Komentáře

Zpět na článek

Soumrak SPD. Okamuru hodil přes palubu nejen Babiš, ale i jeho evropští spojenci z billboardů

26 komentářů

Tomáš Kostelecký
V pasťáku mu říkali Rejže...
Tomáš Kostelecký
Může mi, prosím, některý ze soudruhů v redakci vysvětlit proč je cenzurováno slovo Ta ta r, Ta ta rstán a nelze napsat dohromady, tejně jako slovo ne gr, které je používáno i v dětské literatuře, viz Dobrodružství Toma Sawyera a pod. ? Trošku to připomíná bolševismus.
Tomáš Kostelecký
***rstán
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Okamura NENÍ žádný extrémista, není to žádný neofašista a podobně. Přesně to vystihl Michal Horáček, který ho označil jako komerčního nacionalistu. A slovo nacionalismus není nic a priori negativistického, přeložme to do češtiny a je to obyčejné národovectví. Půlka našich obrozenců z 19. století byli národovci. Okamura si prostě vyhodnotil, že tady je slušný počet voličů, které by na to mohl utáhnout a tak si založil Úsvit. ten regulérně vytuneloval, pomocí faktur za fiktivní služby. Když byla strana zu grunt, založil si SPD. Stejný princip, stejné metody. Vítězná sestava se nemění. Nicméně voličům to prostě a jednoduše už nestačí a Okamura i s tímto projektem půjde ke dnu. Vyzobe ještě zbylou škváru a pak možná zkusí ještě jednou Senát...))) Na Moravě by bez šancí nebyl, když tam zvolili Zwyrtek Hamplovou...))))
Asatin
Pitomio bude pracovat ve svem hradu jako bubak a David mu bude vypravet o zivote bubaku v rusku.
Stanislav Silhan
@Asatin , proč urážíte?
Saša Krach
A kolik vládních stran zažívá soumrak..😝😝😝😝😝😝
Avatar - Jaroslav Lindner
Jaroslav Lindner
Soukromé politické sekty mají tu výhodu, že jestli jejich europoslance či členy zajímá, co zamýšlí jejich majitel, dočtou se o tom v denním tisku. Někdy až za měsíc. Okamura si jistě najde jinou kratochvíli, když mu politika nevynáší.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
@Jaroslav Lindner
obnoví cestovku pro plyšáky... Možná jeho nejúspěšnější projekt...))))
Stanislav Silhan
Jedem z malá politiků , který má stejnou rétoriku a ideály po celou dobu co v politice je. Jen nechápu proč nepoužívá proti svým kritikům takové metody jako oni proti němu. Celý článek je snůžka blábolů a dezinformací.
Miroslav Rys
@Stanislav Silhan Snůžka je co? Ty jsi stejnej yndženýr jako Pitomio 😁😀
Stanislav Silhan
@Miroslav Rys já udělal chybu 1, ale váš výtvor mluví sám za sebe. Je vydět, že které to se vzděláním přehnal😩
Luboš Hanus
@Stanislav Silhan Je "vydět"??? Tvl kolik máš tříd? Klasickej Pitomiův volič, blbej jak auto bláta.
Avatar - Tomáš B
Tomáš B
@Stanislav Silhan A sakra… 🤔 Zacinam se v te ironii ztracet. Je v tom vubec nejaka? 😁
kosmos kosmos
@Stanislav Silhan jeho ideály jsou prachy.... z úsvitu zabavil přes 40 mega a ani se nerozdělil 🤣🤣🤣to je jeho rétorika 😂
Stanislav Silhan
@kosmos kosmos no tak se podívejte na premiéra, Kalouska atd.
kosmos kosmos
@Stanislav Silhan zoufalče Fiala měl milión v kampeličce a japonský popelář nakradl dvakrát 40mega tak drž... 😂😂😂
martin simunek
Babiš je zkrátka vysavač jednodušších voličů. Okamura luxoval také, ale teď mám dojem, že mu voliči odcházejí dílem ke Šlachtovi a spol a dílem k Burešovi, po té, co změnil směr svoji politiku směrem k nacionalismu.
A velice bych doporučoval jeho voličům, aby si obsah pojmu nacionalismus nastudovali a také se podívali do historie, co všechno napáchal. A nikdy to nebylo vyřešení problémů, které ve společnosti byly.
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Problém SPD není Bureš, ale projekty typu Přísaha, Motoristé nebo PRO. SPD zaspala a přenechala iniciativu těmto projektům. A tu ztrátu už nedožene, problém totiž je, že voliči nemají důvod volit Okamuru, který jim už nic nového nenabízí. Navíc udělal několik hrubek. Za prvé se spojil do účelové koalice s Trikolórou a Svobodnými. Tím zesměšnil sám sebe, když za totéž před třemi lety kritizoval koalici SPOLU. A za druhé se cpe do vlády s ANO, čímž znovu zesměšňuje sám sebe, když jeho prioritou je vystoupit z NATO a EU, což ANO zásadně odmítá. Jeho volič tím ztratil motivaci ho volit, proč by měl chodit ke kováříčkovi, když může jít ke kováři. A teď už stačí jeden dva průzkumy, kde bude mít SPD pod 5 procent, očekávaný debakl v podzimních krajských a senátních volbách a ta strana se může propadnout do nicoty... Ostatně spousta podobných projektů takhle neslavně skončila. US-DEU, Věci veřejné, LIDEM, Zelení atd...
pablo41
Pevná hráz Ivan David !
Petr Falta
To je hrůza,Tomio bude možná po letech v politice muset pracovat.
Luboš Hanus
@Petr Falta Ale no tak...
Avatar - našinec
našinec
Pan Sezemský, bývalý mluvčí ODS, nám právě jinými slovy napsal, že ODS a potažmo SPOLU, nejsou vlasteneckou stranou a nehájí české zájmy. Ale to jsme samozřejmě věděli i bez Sezemského.
martin simunek
@našinec
Velice rád bych se dozvěděl, co si představujete pod pojmem vlastenec.
Stanislav Silhan
@martin simunek například Okamuru. Ten názory v zásadě nemění
Miroslav Rys
@Stanislav Silhan Čili kdo nemění názory, je vlastenec. Geniální logika. Ale Pitomio není vlastenec, je to jen pitomio.