiny bojují žoldáci USA, Francie a dalších zemí západu se ukázaly býti pravdivými, a výsledek nula! A to nemluvím o miliardách a miliardách, které se sypou do té zlodějské černé díry, aby si Alzák a vysoce postavení pohlaváři mohli nakoupit ještě dražší auta a vily.
Fandit Ukáčkům už může jen úplný debil! Do jejich války nám nikdy nic nebylo, jen nás ekonomicky ruinuje a hrozí přerůst v světovou. A ta už se nás díky stupidnímu Nutellovi týkat sakra bude!
Avatar - epr3}
epr3
4. července 2024 • 06:44
@Uživatel_5417695 Hele ťulpasi, čti taky něco jiného, než Seznam. A jestli se chceš dozvědět alespoň trochu objektivní informace o tom, jak to na ukrajinsko - ruské frontě je, zajdi třeba na armádny magazím.sk. Budeš čumět, čím vším tě tady krmí a co z toho není vůbec žádná pravda.
Saša Krach
3. července 2024 • 05:22
Co se asi Orbanovi povedlo. Ochránit menšiny Maďarů..Zachovat jim právo na rodný jazyk...a jiné...Na východě Ruská většina toto bohužel údajně neměla ...
Ono hodnotit tento konflikt z dnešního pohledu je zavádějící.
A musí se vrátit hodně do minulosti,,,a pak dělat soudy...
Už aby to vzájemné vraždění skončilo...
Nikam to nevede jen lidé trpí .
Že jsme se do sebe nepustili když se dělila naše republika..Mohli jsme se vesele vraždit. Důvod se najde vždy ..😂😂😂😂
Přeji Ukrajině vše dobré. A kdo mne chce napadat...nechť si doma zabalí a jde tam bojovat...
A napiš..😭
Lilith Černá
3. července 2024 • 06:51
@Saša Krach Zabalit by si už konečně mohla Ukáčka, co se tu dva roky válí!
bella.
4. července 2024 • 00:50
@Saša Krach
Ono je to asi tak, že tam žije mnoho Rusů.O ty má nyní obavy Západ.To co dokážou nenávistní Ukrajinci je dost strašný a že Rusové hlasovali pro Rusko je přece pochopitelný.Kdyby Ukrajina dodržela, že ta místa budou neutrální byl klid.UA je tak obrovská a přitom sami sebe nevzdělaností a korupcí zazdili do hnoje.Ta válka je pro ně svým způsobem vysvobození, protože se tam navalí Západ, postaví UA novou a donutí je pracovat, chodit do školy a možná za 30 dalších let pochopí co je Evropa a sebevědomí podložené věděním a civilizací!
To co vidím kolem sebe je bezútěšný stav pro nás, nikoli pro ně.
Myslet si můžete co chcete, ale my to odskáčeme do budoucna děsně!
--------------------------------------
giorgio287
2. července 2024 • 21:02
Zkorumpovanec bez mandátu byl navštíven jediným normálním evropským politikem. Asi dárek na rozloučenou, než si jej ukačka pověsí...
Tomáš Kostelecký
2. července 2024 • 20:33
Divím se, že toho maďarskýho komouše nenakopal do pr dele a do Pešti ho neposlal nasekanýho v pytli.
giorgio287
2. července 2024 • 20:57
@Tomáš Kostelecký
Vyhledejte odbornou pomoc. Urychleně.

Orbán je asi takový komouš, jako soudruh Fiala pravičák 😉
Tomáš Kostelecký
2. července 2024 • 21:06
ty mě taky...@giorgio287
giorgio287
3. července 2024 • 01:16
@Tomáš Kostelecký
Kde nejsou argumenty, nastupuje sprostota. Je mi tě líto.
Lilith Černá
3. července 2024 • 06:52
@Tomáš Kostelecký Tak vy jste tedy řádný magor! Nutella se spřáhl s ultrabolševiky od Pirátů, co by chtěli s bolševickým rozvědčíkem konfiskovat privátní byty a s libtardy od Topky, ale "komouš" je Orbán, jenž hájí maďarské národní zájmy?
Tomáš Kostelecký
3. července 2024 • 07:57
až ti jednou někdo nase re do palice, aspoň budeš mít čím přemýšlet..@Lilith Černá
Lilith Černá
4. července 2024 • 06:56
@Tomáš Kostelecký Ubožáčku, argumenty došly? Ani se nedivím, ono se proti tomuhle těžko argumentuje.)))
A úplně nejlepší je, když bolševický rozvědčík odmítá vyznamenat Kunderu, protože se "příliš zapletl s komunisty".
Tak to je úplně dada!
Co na to Mertlík?)))
bella.
4. července 2024 • 00:56
@Tomáš Kostelecký
Jen tak na okraj - Zelenskyj se popelil v penězích, kdy ruským komoušům hrál ve filmech a jakpak se do nich cpal!! Bylo to tak placený, že má ulito v daňových rájích!U něj je to extra divný , nebot je to Žid.
Takže co ty na to ?Za kyždým pařezem tušíš komouše a tady ten jeden hrál v burleskách Rusákům a jak moc rád !!!
A jak ho nesnáším, tak je mi ho skoro líto.Bral se za Ukrajince a oni mu zdrhli, přitom za " sajrajt" svého 30 letého svobodného žití po odtržení se od Rusů si mohou oni samy, za to Zelenskyj sotva může, že jsou líný a jen natahují ruce!
----------------------------
Avatar - epr3}
epr3
2. července 2024 • 19:23
Oni se ukra probírají i bez Orbána: http­s://pr­avypros­tor.ne­t/na-ukrajine-zacina-kyjevska-propaganda-obracet-kormidlo/
Otázka je, jestli to Putinovi bude stačit, něco mi napovídá, že ne. Určitě bude chtít vydat ty, kteří jsou vinni rozpoutáním nacionálních vášní na východní Ukrajině, které později přerostly v horkou válku. Potom, co ho v minulosti EU a USA opakovaně ochc.ly v podobě Minských dohod, bude už důsledný. Zelenský už teď může zalézt do kanálu, což mu Orbán nejspíš poradil.
Avatar - epr3}
epr3
2. července 2024 • 19:27
@epr3 A myslím si, že Orbán Zelenského neprosil, jen mu vysvětlil jeho situaci a to, že jako prezident bez mandátu, je jen onuce, která buď přijme to, co se nabízí, nebo zmizí navždycky.
Lilith Černá
3. července 2024 • 06:55
@epr3 Nejvtipnější byla Alzákova poslední průpovídka - že se západ obává vítězství Ukrajiny.))) Troufám si říct, že nikdy nehrozilo,což příčetnější občané věděli od samého začátku, zatímco idioti pištěli nadšením nad hrdinnými cikány, co přemáhají tanky holýma rukama a babkami, co sestřelují drony zavařovačkami.))) Urban legend.
bella.
4. července 2024 • 01:10
@Lilith Černá
Náhodou !
Sestřelovat drony zavařovačkama to je nejnovější ukrajinská
" hybridní válka "
bella.
4. července 2024 • 01:00
@epr3
Souhlas !
------------------------
Frantisek Najman
2. července 2024 • 19:03
Jen občané tam žijící mají právo rozhodnout zda se chtějí vrátit pod správu Kyjeva, nebo samostatnost v rámci Ukrajiny a nebo zůstat pod správou Ruska.
Žádný Zelenský nebo Putin to přirozené právo nemají!
giorgio287
2. července 2024 • 21:04
@Frantisek Najman
Ale vždyť se již rozhodli. V referendu. A připojili se k Ruské federaci.
Frantisek Najman
2. července 2024 • 22:18
@giorgio287 Ano připojili se, ale Západ to neuznal a proto by se měly opakovat referenda bez účasti Ruska, EU a USA, na př. za organizace Tureckem, či jiným nijak nezapojeným a nezávislým státem pro nikým nezpochybnitelnou legitimitu.
giorgio287
3. července 2024 • 01:24
@Frantisek Najman
Při vší úctě - tzv. Západ je rozpadající se svět minulosti, reprezentovaný hrstkou dekadentních šašků, ze kterých má normální svět srandu.
MKzB
3. července 2024 • 01:12
@giorgio287 To je asi jako když Hitler zorganizoval v Sudetech referendum o připojení k Říši. Jak to asi dopadlo, když všechny Čechy odsud vyhnal ještě před referendem?
giorgio287
3. července 2024 • 01:20
@MKzB
To je opravdu zvláštní, že na územích, kde žije přes 90% etnických Rusů, v referendu Chela drtivá většina k Rusku. Oni jim totiž banderovci zakázali rodný jazyk, jestli to nevíte.

P.S. doplňte si vzdělání - Hitler žádné referendum v Sudetech neorganizoval.
Lilith Černá
3. července 2024 • 06:57
@Frantisek Najman Klidně, ale ať si pak táhnou za své právo bojovat a ne se nechat vydržovat cizími. A financovat tu svou podivnou rozkrádací válku jim taky nemíním.
Jakub Procházka
2. července 2024 • 18:39
Zvaž oprátku na krček a podkopnutí stoličky, Víťo.
Avatar - našinec}
našinec
2. července 2024 • 18:19
Příměří je něco jiného než mír. Příměří může být doba oddychu a přípravě na další boje a nebo dlouhodobý status, viz KLDR a Jižní Korea.