Komentáře

Zpět na článek

Vladimír Mertlík: Paci, paci, pacičky, Fico vám dá botičky a nahá Brazilka jako inspirace pro Schillerovou

30 komentářů

malylibor
Jako vždy skvělé, pane Mertlíku... jen mne vyděsila představa, že si váš článek přečte pávice Dlužena von Bankrot a opravdu se bude řídit vaší radou. Když si představím, že otevřu seznam a tam na mne vyskočí fotka této šílené Burešovy loutky v póze a oblečku oné kuchařinky... uf. Měsíc bych nemohl hrůzou usnout, že se mi to objeví ve snu.
spagy
Mě je smutno z toho, že něco tak ubohého jako jste vy žije v této republice a má volební právo
Uživatel_5847612
@bella. paní kravko, bello..Vám se nedá věřit ani ten váš nick, natož něco z těch zvratků výše sesmolených. Kolik rublíků to tak hodí za směnu?
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Novinářský nádeník Mertlík je dnem lokajského přístupu pisálků k EU. Oni se ráno uklání směrem k Bruselu a často už se ani nenarovnají. Je mi docela smutno z toho, že něco tak ubohého může existovat. Orbánovi palec nahoru a přeji mu úspěch ve snaze sjednat příměří ve válce Ukrajiny proti Rusku. Je to v zájmu všech slušných lidí v Evropě😎
Avatar - Lior Chaos
Lior Chaos
Mertlík jako vždy nezklamal, zaprodanec pětikolky a navíc totálně b*bej. Konkurovat mu může ještě Steigerwald, taky podobná novinářská nula.
Jozef Kolek
mertlik ty si pekné …
Uživatel_5579791
@Saša Krach Ve vašem případě se ale trefil.
Tomáš Kostelecký
Slitá tvář. Ta zrůda snad nemá zrcadlo .
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Po volbách dá většinová část slušných lidí Česka paci, paci, pacičky, současné neschopné vládě.😀
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@spagy ...Být smutný je přirozená lidská vlastnost, tak z toho nebuďte smutný.😉
Avatar - epr3
epr3
Co zrušit Zrcátko a nazvat to "Mertlíkův sračk.met"?
bella.
Pane redaktore Mertlíku,
nepíšete jen pro dementy, ale nakouknou sem i chytří jedinci a to z důvodu, aby se orientovali v současném dění a porovnávali si názory a hodnotili sešup v inteligenci národa.
Žel, v Reflexu je to fakt jen na paci, paci, budeme stavět huhuláka a dívat se na panoramata - prostý život Mertlíka!
..........
Co bylo sem zas tak moc nepleťe, Benešovy dekrety jsme uhájili ( a to i díky ostražité novinářce Bobošíkové ), ale když tak kouknu na tu Evropu, který tleskáte, tak taková Merkelová nezvládla " my to zvládneme " a dle tohoto algoritmu to nezvládl ani Fiala a z nás se stala ukrajinská gubernia!!!.
Tím jsem já tak znechucená, že Vám to musím říct!
----------------------------------------
Frantisek Najman
Pane Mertlík to umíte jen takové ubohosti?
Uživatel_5542819
To by malo stačiť na zápis do knihy rekordov a hlavne hlúpostí ! Toľko poloprávd, klamstiev a hlavne nevzdelanosti autora . Chce byť vtipný, ale sa iba strápnil . Nepozná históriu Portugalska a ani tú politickú v Rakúsku ! A Paci Pac ? Podpísali zmluvu, zobrali zálohu a teraz ju nechcú plniť . Každý by ich predsa žaloval !
Uživatel_5579791
@bella. Chytrý jedinec bella ? Vy máte ale smysl pro humor.
Uživatel_5579791
@RASPUTIN Vy se ukláníte nejen ráno směrem k Moskvě. Zkrátka vaše kulturní specifikum a orientace směrem k ruskému naturelu nezapadá do současného západního světa. Co je zarážející je t a překvapivá drzost, se kterou se stylizujete mezi slušné lidi. Máte v tomto směru jako ruská onuce a obdivovatel stbáckého zmetka Bureše, nějaký mindrák ?
Uživatel_5579791
@RASPUTIN Máte dosti svéráznou představu o tom, co a kdo je slušný. Voliči stbáckého zmetka to opravdu nejsou. Proruští lokajové, pucfleci a mentálně vyšinutí jedinci vašeho typu jsou však součástí této společnosti a buďme za ně rádi. Současná vláda je do jisté míry neschopná. Zklamala. Nepovedlo se jí napravit bordel a chaos po minulé vládě. Plácá se v tom. Na druhou stranu se musí uznat, že svinčík, který po sobě zanechala parta totálních mentálních exotů, jako byl - je, Havlíček, Schillerová, Hamáček, Maláčová nebo psychicky vyšinutý Babiš, jen tak někdo nedá doromady.
Lilith Černá
@Uživatel_5854843 Drahoušku, já Babiše nevolím - resp. volila jsem ho s celou rodinou jednou v životě jen proto, aby se na hrad nedostal agent Pávek, což byla pro nás naprosto nepřijatelná varianta. Bohužel nevyšlo.
Ale ač ho nijak nemusím, rozhodně ho nelze srovnávat s kriminálníky z Dozimetru nebo s patologickým lhářem Nutellou, jenž popřel všechny! předvolební sliby do jednoho! Babiš se vždy! pohyboval maximálně na hraně zákona a deset let vytahované Čapí hnízdo už je něco tak trapného a zoufalého, že to nemá obdoby.
Babiš má skvěle nakročeno a všem těm zoufalým posměváčkům z ODS vytřel zrak založením Patriotů. To, že je eurosvaz vyloučil z veškerého rozhodování ukazuje na naprostý deficit demokracie - ty politiky totiž zvolilo 20 milionů Evropanů, jejichž hlasy se tu pohrdá! Nic blbějšího už Lejnová a spol. udělat nemohli - bude to první hřebík do jejich rakve. A úplně stejně to praktikuje Pětidemolice s opozicí u nás i ona na to šeredně dojede! Hlupáček Nutella si ještě nevšiml, že čas oponou trhnul a mění se kulisy. Pávkovi, coby zkušenému rozvědčíkovi, to došlo rychle. Král je mrtev, ať žije král!
Uživatel_5854843
@Lilith Černá Dojemná obhajoba někoho tak lidsky odporného, jako bývalá zlodějka a korupčnice Vildumetzová z ODS, která se později našla v profikorupčním hnutí ANO. Konečně mohla lhát, krást, korumpovat a nebýt nápadná, či že by ji hrozilo vyloučení, neboť byla mezi podobně disponovanými jedinci. Tvrdit se slzou v oku, že nezná člověka z podsvětí, který křtil její vymodlené dítě, to by možná obstálo i na divadelních prknech. Vážená, z exkrementů bič neupletete, tedy ani tzv.Fialova kampelička, výmysl Babišových pohůnků, či "mafián" Rakušan nejí téma, které by se dalo na reálném základě rozvádět. Kauza Dozimetr spěje do konce, hlavním aktérům hrozí desetileté tresty a to je jiné kafe, než neustálé bránění odsouzení Babiše uplacenou justicí, kde se účelově mění ministři, odvolávají prezidenti Policie či ředitelé GIBS za účelem, ochránění a rozmělnění trestných činů stbáka, který, "nikdy, nikagda, neodtupím." 11 trestních podání na ing.A.Babiše je zárukou, že to jednou vyjde, milá Babiško.
Lilith Černá
Uživateli, nejde na vás reagovat, takže vám odpovídám zde!
S tou Vildumezcovou jste vedle jak ta jedle a dobře to víte. V ničem nejede! Zato váš mafián Rakušan přečkal i pět mrtvých a Nutella "sebevraždu" ředitele své záložny. A to nejsou zdaleka všechny skandály...
Takže se jděte vycpat s takovými hovadinami. Na Babiše máte leda tak Čapí hnízdo (už deset let) nebo jeho " vazby na Putina".
Uživatel_5579791
@Lilith Černá Zmiňujete Dozimetr ? Ve které jede Vildumetzová a zločinecká galerka, která se u nich schází a křtí jejich děti ? Jste tu často za slepici ? Blbiš nemluvňátko :
http­s://ww­w.ba­biso­vyzlo­ciny­.cz/
Pavel Nyklíček
@Lilith Černá
Říká se tom daň za demokracii.
Dle agentury STEM jsou voličí Babiše v kategorii 55+ bez maturité, takže to je ta daň.
Vyjádřit se může i nevzdělaný. Zda je to dobře či špatně necháme jiným, ale odpovědi těchto kadetů jsou většinou ve formě jedné, neucelené věty...bohužel daň.
Lilith Černá
@Uživatel_5847612 A kolik platí Lejnová nebo CIA vám, vy sposťáku? Asi došly argumenty, viďte? Nějak se vám to sype. Tohle soudruh Nutella s Vondrovými trošku ***.))) A tak nezbývá než Patrioty obvinit z proruských záměrů - jak jinak, že?
Ukradina a Babiš je jediným tématem tohoto zpozdilého kvazipolitologa. Nejneoblíbenějšího premiéra a vlády na světě!
Lilith Černá
@Pavel Nyklíček Tak určitě... Ty vaše predikce vám nějak nevyšly ani u eurovoleb.)))
Babiše jsem nikdy nevolila, ale díky této frakci mu to asi hodím. Buď jemu nebo Motoristům.
Lilith Černá
@Uživatel_5579791 A co jsou voliči Pětidemoličních grázlů a dozimetrové mafie? Idioti nebo gauneři? Proti nim je Babiš hotové nemluvňátko.
Lilith Černá
Opět trapný a nevkusný Mertlík!
Brazilkou by se měla spíš inspirovat nějaká pokrokářka - např. soudružka Pekarová, Nerudová nebo ta obscénní šlapka od Pirátů...
Enigma Divín
@Pavel Nyklíček Politická korektnost brání tomu, aby česká vládní a mediální garnitura konečně přestala Bureše prezentovat jako politika, ale chovala se k němu jako k nasazenému rozvratnému živlu. Bureš pokračuje dál ve službách bývalých chlebodárců v programu "kapitalismus porazíme kapitálem". Do česka byl jako migrant nasazen, obalen Agrofertem, aby česku škodil. Jeho životopis to potvrzuje. Dokud EU potřeboval pro svoje kšefty, byl proevropský. Dostal čočku od Olafu a stal se společně s kumpány Patriotem. Je to Pyrhovo vítězství. Budou řvát za zavřenými dveřmi. Až přijde čas, budou zveřejněny oficiální seznamy příjemců rublů.
Pavel Nyklíček
@RASPUTIN
Tak s tím bych příliš nekalkuloval.
Poslední preference vyznivaji stále na plichtu, spíše se to naklání k současné koalici, jelikož 15 měsíců do voleb je sakra dlouhá doba a vláda jen čeká na to aby "prodala" své výsledky a ty rozhodně nejsou špatné.
Navíc dobrý taktik čeká na svou dobu a zřejmě ještě vznikne v krátké době nová strana.
Babiš to nyní přepalil a nastane pád. Příliš spěchal a český naturel je známy tím, že neodpouští.
Uvidíme, že bude velmi velmi těžké u voleb dosáhnou 30%. Velmi těžké.
Je tu totiž ve hře další faktor a ten Babiše jistě nepošle vzůru ale naopak.
Tím je politika krásná a historie volebních výsledků jde přes kopirak a tak volba Babiše z mého pohledu přestává být perspektivní.
Stará vystrílená puška příliš tlačila na pilu.
bella.
@Uživatel_5847612
Jsme obleženi Ukrajinou, ptejte se spíš kolik hřiven!
Saša Krach
Merta si myslí že ho čtou jen blbci. Tak píše a píše a píše.
No...udělal si to jednoduché...😛😛😛😛😛