Komentáře

Zpět na článek

Válka na Ukrajině: Evropou se masově šíří chcimírismus. Ukazuje to celoevropský průzkum, včetně Čechů

104 komentářů

Jaroslav Krasňanský
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
seng
Jen naší váleční stvaci by nakupovali granáty a další zbraně. Ale,že ani samotní Ukrajinci nechtějí do války je vůbec nezajímá.
Richard Šebesta
@seng Proč by je to mělo zajímat ? Oni jsou přece " demokraté " nového typu a sice komunistického. Dobře se od soudruhu učili. Jim stačí to jejich už omšele, kdo nejde s námi jde proti nám.
Daniel Je
A kdo by chtěl válčit, obzvlášť když to není jednostranný tah na bránu. Válku chtějí politici.
giorgio287
Chciválkové by měli okamžitě nastoupit na frontu. Bez Fialy, Dozimetra, Lipánka a podobných parazitních existencí by nám bylo líp.

P.S. Návrat nežádoucí...
Lubomír Oršulík
Asi bych tomu průzkumu na Ukrajině moc nevěřil vzhledem ke stavu zdejší "demokracie".
Markus Wassertrüber
Až se vyčerpají všichni statistikové a vykladači jejich výsledků, dojde možná na jeden fakt: podobně, jako v historii po válce mezi Paraguayí a Bolívií, nezbudou na Ukrajině téměř žádní muži, jako tehdy v Paraguayi. Ještě dnes není tento nedostatek vyrovnán, a tak není výjimkou, že si muži vydržují mimo manželku i další ženy a bývá to s pochopením tolerováno. Až tam dospěje Ukrajina, koho asi po instaluje NATO do té slibované, alianční armády. Vdovy?
Michal Peřina
To jsou perly, vážení, i diskuse na aeronetu, má vyšší úroveň, jak tady tohle. To nemůže být z vaší hlavy. Nebydlíte náhodou poblíž nějakého radaru? Máte brutálně vymyté mozky, jste jak informačně paralyzovaní, v momentě informace války na Ukrajině, vám to v hlavě přepne, vyjedou vám klapky na oči a jedete si tu svou jednohlasnou, notu, bez jakéhokoli zamyšlení či nadhledu. VZPAMATUJ SE! Rusko se porazit nenechá, má na to!
PEtr Tobes
@Michal Peřina a co to rusko ma krome spusty vyplachnutych muziku jit ochotne za par grosu padnout za putlera? to uz vime, ty zatim ma...jinak ma jeste starou techniku z dob SSSR ktera ale nastesti uz zacina dochazet, a pak ma nerostne suroviny, bez kterych uz by byli davno na drzce, ale ony ty sankce uz zacinaji pusobit, chce to cas. cina to kupuje za hubicku a to se samozrejme projevi, gazprom uz je v bankortu a to je dilo putinovo...a ze ma jaderne zbrane, ano to vime, jenze my jako NATO je mame nastesti taky, a to ten vrahoun dobre vi, tazke straseni jadrem si strc nekam, oni se rusaci taky nechteji vyparit, je sice nechutne tim vyhrozovat coz oni delaji ale je to i detinske..nic jineho totiz uz ta polorozpadla benzinka nema
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Každý kdo v Česku podporuje válku Ukrajiny proti Rusku, ohrožuje bezpečnost Českých občanů a to na hranici možné velezrady. Takto bude nutné věc ve vhodné době hodnotit a proválečné dezoláty v tomto rozsahu trestat. Samozřejmě spravedlivě, demokraticky, ale všechny a všude.😎
PEtr Tobes
@RASPUTIN rekl putleruv sluha a zradce rasputler...
Michal Peřina
@PEtr Tobes Ne, pouze projev zdravého rozumu na jeho straně, a opodstatnění mých slov výše, vyplachujte se raději z druhé strany, je to zdravější i bezpečnější.
Michal Peřina
@RASPUTIN Nebyl bych na ně až tak přísný, v podstatě mají tyto chuděry, vypláchnuté mozky, tzn. bych to hodnotil jako ohrožení z nedbalosti. Ovšem pokud by nás ti dementi vypatlaní, zatáhnou do války, tak to tresty nejvyšší. Především, bych se zaměřil na vedoucí tady těchto všech mediálních žump. Jelikož to jsou ty klystýry mozkové, kterými si naše pomatené chuděry proválečné, tak ochotně nechávají vyplachovat hlavy.
Pavel Nyklíček
@RASPUTIN jak ale trestat miliony lidí u nás?
Je to vůbec reálné?
Miroslav Gregorovič
@RASPUTIN a ztrestat proruské maniaky a to nejlépe okamžitě.
Uživatel_5848652
Větší snůšku blábolu jsem ještě neče­tl.Nev­kus.U­razka podstaty lidského bytí .Doufám, že autor to sesmolil jen kvůli honoráři,jestli to tak skutečně myslel, potěš ho koule pisálka hloupého.Ostuda médií.
Pavel Molík
Normální člověk nemá radost a ani zájem o to, aby v šíleném bratrovražedném boji na Ukrajině přibývali další mrtví a zranění.
Michal Peřina
@Pavel Molík Přesně tak! Konečně se začíná objevovat názor zdravého rozumu. Prostě normální je na planetě žít! Pro život, je zde místo! Né pro smrt a nesmyslné krvelačné vraždění. Od dětství mi cpou do hlavy vznešená moudra, jako moudřejší ustoupí.. a najednou tohle.. A lidi jak smyslu zbavení, bez pudu sebezáchovy, jak nemyslící telata, musíme porazit Rusko. Vůbec jim nedochází, že říkají: Musíme se vyhladit jaderným holokaustem.. Ale tak jsou to jinak světoví experti, a Rusko přece svou jadernou převahu nepoužije..
Marek Věchýtek
Průzkumy jsou důležité, protože politikové se často rozhodují podle přání voličů.
Je jasné, že válka skončí kompromisem a že nová hranice povede po linii fronty. Kdy? Podle mě po příští zimě, kdy Ukrajinci bez elektřiny a bez pravidelného zásobování (Rusové se začali zaměřovat na infrastrukturu) pochopí, že je lepší skončit válku aspoň s nějakými muži v populaci a bez návratu do středověku).
Válku bude dobré takto rychle skončit také proto, aby se předešlo nasazení taktických jaderných zbraní Ruskem.
Jinak řečeno - čím delší válka, tím je větší nebezpečí jaderné války a totální války.
(Navíc jsou na naší straně i ekonomické důvody, vždyť ten odliv zdrojů z Evropy na Ukrajinu je jedním z důvodů zaostávání Evropy za světem.)
Richard Šebesta
@Marek Věchýtek Vše co píšete je logické a má svou racionalitu. Jde jen o to aby tak uvažovali všichni hlavní aktéři. Nevím jak to vidí Putin tedy ukončení války kompromisním mírem ,ale pokud jde o Zelenského a hlavní státy NATO a EU ti o tom nechtějí ani slyšet a stále chtějí válčit a válčit. Tudíž váš optimismus nesdílím a válka klidně může trvat další 2 nebo i 3 roky.
Marek Věchýtek
@Richard Šebesta
Ukončení války není jen věci názoru či jak se kdo z politiků vyspi, ale hlavně věcí ekonomiky, názoru voličů a stavu války.
Takže když se válka změnila v poziční, Putin stále má podporu většiny národa a Západ nevypadá na to, že by podporu Ukrajiny přerušil, co zbývá? Válčit sto let?
Ale pokud vyhraje Trump, řekl bych, že Zelenský pochopí, že válka končí a vzdá se východní části země, stejně jako se vzdal Krymu. Obzvlášť po zimě, která bude pro Ukrajince bez elektřiny velmi krutá. (Vždyť když chybí proud, nemáte ve městech vodu, plyn, v provozu lednice, světlo.)
Jozef Kolek
klamať klamať klamať
Avatar - našinec
našinec
Co se týče Orbána, tak mne hrozně pobavilo jako dětskou radost měl Brusel, když dva dny před maďarským předsednictvím předčasně prosadili dohodu mezi EU a UA z obavy, že Orbán by to nedovolil. A Orbán následně všechny převezl cestou na UA a do RF. Holt střet aktivistů s diplomatem.
Pavel Nyklíček
@našinec
Vždy je vše o penězích.
Maďarsko není bohatý stát. Má zadrženo příliš mnoho peněz a tak ve finále bude potřebovat peníze se kterými bude spojen jeho souhlas s Unií.
Koho chleba jíš, toho chleba zpívej...
Polsko bylo to samé.
Avatar - našinec
našinec
Omylem to dobře řekl premiér Fiala - Mír na Ukrajině není v našem zájmu.......Boje na Ukrajině by pro EU měly skončit tak, aby nebylo jednoznačného vítěze. Jakýkoli vítězný ruský stát je špatně.
PEtr Tobes
@našinec aha, takze pro tebe by bylo vyhnani okupantu z vysostneho ukrajinskeho uzemi, coz by byl jen navrat ke stavu z roku 94 podle prava, ke kteremu se rusko zavazalo a ktery agresi porusuje uz od roku 2014 vymenou za to, ze se tehdy ukrajina vzdala jadernych zbrani, tak tento navrat k normalu a ke stavu dle platneho prava bys povazoval za "spatne"..nj kazdy jsme nejaky ze
Avatar - našinec
našinec
@PEtr Tobes Když se Ukrajina nechala v roce 2014 od EU a USA vehnat do konfliktu s RF, tak by to bylo špatně. Řešením by mohla být samostatnost Novoruska, Krym ruský, UA v NATO a EU.
PEtr Tobes
@našinec ukrajina se nikam vehnat nenechala, ukrajina byla sproste napadena agresivnim rozpinavym ruskem, tak to je, rus nema na ukrajine vubec co pohledavat, ani v jeji vychodni casti. mozna "finlandizace" by resenim teoreticky byla, ale to je jeste daleko, bez vstupu do NATO aspon podstatne casti ukrajiny tam klid urcite nebude a k tomu se musi ukrajinci jednak sami rozhodnout, ze se vzdaji casti sveho uzemi za clenstvi v NATO, a taky ten konflikt musi byt nejdriv "zamrazen", tj russko se musi vycerpat natolik, ze uz nebude schopno pokracovat v agresi, nebo sundat putina, pak by to mozna slo, driv tezko
Michal Peřina
@PEtr Tobes Proč nemohu odpovědět na váš poslední komentář... Máte pravdu, Ukrajina se nikam vehnat nenechala, ona tam ochotně vběhla sama. To co píšete, je typicky názor někoho, kdo je jednak vůči Rusku z nějakých důvodů zaujatý, druhak se ochotně nechal krmit, jednohlasným mainstreamem.. Píšete to, jako by Ukrajina byla míru milovný prosperující stát. Majdan, polovojenské pluky, vojenské tábory pro děcka, extrémní korupce, nacismus vymykající se kontrole. Mafie ovládající stát. Dlouho trvající spor na hranicích s Ruskem vám asi také naprosto unikal. Základny obklíčené Rusko taky asi není důležité.

No ať je to jak chce. Faktem zůstává, že je Rusko vojenská velmoc, s největším jaderným arzenálem. Pokud vám tato jedna věta nerozsvítí. Potom máme problém, větší než se zdá.
Richard Šebesta
@Michal Peřina V podstatě souhlas.
PEtr Tobes
@Michal Peřina dobra snuska proruskych lzi...proste vam se nelibi, ze rus napadl ukrajinu a pacha tam zlo, tak si to nejak sam pro sebe omlouvate, ze to tak uplne neni, protoze takovy svet je pro vas "prijatelny", nicmene v takovem svete realne nezijeme, dlouhotrvajici spor na hranicich - co to je za blbost?? od roku 2014 se rus vojensky vmesuje do zalezitosti cizi zeme do ktere mu ma byt uplne kulove, coz sam priznal i Igor Girkin strelkov, ktery byl dokonce nastvany na putina a z jeho pohledu spravne, ze to nespustil tu velkou invazi mnohem driv, protoze tehdy jeste ukrajina nebyla tak dobre pripravena, jako v roce 2022. pred dvema lety pak putin spustil velkou invazi a myslel si ze okupanty budou ukrajinci vitat kvetinami, to se nestalo, u kyjeva dostal po drzce, tak putler valci dal protoze hraje i o svoji svobodu a mozna i zivot, a pritom pacha neuveritelneou spoustu zlocinu na ukrajinskem uzemi...je to tak a nic s tim nenadelate
Pavel Nyklíček
@našinec
Proto také bude válka trvat do konce příštího roku.
Oboustranná únava a patová situace vyzní do ztracena.
Nebude vítěze, jen každý bude rád, že už nelétaji drogy nad hlavou.
Drogy rozhodnou.
Zdeněk Cincibus
Rus chce poroučet od Kamčatky až po Lisabon,na životě jim nezáleží jinak by se nedožívali muži o 8 let méně než Češi , bohužel to je realita.
Jozef Kolek
@Zdeněk Cincibus si si to pomýlil s amikmi a s anglanmi, synu
Zdeněk Cincibus
@Jozef Kolek Čech se dožívá cca 75 roků, Rus cca 67 co je lepší podle mě o tom je životní snažení.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Války chtivá Ukrajina a její podporovatelé jsou nebezpečím pro celou Evropu. I k nám v roce 1968 jako první, většinově, na tancích a pod praporem SSSR přijeli vojáci z Ukrajiny a na rozkaz Ukrajince Brežněva.
Pavel Nyklíček
@RASPUTIN
Ukrajinský naturel je bojovnějši než ten ruský.
Zatím moc rusů na UA nebojuje a tahá se to z přidružených chudých oblastí Ruska.
Na UA není tolik strategických objektů ke zničení, jako v Rusku. V tom je Rusko zranitelnéjši a pokud urkrajincům blízký partyzánský boj bude i nadále vyhovovat, bude mi rusák opravdu obrovské škody.
Má navíc obrovské výdaje na armádu a vlastně nulové zisky!
Já myslim, že Rus je na tom podstatně s výhledem do budoucna hůře.
King I
Dostatek chcimírů na to, aby šli na Ukrajinu postřílet okupanty a zařídili si mír. Když něco chceš, tak pro to taky něco udělej.
Richard Šebesta
@King I Naopak. Místo kecu ber ty a tobě podobni plnou polní a jdi na Rusa. Možná s vámi Ukrajina slavně zvítězí a TY a tobě podobní budete hrdinové. I když někteří z vás přijedou v rakvi ! Je to sice smutné ale to už jaksi k válce automaticky patří, že jo ! Tak makej běž balit a směr Kyjev !
King I
@Richard Šebesta Prvně se podívám jak ti to jde a pak ti eventuálně pomůžu.
Michal Peřina
@King I Jde vidět, že realita je vám země vzdálená.. jednoduchost vašeho myšlení.. je úsměvná, přeji hodně štěstí.
Richard Šebesta
@King I Ty už jsi hodně pomýlený ! Proč ti kteří chtějí mír mají jít bojovat ? Na Ukrajinu musíš právě ty a tobě podobni kteří chcete válčit až do konce světa nebo do konečného vítězství ! Buď jsi na drogách nebo piješ jak duha nebo jsi se zbláznil,když píšeš takové nesmysly ! Zamysli se nad sebou,pokud to umíš !
King I
@Richard Šebesta Kdybys měl ducha tak bojovného jak dokážeš mlít hubou, už by bylo po válce.
Jozef Kolek
@King I cha cha cha, si dostal
Michal Peřina
@King I Názorná ukázka, extrémního výplachu. Že tam nejsi ty. Zcela ti uniká, ale úplně markantním způsobem, krom zdravého rozumu, i fakt, že to CO CHCEME!!! Máme a já osobně to mám od narození. Nemyslící pro válku zfanatizované telátka, mě toto vlastnictví ohrožují svou bezbřehou stupiditou.
Více nesmyslný komentář jsem už dlouho nečetl. Vy doma taky hasíte oheň ředidlem? Já vodou, pokud možno. Benzín teče v tuto chvíli z úst vás pomatených zaslepenců. Voda, z úst našich, co jsme si zdravý rozum udrželi.
Zdeněk Cincibus
@King I Největší chcimir je Fin 5 milionů obyvatel,180 000 vá armáda,800 000 lidí v aktivních zálohách 50 000 krytů. Jak rychle zatočili s nezvanými hosty mají prostě kapacitu dělali na obraně.
King I
@Zdeněk Cincibus A přesně tak se to má dělat.
Pavel Nyklíček
@King I
Zřejmě by se našlo spoustu těch co by šli od nás bojovat na UA, ale je to zatím protizákonné s odnětím svobody.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Výhodnější by pro Evropu bylo pomoci Rusku ukončit válku na Ukrajině, časem Rusko přijmout do NATO a do EU. Vytvořila by se tak silná Evropa jako hospodářská a vojenská protiváha komunistické Číně a multikulturním USA. Ale k čemu je nám Ukrajina ?😎
Asatin
SracPUTIN Rusaku,smrt vyresi i putina.Hrat si na na Hitlera se nikomu nevyplati.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@Asatin ..Ty jsi tak inteligentní, jak ty to děláš ?😀
Asatin
@RAS PUTIN Rusacku ,zeptej se putina,ten ti to vysvetli i zlaty rubl prida.
Pavel Nyklíček
@RASPUTIN
Určitě.bych s tímto snem souhlasil. Byl by to ideál a já osobně považuji za největší nebezpečí právě Čínu.
Čas udělá své a aby lid zmoudřel je potřeba ještě tak dva roky bojovat.
Pak je i možné vytvořit sen o společenství východu a Evropy.
Asatin
Za Hitlerem letel chcimir Chambaerlaine trikrat vyjadnat mir a podepsal Mnichov a zustal mu v ruce toaletak.Hitler z neho udelal blba a v klidu nas obsadil.No a mir jak z pohadky.Orban s Babisem jsou stejni chcimirove .Pouceni je stejne,,porazit valecneho zlocince Putina.
PEtr Tobes
@Asatin to ale nasim "chcimirum", tedy tem, co jsou pro tzv. "russky mir", tedy v podstate diktat agresora, vubec nevadi, hlavne kdyz bude aspon chvili zdanlivy klid..ze by to nebylo nadlouho je jim jedno, oni mysli jen na par mesicu dopredu, dal to nedokazou a z historie se poucit uz vubec ne
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
@PEtr Tobes ..... Existují jenom dvě možnosti, buď se podaří Ukrajině uzavřít mír s Ruskem za podmínek Ruska, nebo bude Ukrajina postupně vymazaná z mapy. Prostě chciválkové, jiná reálná možnost není.😎
PEtr Tobes
@RASPUTIN chcivalek je predevsim tvuj "vudce v kremlu". ktery agresi rozpoutal protoze je to paranoidni magor a zlocinec. a moznosti je samozrejme vic, russaci zacinaji mit problemy jednak s moralem, protoze chcipaji pro tisicich a zacina jim taky pomalu a jiste dochazet technika, maji problem s vybavenim protoze korupce a vecne valcit "jen tak z rozmaru" nejde, i te russke valecne ekonomice zacina dochazet dech, takze vseho do casu, ono to prijde!!
Pavel Nyklíček
@RASPUTIN
Válka se vyhrává ve většině případů překvapením protistrany a k tě nedošlo.
Něco jak Krym. Tam to vyšlo.
Nyní už je pozdě a pokud začneme počitat ruské ekonomické ztráty, tak ukrajinská partizanstina ve své vynalézavost se nedá zastavit a rus už třetím rokem stojí na místě.....
To nevypadá na vítěznou cestu k světlým zitřkům..
Asatin
@PEtr Tobes Presne tak.Az by jim do bytu vrazil rusak,tak by porad chteli mir.
Avatar - našinec
našinec
@Asatin Lepší, když do bytu vrazí Ukrajinec. )
Michal Peřina
@PEtr Tobes Ještě chvíli budete produkovat tyto myšlenkové výměšky, a nejen že budu pro ruSSSSSS(pro vaší radost)ký mír, ale přímo budu prahnout a toužit po Ruském režimu, Ruské vládě, a nejspíš proti vám pomatencům i Ruských tancích, neboť vy nedáte pokoj.
PEtr Tobes
@Michal Peřina vzdyt ty po nich taky touzite, tak se za to aspn nestydte, je to vlastizradne ale nikdo vas za to nezavre, aspon zatim
giorgio287
Evropou se šíří zdravý rozum, šílený chciválku!

Brání ti někdo jít sám chcípnout na frontě?!?
Richard Šebesta
@giorgio287 Nikoli ale místní gaučoví válečníci jsou tak schopni válčit tak akorát na hubě ! A nutno dodat to jim jde dobře !
Pavel Nyklíček
@giorgio287
Brání. Zákon ČR se svojí sazbou za nezákonné vystupování do bojů na Ukrajině, neboli jít bojovat nelze.
Prezident Pavel může jednotlivci udělit vyjimku
giorgio287
@Pavel Nyklíček
Pávek udělí výjimku každému.
A padlým udělí Leninův řád 🤣
Saša Krach
Tento trend chci mír se dá jednoduše zastavit...
1. Poslat jednotky NATO jako odborný personál...k nejmodernějším druhům zbraní na Ukrajinu.
2.Sestřelit vzdušné cíle Ruska z území NATO
3.Zničit logistiku Ruska a bombardovat Ruská města...s cílem podlomit podporu Putina a přesvědčit jeho voliče že zklamal.
Závěr a výsledek.
Vojenská supervelmoc si nemůže dovolit prohrát. Nasazuje taktické malé atomové zbraně , ničí prakticky vše a to dlouhodobě.
Útočí na území NATO...Aliance odpoví stejnou silou...
A přátelé
4.
Masově umírají chcimíři problém se řeší....
5 Pozor,,,oni nějak umírají všic­hni.­...co­,,,co,­,,to je hrůza...zastavte to..
6...Haló haló nezbyl náhodou nějaký chci mír.😂😂😂😂😂🤡🤡🤡🤡👹😛😛
Fixe. Ale jsou i zde blbci kteří toto hlásají. Zdravím
King I
@Saša Krach

Myšlenka, že by jediný člověk, i takový Putin s poruchou osobnosti, mohl zničit celý svět, je spíše námět pro fiktivní příběh než realita. Ve skutečném světě mají lidé omezené možnosti a zdroje.

Dokonce i mocní jedinci potřebují spolupracovat s ostatními, aby dosáhli velkých cílů. Zničení světa by vyžadovalo nesmírné množství zdrojů, koordinace a podpory, což je vysoce nepravděpodobné.

Ale ty zařveš určitě.
Saša Krach
@King I Pokud si dáš janku trochu času a prečteš si jak začali opravdu velké války...nebo prvá světová...tak se ti dostane poučení...Ano ,,,,z blbostí lidí. Ale to vládli ještě Kingové,,,,a ty moc chytrosti až na malé výjimky neměli...King jako velké 💩a omluva.
King I
@Saša Krach Rozumím, z Putinovy blbosti. Děkuji za vysvětlení.
Pavel Nyklíček
@Saša Krach
Válka "jádrem je zcela nereálná,.jelikož z ní mají největší strach ti,.co mají od ní klíč.
Tak bylo a bude.
Frantisek Najman
Autore článku píšete I když jednání s ruským masovým vrahem a co masoví vrazi USA?
Václav Vlček
Pamatuji Reflex když kdysi začínal...
To co je z něj za plátek v posledních letech je čirá hrůza.
Pavel Nyklíček
@Václav Vlček
Babiš taky byl jen malej udavač a jak se vypracoval..
King I
Orbán byl včera v Kremlu.
Orbán mír nevyjednal.
Orbán má jen kecy.
Orbán je 0.
PEtr Tobes
@King I je to presne tak. a je sranda, jak se sem zase sletly putinovy filcky jako potrefene husy a horlive obhajuji toho vrahouna. nj kdyz ho milujes, tak vrazdeni ani nevadi...to je hnus
Richard Šebesta
@PEtr Tobes Je z potěšením jak se tady slétly dvě natovské válečné filcky. Které mají kecy o vrahounech ale že umírají nevinní Ukrajinci je jim jedno. Bojovat se musí byť to nemá cenu ale oni jsou v teple a z gauče pindají ! Apropos z gauče se válka moc efektivně nevede,co takhle pomoct Ukrajině aktivně ?
King I
@Richard Šebesta Jak aktivně myslíš? Mám tě zastřelit?
Richard Šebesta
@King I Ty jsi ale zbabělý DEBIL. Vem polni a běž na Rusy. Já střílím po Ukrajincích ? Nechápu proč mně chce zastřelit,stílej na Rusy " HRDINO " z GAUČE a nejlépe v PYŽAMU.
Jan Audy
Pokud pan reportér někoho nazívá masovým vrahem měl by si uvědomit že všichni prezidenti USA patří v podstatě do stejné kategorie. Kolik už rozjely válek kde to odnesly civilisté. O tom by jste měl také napsat reportáž. Irák, Afgánistán, Jugoslávie atd.
JiriToscana
@Jan Audy vrať se do školy na pravopis. Omílané kecy chcimírů, rudý Káti Konečný a dalších dezolátů o Afghánistánu kde okupovalo russko, USA vyhnalo Irák když přepadl Kuvajt a genocida Srby o tom už soudruzi v té věci nemluví.
Richard Šebesta
@JiriToscana Kdo nemá argumenty nadává. Inu hned se pozná charakter, obráceného komunisty !
Stanislav Silhan
Situace je příznivá pro jednání . Jen do vzpomeňte jak vzniklo Kosovo tenkrát nikdo neprotestoval ze Srbsko přichází o území. Tak teď muže vzniknout další stát . Bez problémů.
Jan Audy
@Stanislav Silhan
Přesně jak píšete. Prostě dvojí metr. Jak se to USA hodí. Fuj rádoby mírotvůrci. Pouze jak se jim to hodí.
lug70
Volat po míru je hlas rozumu. Naopak jen blbec chce válku, kterou ani nelze vyhrát. S Ruskem totiž nelze vyhrát. V dnešní době je to naprosto vyloučeno i kdyby na Rusko táhl celý kolektivní západ najednou. Blbcům chtivých bojovat s Rusem bych však nebránil aby se předvedli v plné polní. Ať ukážou, že nejsou jen směšnými kecálisty schovanými v bezpečí za klávesnicí. Když tak horlivě chtějí táhnout na Rusa ať jdou osobně. Klidně jim přispěju na samopal nebo granát a ještě jim zamávám na rozloučenou. Aspoň se těch válkychtivých blbců zbavíme. Vrátili by se v lepším případě v cínových rakvích, v horším případě budou hnít v hromadných hrobech někde na Ukrajině. Jinak, proslýchá se, že premiér Orbán nejel do Moskvy jen proto aby se pokusil vyjednat mír, ale že měl taky jednat s Putinem o možnosti Maďarska vstoupit do hospodářského uskupení BRICS.
Avatar - Monika
Monika
@lug70 lépe to nešlo napsat...
JiriToscana
@lug70 Ať si vstoupí paprikář kam chce. V tom případě nebude v EU a nebude ani od nikoho dostávat peníze které bude krást pro svou famílii a kamarády. Brics má sám problémy.
Richard Šebesta
@JiriToscana Jasně BRISC má sám problémy ale ta skvělá EU je nemá ! Možná víc než BRICS.
lug70
@Richard Šebesta BRICS má jen dětské nemoci, ale rozvíjí se. Má budoucnost. Horší je to s EU, která má stařecké neduhy a je bez budoucnosti. Je to zelenorudou rakovinou prožraný organismus, blížící se k neodvratnému konci.
Richard Šebesta
@lug70 Že EU skončí je jasné je to jen otázka času.
Uživatel_5542819
Lepší chcimírizmus ako chcivojnuzmus !
JiriToscana
@Uživatel_5542819 až ti někdo ukradne půl baráku a bude ti držet pistoli u hlavy tak ti přeji aby soud a tví sousedí rozhodli, že nejlepší bude, aby se tvoje rodina uskromnila jen v polovině domu. Doufám že souhlasíš. Orbán a chcimírové to tak přece chtějí.
Richard Šebesta
@JiriToscana To je dost trapné a primitivní přirovnání.
Richard Šebesta
@Richard Šebesta A z gauče se dobře válčí, že ?
JiriToscana
@Richard Šebesta co je na tom jinýho?
Richard Šebesta
Když se na to podívá člověk zdravým selským rozumem a je informován nejen mainstreamovými zprávami ale i těmi opozičními tak zjísti,že válka je na mrtvém bodě. Tedy ani Rusko ani Ukrajina nemají na to válku rozhodujícím způsobem vyhrát. Po skoro 30 měsících válčení to je tristní zpráva. Co dál ?
Kdyby to bylo na mne jak uváděla anketa,tlačil bych obě země Rusko i Ukrajinu ke kompromisu (tedy nikoli jen Ukrajinu). Kecy některých naších politiků,že to je výhradně věc Ukrajiny kdy ukončí válku neberu. Asi tihle mudrl­anti,­zapo­mína­jí že tuto válku NATO i EU z velké části financuje. Takže vždy platí že ten kdo platí má do všeho co mluvit ! Nekonečné válčení a zabíjení bez šance na vítězství je proti zdravému rozumu.
Miroslav Rys
@Richard Šebesta Tak jdi tlačit, Šebesta. A dávej pozor na tepláky 😁👻
Richard Šebesta
@Miroslav Rys a ty uteč a bacha ať tě nesežere větší predátor než je rys ! Byla by tě škoda ty takový přinos pro Ukrajinu jako gaučový válečník !
Uživatel_5542819
@Richard Šebesta Veru tak ! Aj vojna vo Vietname skončila dohodami . Dnes je iná situácia, ako pred vynájdením atómovej bomby . Pozrite si ako mladí Ukrajinci utekajú z krajiny . Bojovať chcú len tí, ktorým nasadenie na fronte nehrozí ...
JiriToscana
@Uživatel_5542819 ono se to těm co utekli vrátí. Zatímco na Ukrajině jdou válčit i baby tak oni se schovávají v EU. Až skončí válka, tak nebudou vítání ani na Ukrajině, ani tady. Už teď na ně koukají na Ukrajině přes prsty. A v Německu jich 80 %nechce pracovat a budou jim snižovat dávky.
JiriToscana
@Richard Šebesta Šance že russák bude vytlačen je velká. Stačí dost zbraní. Russák je v koncích a proto se snaží Orbána využít k zastavení. V russku vyzývají majitele zbraní i pistolí, aby je odevzdali a darovali vojákům na frontě. Opravdu si myslíš, že je na tom russák tak dobře aby si mohl klást podmínky?
JiriToscana
@Richard Šebesta hlavně opoziční KSČ, SPD a nově i russko pro tebe všecko, zbytek pro Agrofert. Nebo hledáš selský rozum na Šputníku?
Richard Šebesta
@JiriToscana Ty se obuď ty primitive s mozkem brontosaura !
Kdo ti řekl ,že volím ten šmejd o němž píšeš ?
JiriToscana
@Richard Šebesta jo jasně herr Reichl nebo kriminálník Fico podle toho jak píšeš tak jsi čobol.