Komentáře

Zpět na článek

Jefim Fištejn: Tajný vztah levicových liberálů s komunismem aneb V souboji s realitou pravda nevítězí

20 komentářů

Pavel Vlček
France Titanic !!! VšeProIslámská islamizovaná sladká Francie nám zhořkla a směřuje volným pádem do Občanské Války !!!
VencaPl
@Pavel Vlček To je hloupost. Moc propadáte informacím z médií!
Tomáš Kostelecký
Komunismus a socialismus nejsou politická, ale pouze zločinecká hnutí a šiřitelé těchto ideologií by měli být podrobeni hrdelnímu právu. Nebo snad lidstvu nestačilo, co dosud spáchali ? Jediné co se komunismu podobalo byl životní styl v izraelskýc kibucech po roce 1948,který ovšem, díky růstu životní úrovně zanikl.
VencaPl
@Tomáš Kostelecký Komunismus možná, ale socialismus? To chcete říct, že téměř celá Evropa má zločinecké režimy? Protože to, co prosazuje Babiš je čistý socialismus.
Tomáš Kostelecký
Bojkotujme americkou, bolševickou stoku CNN !!!
thomas2
Ja jsem normalni liberal, ale nechci zadne levicove programy, nechci zadny socialismus. Vim, ze kapitalismus je nejlepsi pro kazdou zemi. Ziji ve Spojenych statech, kde volim rozumne liberaly, nevolim socialistty jako Sanders, kteremu se nelibi kapitalismus. Volim lidi, jako je treba Biden, takze i kdyz nekteri republikani rikaji, ze je levicovy, ze je i socialista, tak to vubec neni pravda. Je normalni liberal. Ale republikanska strana je v nynejsi dobe dominovana radikalnimi konzervativci, kteri chteji veci, ktere jsou spatne pro Spojene staty. Republikanska strana se velmi zmenila, kdyz jsem prisel do Spojenych statu v roce 1969, tak byly v republikanske strane ruzne nazory, nekteri byli liberalove, nekteri meli v nekterych vecech konzervativni nazory, v jinych vecech liberalni nazory, lide jako Nixon, a po nem prezident Gerald Ford. Nakonec i pozdeji prezident George H W Bush mel v nekterych vecech liberalni nazory. Takovi politici by uz nemohli byt uspesni v dnesni republikanske strane. V republianskych primrkach voli nejvic radikalne konzervativni volici, takze uz se nemuze stat, ze novy kandidat, ktery vyhraje primarky a stane se kandidatem republikanske strany na prezidenta, bude mit podobne nazory, castecne liberalni, jako Nixon, Ford, nebo George H W Bush. To je vylouceno. Proto take vetsina republikanskych volicu podporuje Trumpa, kvuli ideologii, to je pro ne dulezitejsi nez moralni chovani. Mysli si, ze Trump byl uspesny prezident, tak ho chteji znovu zvolit. A nyni ma Biden problemy, vetsina volicu ho nechce volit. Tak pokud neodstoupi z kampane na prezidenta a nebode nahrazen nekym jinym, nekym mladsim, tak to asi zase Trump vyhraje. Ja bych Trumpa nikdy nevolil, ten byl hrozny, zazi jsem tu ruzne prezidenty USA, od Nixona az k Bidenovi, no zadny nebyl perfektni, nakonec nikdo nemuze byt perfektni. Ale z tech vsech byl Trump mnohem horsi nez ti ostatni. Ti se aspon snazili zlepsit zivot ve Spojenych statech, i kdyz delali chyby.
thomas2
Ovsem ja chapu situaci liberalu jako Macron, ze se spojili s levicovymi stranami, aby ta pravicova strana nevyhrala. Tech levicovych stran je vice, Jsou ruzne, mezi nimi je napriklad Socialisticka strana. Nyni je uz dost mala ve Francii, ale driv byvala jedna z nejvietsich stran ve Francii. Behem nedavnych dejit\ Francie, byli i zvoleni prezidenti Francie, kteri patrili k Socialisticke strane. Tak vzhledemn k tomu, ze byli v Socialisticke strane, tak byli povazovani za soucasti levice, i kdyz ta Socialisticka strana uz davno nebyla proti kapitalisnu, kdyz byl prezident v Socialisticke strane, tak nezavedl socialismus ve Franci, kapitalismus tam zustal. Tak ta Socialisticka strana je dost rozumna, neni vubec radikalni. Take v te levicove koalici je Zelena strana, ktera take neni radikalni. Tak to jsou rozhodne rozumnejsi strany, nez ta pravicova strana vedena pani lePenovou, kde je mnoho radikalnich rasistu, i kdyz to je nejiste, jestli LePenova souhlasi s rasistickymni nazory. Ale ta strana je celkem velmi radikalni, takze to bylo dobre, ze nevyhrala ty volby do parlamentu. No ale ten parlament je nyni rozdelen, o trochu to vyhrala levicova koalice, pak dalsi velke procento v parlamentu jsou strany, ktere nejsou levicove, jsou docela podobni liberalove jako Macron, i kdyz sam Macron uz nema moc podporu volicu, ty strany maji skoro tretinu parlamentu, a ta velice pravicova strana, ktera je dost radikalni, tak ta ma mene nez tretinu v parlamenu, rozhodne mene, nez co se ocekavalo. Nekteri levicaci v parlamentu jsou rozhodne radikalni. No nyni bude mit Francie velmi tezky ukol, vytrorit novou koalici stran, aby mohla vzniknout nova vlada. Nechteji koalici s tou radikalni pravicovou stranou, ale mnozi nechteji koalici s radikalne levicovymi stranami. Tak to bude tezke, vytvorit novou vladu. Nova vlada potrebuje byt zalozena na koalici stran, aby mohla byt schvalena parlamentem. A to bude tezke. No snad to Francouzi dokazou.
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Pisálku, realita je pravdou😉
Pavel Maleček
No ono už to spojení levicový liberál je protimluv, protože levičák - socialista, ve jménu lepších zítřků, k sešněrování společnosti, tedy k omezení liberálních občanských svobod směřuje.
To nemluvě o od války snaze levičáků - socialistů hodit zvěrstva II. sv. války a vše špatné co se od ní po světě děje na pravičáky. Když nejen komunismus, ale i fašismus - socialismus korporátní (kor­porát­=sva­zek=fas­ces) a nacismus - socialismus nacionální jsou levičácké, tedy socialistické ideologie.

Stejně jako socialismus dnešní, tedy neo-marxistický, aby to nebučelo přejmenovaný na ve jménu zářivých zítřků progresivismus.

Všechno to levičácké, tedy socialistické lži snažící se vše špatné na pravici hodit. Viz Le Penové Národní sdružení, levičáky-socialisty i Macronovým "středem", ve skutečnosti bankovním socialismem označované zároveň za krajní pravici i fašisty, tedy levičáky - korporátní socialisty.

Inu klasické levičácké lži, k získání moci nad většinovými hlupci a tedy celou společností využívané.
Spytar
Dobrý večer a bravo. Vynikající komentář. Vzdalujete se těm zdejším neomarxistickým kolegům v Reflexu dost nebezpečně *Ti s Vámi brzy zatočí, po Bolševicku!!! ;o))
(*To je můj skromný odhad, strach z někoho, kdo je o dvě hlavy kvalitou převyšuje....)
K věci: Přesné, ale jak jste na konci napověděl, cesta ke "skvělým zítřkům" už je nalajnovaná! !!!
Já bych si dovolil tvrdit, že je to hlavně tím, že dnešní politici - zrcadlo společností, ze kterých se ke korýtkům dotlačili, se chovají jako ta pověstná Prasata! románu Farma zvířat George Orwella, a tak přesně dopadne tento svět. Proč? Jak jste napsal v komentáři. Hrbíme hřbety a klaníme se těm vlkům v rouše beránčím, těm politickým a politologickým tupcům jako Macron, či citovaný Fukuyama....
P.S.
Všem doporučuji Farmu zvířat okamžitě pořídit a číst. Ti co nečetli, pochopí!
Panu Fištejnovi přeji hodně zdraví a sil do dalšího boje s tupci a psychopaty kolem nás, zejména těmi všehoschopnými! Prasaty! ......
Pavel Maleček
@Spytar - pro doplnění nejen Farma zvířat, 1984, ale i další Orwelova díla jsou dnes na těch "nejlepších" západních univerzitách zakazována číst a vyřazována z knihoven.
Právě proto, že ohrožují moc dnešních socialistů (univerzity ovládajících), co se za liberální, tedy lepší a pokrokovější demokraty falešně vydávají. Když k socialistické totalitě zákonitě směřují.
A právě tohle Orwell ve svých dílech rozkrývá.
Pavel Vlček
@Spytar
Nevédomost je Síla !!! Svoboda je Otroctví !!! Válka je Mír !!! =Doporučuji všem si také přečíst: George Orwell: 1984
Pavel Vlček
A nejlepší byl ten kůň Boxer = užitečný idiot = věřící liberální progresivista = věřící globální korporátní fašista !!!
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
V rámci spolupráce je nutné si uvědomit, že skutečný komunizmus je zatím nejvyšší známou etapou vývoje lidské společnosti. Zda to bude komunizmus, který nahradí žumpu demokracie, ve které není místo pro slušné lidi, nebo určitá mezietapa není pro konečný výsledek rozhodující.😎
Tomáš Kostelecký
V Lidově-demokratickém Jemenu, v sedmdesátých letech, vyhlásili komunismus ze dne na den. Během dvou týdnů stopla kriminalita o 12000%, byl vyvolán hladomor a objevily se i případy kanibalismu.
Urychleně bylo požádáno o potravinovou pomoc z USA. First Aid dodala první zásilky rýže do tří dnů. A i jinde jste, vy umělci viděli, kam jste to dovedli, blbe rudej.@RASPUTIN
Avatar - Radim Kelner
Radim Kelner
Svatá slova. Jenom škoda, že mnozí naši spoluobčané nejsou schopni pochopit smysl psaného textu, viz předchozí přispivatel.
Luděk Dvořák
@Radim Kelner. Ano
giorgio287
Liberální fašisti si nedají pokoj, dokud zcela nezničí civilizaci. Cožpak šílenci typu Fiala, Rakušan, Pekari, dredár nebo traktorista udělali v životě něco užitečného? Založili firmu, dali lidem práci? Postavili dům, zasadili strom, vychovali z dětí slušné a užitečné lidí?

Ani omylem! Umějí jediné - škodit. A parazitovat.
VencaPl
@giorgio287 Mohu použít Váš příspěvek jako ukázku typického Čecha, který není schopen chápat ani základní souvislosti v ekonomice a politice? Nebudu Vás samozřejmě jmenovat.
giorgio287
@VencaPl
Venco, právě, že chápu moc dobře souvislosti v ekonomice a v politice. Proto jsem napsal výše uvedený text a za ním si stojím.

... a být jimi, tak se bojím. Za vlastizradu existuje jen jediný trest - hrdelní.