Komentáře

Zpět na článek

Martin Bartkovský: Fico by si měl rozmyslet uctívání věrozvěstů míru, smrti a zkázy

30 komentářů

MartyACS
Bartkovsky uděluje knížecí řady Slovákům. To mají moc rádi
Frank51482
Kdejaký šmudla z redakce radí a mudruje.
Uživatel_5850193
Co to je z keci? Pokud je demokracie tak pro všechny. A ne jen pro politické kamarády. Se prober.
Frantisek Najman
Rady pana Bartkovského panu Ficovi jsou směšné. Koho uctívá pan Bartkovský je jen jeho věc a koho uctívá pan Fico je také jen jeho věc.
Koho uctívat nás nutili totalitní komunisti, teď snad máme demokracii.
giorgio287
Tento příspěvek porušil pravidla diskuze a byl smazán.
Miroslav Gregorovič
@giorgio287 bože tihle rusští zrádci, by už měli pozavírat.
Richard Šebesta
@Miroslav Gregorovič Fakt ? A nejsi náhodou pod vlivem drog ? Nebo nejsi dement ? Každý kdo nemá rád tuto vládu je ruský zrádce ? Já třeba taky nesnáším tuto falešnou vládu ale můj vzor je PARAGUAY a včil mudruj !
MartyACS
Je to zdrogovaný dement
Avatar - RASPUTIN
RASPUTIN
Novinářský nádeníku, válka na Ukrajině je pouze válečným konfliktem dvou zemí bývalého SSSR. Konflikt "světové úrovně" se z toho snaží udělat státy NATO a EU tím, že podporují a vyzbrojují Ukrajinu. Jinak by konflikt už dávno skončil. 😎
Uživatel_5337246
Bartkovský tak mladý, přesto slepě poslouchá rady našich
patolízalů. Proč nepoužívá mozek tak, jaká je
skutečná realita a ne přání naší vlády.
Jedině za tím stojí peníze a pochválení od těch, co jsou momentálně u moci.
lug70
@Uživatel_5337246 Podívejme se na to z druhé stránky. Kdyby Bartkovský psal skutečnou realitu dnešního režimu bez příkras, tak na hodinu letí a má doživotně po kariéře novináře. Bohužel, drtivá většina novinářů je ale liberálně pevně zakotvena, takže proti Fialovu zločineckému liberálnímu režimu nikdy nepůjdou, protože se s ním ztotožňují. Režim si je takto vychovává přes humanitní fakulty pro budoucí posluhu..
giorgio287
Bartkovský nech si tu svoji politickou agitku a utíkej se zanořit do fialový řiti. Tam je ti dobře. To umíš nejlíp.
kamil malis
Ten Fico zase perlí, netrefila ho jedna kulka i do hlavy ? Praotec Čech byl Slovák,Cyril a Metoděj byli Slováci - co Hitler a Putin - taky Slováci ?
Jozef Kolek
bla bla bla, čo by si si bez toho Fica počal?!
Nech žije Fico!!
twain
@Jozef Kolek Ať žije Velké Uhersko!🤣
Tomáš Prokl
@Jozef Kolek my jsme ,ale radi ze Fico zije. Smrt nepreji nikomu ani jemu navic jako odstrasujici priklad je neprekonatelny, proti nemu je i Babis liberalni demokrat. Takze si porad rikam mohlo by byt i hur nez kdyz vyhraje AB.
Saša Krach
Co doporučit Bartkovskemu...
Martine a co naše postavení.😭😝 Opřít se do vlády bojíš...😂😂😂
Avatar - Uživatel_5734171
Uživatel_5734171
Fico dokáže velice dobře narábať se slovenskou mentalitou. V Evropě není zakomplexovanější národ, než jsou Slováci. To nepíši jako urážku, ale jako popis situace. A má to své historické kořeny. Slováci nejprve úpěli pod uherskou nadvládou, pak měli dojem, že úpí pod nadvládou českou. Přesně proto se při první příležitosti trhli. A spojili se s Hitlerem. Před ponižující válečnou prohrou a důsledky s tím spojenými je zachránilo SNP, v podstatě akce pár tisíc statečných lidí na Horehroní. Drtivá většina Slováků více či méně kolaborovala s fašistickým režimem. A po roce 1989 přišel druhý pokus, tentokrát demokratický, i když o demokratičnosti některých aktérů se dá s úspěchem pochybovat. Mečiar byl gauner, ale dokázal zabrnkat na tu správnou strunu. Naštěstí pro Slováky přišlo krátké období skutečných demokratických vlád, díky nimž se podařilo vstoupit do NATO a EU. Dnes by se to nepodařilo, ani jedna organizace by nechtěla mít ve svém středu zemi, která má ve svém vedení stávající garnituru s tak otevřeně protizápadní politikou (kdyby u nás vládl Bureš s Okamurou a bolševiky, byli bychom na tom podobně).
Ficova motivace jsou jednoznačně peníze. My si ani nedokážeme představit rozsah těch zlodějin, ale ten řád bude v miliardách. Eur, pochopitelně. Přesně proto jde tak tvrdě proti opozici, proti médiím. To není standardní politický boj, Fico bojuje o své bytí a nebytí, bojuje za ochranu svého impéria. On představuje organizovaný zločin v té nejhorší podobě. Přesně o tom snil románový don Corleone, ovládnout stát. Fico (a u nás Bureš) pochopili, že jim k tomu stačí zmanipulovaní voliči, že to je lepší, než lupara či hedvábná škrtící šňůra...
Avatar - epr3
epr3
@Uživatel_5734171 Vy mě dokážete neustále překvapovat. Z toho co píšete, je jasně vidět že máte docela dobrý historický přehled, tedy z mého pohledu dobrý základ. O to víc zarazí, jak důsledně máte vymeteno v aktuálním dění a jak neskutečně, bez sebemenší úvahy a srovnání s tím historickým kontextem, žerete mainstreamu jeho kecy a velice, velice upravenou, vykuchanou a překroucenou "pravdu".
Uživatel_5412286
@epr3 myslím že má pravdu. Popsal to korektně.
tempter
@epr3 Blinky, blinky...
Avatar - epr3
epr3
@tempter Fakta, co? Nic, tak jako vždycky 😂.
Richard Šebesta
@epr3 Tempter nemá na to aby napsal něco co má smysl.Zatímco uživatel 5734171 to umí. Jeho texty mají hlavu a patu někdy s ním souhlasím někdy ne ale to je normální. U temptera jsem si jist,že to je dutá hlava ,prostě kde nic tu nic.
tempter
@Richard Šebesta Blinky, blinky
Miroslav Gregorovič
@epr3 zato vy máte v hlavě vymeteno.
Avatar - epr3
epr3
@Miroslav Gregorovič Fakta, co? Nic, tak jako vždycky 😂.
Tomáš Prokl
@epr3 a na co by mel reagovat kdyz jste zadna fakta neuvedl ani vy?
Jozef Kolek
@Uživatel_5734171 na úrade u Fialku už začali “pracovať”?!
Nech žije Fico!! mudrlante!!
Miroslav Gregorovič
@Jozef Kolek odstěhujte se na Slovensko, mudrlante, tam si vyděláš!!!
Saša Krach
@Uživatel_5734171 A koho zajímají cizí problémy,,, když má vlastních plný náklaďák..😂😂😂😂😝